VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

problem s radiom a s reprakmi(piskanie)

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
STANLEYBN
Autoškolák
Autoškolák

Registrácia : 22.11.2007
Počet príspevkov : 66
Auto : VW Golf IV

problem s radiom a s reprakmi(piskanie) Empty
OdoslaťPredmet: problem s radiom a s reprakmi(piskanie)   problem s radiom a s reprakmi(piskanie) Icon_minitime30/4/2008, 19:28

caute golfaci.mam problem s reprakmi.mal som na jeden zosilovac(4kanal Magnat) a nom som mal zapojene dva ovaly Blaupunk(240W) a jeden basak Blitz(1000W).samozrejme to bolo malo tak so si dukupil dalsi zosik iba na basak.ked som to zapojil hralo to dobre,ale ked som nastartoval auto tak je pocut strasne piskani v reprakoch(asi od alternatora ktore som pred tym nemal).cim viac pridam tym je to silnejsie.vsetko som skontroloval niekolko krat(kostra,prepolovanie,atd.)skusal som aj nove tienene kable a nepomohlo.a co je este horsie teraz mi to roby uz aj na prvom zosiku.robi to hlavne na vyskach a stredoch.skusal som na zosiky zapojit mp3 a ide to normalne.zacina to piskat ked pripojom cinče.neviete niekto co s tym.mam z toho riadnu depku,uz som s tym stravil dva dni.
Návrat hore Goto down
tono55
Pilot
Pilot
tono55

Male
Registrácia : 25.01.2008
Počet príspevkov : 885
Auto : položené

OdoslaťPredmet: Re: problem s radiom a s reprakmi(piskanie)   problem s radiom a s reprakmi(piskanie) Icon_minitime1/5/2008, 07:30

Ahoj
Máš napájacie a signálové káble vedené zvlášť?

Máš dobre uzemnené aj autoradio??

Dva dni stravene prehadzovanim kablov? to je ešte nič Very Happy
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: problem s radiom a s reprakmi(piskanie)   problem s radiom a s reprakmi(piskanie) Icon_minitime1/5/2008, 10:32

tono55 napísal:
Ahoj
Máš napájacie a signálové káble vedené zvlášť?

Máš dobre uzemnené aj autoradio??

Dva dni stravene prehadzovanim kablov? to je ešte nič Very Happy

presne ako pisal Tono,bud mas spolu vedene signalove s napajacimi,alebo mas zlu(resp.slabu) kostru,alebo este je tu jedna moznost,ze vsetky spotrebice nemas ukostrene v jednom bode,ale kazdy zvlast.
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
STANLEYBN
Autoškolák
Autoškolák

Registrácia : 22.11.2007
Počet príspevkov : 66
Auto : VW Golf IV

OdoslaťPredmet: Re: problem s radiom a s reprakmi(piskanie)   problem s radiom a s reprakmi(piskanie) Icon_minitime1/5/2008, 22:34

uz som to vyriesil.skusil som napojit ine radio a to funguje.to radio ma odrusovac .a na mojom nieje.zaujmave je ale to ze pred tym mi to nerobilo.hlavne ze chyba je odstranena a hraje to.
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: problem s radiom a s reprakmi(piskanie)   problem s radiom a s reprakmi(piskanie) Icon_minitime2/5/2008, 00:29

inak predavaju rozne odrusovace aj zvlast,ale ja tomu moc neverim,hlavne ze to uz ide tak ako ma Wink
Návrat hore Goto down
dominik251
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 06.04.2011
Počet príspevkov : 8
Auto : golf 5

OdoslaťPredmet: Re: problem s radiom a s reprakmi(piskanie)   problem s radiom a s reprakmi(piskanie) Icon_minitime22/4/2011, 18:48

zdravim vedel by mi niekto poradit aky moze byt problem s reprakmi vzadu v dverach
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: problem s radiom a s reprakmi(piskanie)   problem s radiom a s reprakmi(piskanie) Icon_minitime22/4/2011, 22:22

piskaju?
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: problem s radiom a s reprakmi(piskanie)   problem s radiom a s reprakmi(piskanie) Icon_minitime

Návrat hore Goto down

problem s radiom a s reprakmi(piskanie)
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Problem s radiom
» problem s radiom stale len huci a nic nejde
» chyba v kabelazi medzi radiom a antenou
» Piskanie 1.4 16V

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: INÉ :: AutoHifi-
Prejdi na: