VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

GOLF 1.6 47KW zle startovanie

Goto down 
+2
mato88
patreees_SK
6 posters
AutorSpráva
patreees_SK
Vodič
Vodič
patreees_SK

Male
Vek : 32
Registrácia : 13.10.2010
Počet príspevkov : 223
Auto : VW GOLF III 1,6 GT

GOLF 1.6 47KW zle startovanie Empty
OdoslaťPredmet: GOLF 1.6 47KW zle startovanie   GOLF 1.6 47KW zle startovanie Icon_minitime20/1/2011, 18:36

zdravim mam golfika dva dni a mam taky mensi problem niekedy golfik chyti na brnk a niekedi musim tocit ale 4.5 sekund dokym chyti...ale zda sa mi ze to robi najcastejsie vtedy ked je zohriaty a trosku ho necham vychladnut..za studena chyta dobre a aj ked je zohriaty..fakt neviem ze co to moze byt alecelkovo sa mi zda ze to chyta nejak zle na to ze to je benzin...neviete poradit co by to asi mohlo byt a na co sa zamerat dake cidlo alebo sviecky rozdelovas indukcna svieckka???za rady dakujem Arrow
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: GOLF 1.6 47KW zle startovanie   GOLF 1.6 47KW zle startovanie Icon_minitime20/1/2011, 19:08

s tymto ti ja neviem pomoct
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
patreees_SK
Vodič
Vodič
patreees_SK

Male

OdoslaťPredmet: Re: GOLF 1.6 47KW zle startovanie   GOLF 1.6 47KW zle startovanie Icon_minitime20/1/2011, 19:12

uff tak navadi aj tak dik za pomoc...nechem menit vsetky veci zato..a zas nechcem ani do servisu to zbytocne davat preto sa pytam...len tak ze ci tu niekto nema podobny problem
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: GOLF 1.6 47KW zle startovanie   GOLF 1.6 47KW zle startovanie Icon_minitime20/1/2011, 21:24

...ale budes musiet!cez pocitac to veru neopravis....
Návrat hore Goto down
patreees_SK
Vodič
Vodič
patreees_SK

Male

OdoslaťPredmet: Re: GOLF 1.6 47KW zle startovanie   GOLF 1.6 47KW zle startovanie Icon_minitime20/1/2011, 21:30

hm ja viem ze cez pc sa to neopravi ja som sa len pytal ci tu niekto nema podobnu skusenost...lebo ako ja si to dokazem curobit aj doma sam som automechanik....lenze vag mi nenasiel nic a co sa toho tyka moze to byt milion veci...ja som len tak chcel ci nieje daka vec co najcastejsie odchadza dake cidlo alebo pofdobne...
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male

OdoslaťPredmet: Re: GOLF 1.6 47KW zle startovanie   GOLF 1.6 47KW zle startovanie Icon_minitime20/1/2011, 22:06

patreees_SK napísal:
hm ja viem ze cez pc sa to neopravi ja som sa len pytal ci tu niekto nema podobnu skusenost...lebo ako ja si to dokazem curobit aj doma sam som automechanik....lenze vag mi nenasiel nic a co sa toho tyka moze to byt milion veci...ja som len tak chcel ci nieje daka vec co najcastejsie odchadza dake cidlo alebo pofdobne...

..ty si automechanik??? lol! a klucku nevies vymenit???a nevies kde sa nachdza hukacka Mety???tak to si potom fakt dobry... Laughing VAG ti mechanicke chyby neukaze...
Návrat hore Goto down
patreees_SK
Vodič
Vodič
patreees_SK

Male

OdoslaťPredmet: Re: GOLF 1.6 47KW zle startovanie   GOLF 1.6 47KW zle startovanie Icon_minitime20/1/2011, 22:21

tak sorry ale klucky vymenit viem len konkretne na 3 G som to nerobil na kazdom aute to mas ine iny sistem tak sa len informujem ako to je u tohoto a dalej hukacku alarmu mozes mat ulozenu kdekolvek najcastejsie v motorovom priestore takze neviem ci mby si bol ty taky macer a nasiel ju hned...meta sistem montuje origos alarmy do konceptu volkswagen takze som sa chcel spytat ci ho nahodou niekto nema a ak hej tak kde ma hukacku...takze tak kamarat Laughing
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male

OdoslaťPredmet: Re: GOLF 1.6 47KW zle startovanie   GOLF 1.6 47KW zle startovanie Icon_minitime20/1/2011, 22:34

patreees_SK napísal:
tak sorry ale klucky vymenit viem len konkretne na 3 G som to nerobil na kazdom aute to mas ine iny sistem tak sa len informujem ako to je u tohoto a dalej hukacku alarmu mozes mat ulozenu kdekolvek najcastejsie v motorovom priestore takze neviem ci mby si bol ty taky macer a nasiel ju hned...meta sistem montuje origos alarmy do konceptu volkswagen takze som sa chcel spytat ci ho nahodou niekto nema a ak hej tak kde ma hukacku...takze tak kamarat Laughing

..som sa pobavil... Laughing Laughing Laughing
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: GOLF 1.6 47KW zle startovanie   GOLF 1.6 47KW zle startovanie Icon_minitime21/1/2011, 13:23

neviem ci tieto motory mali uz cidlo teploty pre rj? ak hej tak to by som skontorloval v provom rade. potom vzduchovy filter,palivovy, vahu vzduchu atd to cidlo by ti mohlo ukazat na vag
Návrat hore Goto down
patreees_SK
Vodič
Vodič
patreees_SK

Male

OdoslaťPredmet: Re: GOLF 1.6 47KW zle startovanie   GOLF 1.6 47KW zle startovanie Icon_minitime21/1/2011, 15:12

gabesz0102 napísal:
patreees_SK napísal:

zato ty si tu najmudrejsi jak vidim Razz vidim tvoje prispevky tak sa bavim aj ja Very Happy kazdy niekde musi zacat.... Cool

Naposledy upravil patreees_SK dňa 21/1/2011, 15:20, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
patreees_SK
Vodič
Vodič
patreees_SK

Male

OdoslaťPredmet: Re: GOLF 1.6 47KW zle startovanie   GOLF 1.6 47KW zle startovanie Icon_minitime21/1/2011, 15:15

nikibad napísal:
neviem ci tieto motory mali uz cidlo teploty pre rj? ak hej tak to by som skontorloval v provom rade. potom vzduchovy filter,palivovy, vahu vzduchu atd to cidlo by ti mohlo ukazat na vag

no filter palivovy som pozrel aj vzduchovy o tom cidle neviem nic aaa vaha vzduchu nemyslim si ze by to bolo sposobene nou skvor si myslim keby bola vaha vzduchu zla tak auto by nemalo dobry vykon a nie problemy zo startovanim Sad
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male

OdoslaťPredmet: Re: GOLF 1.6 47KW zle startovanie   GOLF 1.6 47KW zle startovanie Icon_minitime21/1/2011, 15:50

patreees_SK napísal:
gabesz0102 napísal:
patreees_SK napísal:

zato ty si tu najmudrejsi jak vidim Razz vidim tvoje prispevky tak sa bavim aj ja Very Happy kazdy niekde musi zacat.... Cool
...ja sa nepovazujem za mudreho,len na rozdiel od takych ako si ty najprv idem a rozoberem to v com mam problem,a nie tu zasieram forum!ak si mechanik ako tvrdis tak by si mal mat trocha technickeho citenia a myslenia nad danymi vecmi.to co niekto poskladal tak to sa da aj rozobrat.a ked uz fakt "neviem"si rady tak potom sem pisem.nemam rad tych ,ktory sa tu sem tam ukazu a aj to len vtedy ked daco potrebuju alebo nieco nevedia.
Návrat hore Goto down
Fuxo
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 09.04.2011
Počet príspevkov : 6
Auto : VW Golf III 1.6 GT

OdoslaťPredmet: Re: GOLF 1.6 47KW zle startovanie   GOLF 1.6 47KW zle startovanie Icon_minitime3/5/2011, 17:45

ja som mal taky problem že za studena naštartoval pohode ale ako nahle sa naštartoval a zhasol som aj hned motor tak už nešlo naštartovať .. problem som mal v štarteri bol to pastorok s ložiskom vyšlo ma to 20€ a čil chyta jak nove Very Happy
Návrat hore Goto down
Janny83
Pretekár
Pretekár
Janny83

Male
Vek : 41
Registrácia : 07.11.2010
Počet príspevkov : 659
Auto : Golf IV 1.8T AUM 2002

OdoslaťPredmet: Re: GOLF 1.6 47KW zle startovanie   GOLF 1.6 47KW zle startovanie Icon_minitime3/5/2011, 21:03

Fuxo napísal:
ja som mal taky problem že za studena naštartoval pohode ale ako nahle sa naštartoval a zhasol som aj hned motor tak už nešlo naštartovať .. problem som mal v štarteri bol to pastorok s ložiskom vyšlo ma to 20€ a čil chyta jak nove Very Happy
ak by mal problem zo starterom tak by mu motor ani netocilo ale tento problem tu on nespomina skor to aj aj vidim na nejake to teplotne cidlo ale netvrdim to lebo asi by mu to VAG ukazal podobny problem som uz mal
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: GOLF 1.6 47KW zle startovanie   GOLF 1.6 47KW zle startovanie Icon_minitime

Návrat hore Goto down

GOLF 1.6 47KW zle startovanie
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: