VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte

Goto down 
4 posters
Choď na stránku : 1, 2  Next
AutorSpráva
psychoSVK
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 35
Registrácia : 14.12.2010
Počet príspevkov : 32
Auto : VW Golf III 1.9TDI 81kW, WV Golf VI 1.6TDI 77kW

Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte Empty
OdoslaťPredmet: Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte   Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte Icon_minitime19/1/2011, 19:08

Zdravím, pred nedávnom mi rapídne klesol výkon motora pri zvýšených otáčkach. Do určitých otáčok auto ide normálne (človek cíti že auto ťahá) a potom zrazu ako keby prestalo zrýchľovať. Súčasne s tým mi začali prudko vyskakovať otáčky pri štarte ak je motor teplý, otáčky na chvíľu stúpnu a potom zasa klenú do normálu, ako keby som len stlačil plynový pedál. Bolo mi povedané, že tie otáčky spôsobuje nejaká "štartovacia dávka" ale to sa mi veľmi nepozdáva, keďže to začalo v tej dobe keď klesol výkon. Nevie niekto v čom môže byť chyba? Na diagnostike som bol a tá nič neukázala Mad.

Ďakujem
Návrat hore Goto down
Z-aciatocnik
Autoškolák
Autoškolák
Z-aciatocnik

Male
Vek : 39
Registrácia : 16.12.2008
Počet príspevkov : 137
Auto : Golf III 1.6 74 KW 96´AFT

OdoslaťPredmet: Re: Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte   Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte Icon_minitime19/1/2011, 19:34

Mne nieco podobne robil zasvineny rozdelovac...
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte   Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte Icon_minitime19/1/2011, 20:39

psychoSVK napísal:
Zdravím, pred nedávnom mi rapídne klesol výkon motora pri zvýšených otáčkach. Do určitých otáčok auto ide normálne (človek cíti že auto ťahá) a potom zrazu ako keby prestalo zrýchľovať. Súčasne s tým mi začali prudko vyskakovať otáčky pri štarte ak je motor teplý, otáčky na chvíľu stúpnu a potom zasa klenú do normálu, ako keby som len stlačil plynový pedál. Bolo mi povedané, že tie otáčky spôsobuje nejaká "štartovacia dávka" ale to sa mi veľmi nepozdáva, keďže to začalo v tej dobe keď klesol výkon. Nevie niekto v čom môže byť chyba? Na diagnostike som bol a tá nič neukázala Mad.

Ďakujem

nahodou si tam nemontoval sportovy vzduchovy filter???moze to robit aj nekvalitna pohonna hmota...
Návrat hore Goto down
psychoSVK
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte   Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte Icon_minitime19/1/2011, 22:36

Nie nemontoval som nič. A netankujem len na jednej benzínke, takže s naftou by problém byť nemal, poprípade skúsim vymeniť palivový filter.

to Z-aciatocnik jedná sa o TDi motor tam rozdeľovač nieje
Návrat hore Goto down
Z-aciatocnik
Autoškolák
Autoškolák
Z-aciatocnik

Male
Vek : 39
Registrácia : 16.12.2008
Počet príspevkov : 137
Auto : Golf III 1.6 74 KW 96´AFT

OdoslaťPredmet: Re: Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte   Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte Icon_minitime20/1/2011, 07:39

Sorry az teraz som si vsimol :-D
Návrat hore Goto down
psychoSVK
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte   Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte Icon_minitime21/1/2011, 20:36

Takže dneska som vymenil palivový filter a zmena žiadna. Jedine čo ma ďalšie napadá je váha vzduchy, ale kúpiť novú a nevedieť že problém je v nej je trošku mimo moje možnosti.
Prichádza do úvahy ešte niečo iné?
Ď.
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male

OdoslaťPredmet: Re: Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte   Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte Icon_minitime21/1/2011, 23:18

psychoSVK napísal:
Takže dneska som vymenil palivový filter a zmena žiadna. Jedine čo ma ďalšie napadá je váha vzduchy, ale kúpiť novú a nevedieť že problém je v nej je trošku mimo moje možnosti.
Prichádza do úvahy ešte niečo iné?
Ď.

...a co turbo???nemas pocit ,ze ti prepusta niekde...netreba ho pretesnit???
Návrat hore Goto down
psychoSVK
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte   Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte Icon_minitime21/1/2011, 23:33

No to neviem, nemám ani poňatia ako sa to prepúšťanie môže prejavovať, takže zasa zájdem za niekym múdrejším ako ja nech sa na to pozrie, každopádne dík za ďalší nápad.
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male

OdoslaťPredmet: Re: Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte   Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte Icon_minitime22/1/2011, 13:34

psychoSVK napísal:
No to neviem, nemám ani poňatia ako sa to prepúšťanie môže prejavovať, takže zasa zájdem za niekym múdrejším ako ja nech sa na to pozrie, každopádne dík za ďalší nápad.

ak by si niekoho potreboval tak napis PM Wink vedel by som o niekom...
Návrat hore Goto down
psychoSVK
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte   Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte Icon_minitime22/1/2011, 16:29

Zatiaľ jedného mám, ale uvidíme ako sa to vyvinie.
Návrat hore Goto down
patreees_SK
Vodič
Vodič
patreees_SK

Male
Vek : 32
Registrácia : 13.10.2010
Počet príspevkov : 223
Auto : VW GOLF III 1,6 GT

OdoslaťPredmet: Re: Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte   Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte Icon_minitime24/1/2011, 18:16

skus vahu vzduchu alebo snimac otacok motora...ono to moze byt vela veci ale ja osobne by som sa pozrel na tieto spominane Cool
Návrat hore Goto down
psychoSVK
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte   Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte Icon_minitime24/1/2011, 22:03

O váhe vzduchu som uvažoval, ale nepoznám nikoho kto má rovnakého golfa aby som ju prehodil len na skúšku a kúpiť novú a zistiť, že chyba nieje v nej by bolo pre mňa trošku drahé.
Návrat hore Goto down
patreees_SK
Vodič
Vodič
patreees_SK

Male

OdoslaťPredmet: Re: Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte   Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte Icon_minitime24/1/2011, 22:22

jasne ale ja osone keby nemam koho tak by som do toho siel lebo u TDI je vaha slabina...
Návrat hore Goto down
psychoSVK
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte   Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte Icon_minitime24/1/2011, 22:29

Nemôže byť vada v čerpadle? Uvoľnené nieje, ale nemám ani poňatia či sa nejak nedolaďuje vo vnútri alebo niečo podobné.
Návrat hore Goto down
patreees_SK
Vodič
Vodič
patreees_SK

Male

OdoslaťPredmet: Re: Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte   Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte Icon_minitime24/1/2011, 22:43

no myslim ze cerpadlo sa da nejak nastavit...ale sam by som sa do toho nepustal...ale mysllim ze cerpadlo to nebude...ak ti mozem poradit skus si zohnat tu vahu vzduchu najprv myslim ze ked kupit dakom serioznom obchode a budes ju chciet vratit tak ti ju zoberu naspet
Návrat hore Goto down
psychoSVK
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte   Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte Icon_minitime24/1/2011, 23:36

Asi to skúsim aj s tým čerpadlom, ale určite nie sám, ale radšej ho odnesiem k niekomu kto sa venuje len čerpadlám.
Návrat hore Goto down
patreees_SK
Vodič
Vodič
patreees_SK

Male

OdoslaťPredmet: Re: Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte   Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte Icon_minitime25/1/2011, 08:19

to spravis najlepsie ked to odnesies niekomu kto je zamerany len na cerpadla....ale zozen si aj tu vahu uvidis ze ona ti bude blbnut´...a ked si to mal napojene na pc tak si to robil cez origos program alebo na stiahnutom z netu???
Návrat hore Goto down
psychoSVK
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte   Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte Icon_minitime25/1/2011, 11:22

Zrejme cez originál, bol som s tým v servise.
Návrat hore Goto down
patreees_SK
Vodič
Vodič
patreees_SK

Male

OdoslaťPredmet: Re: Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte   Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte Icon_minitime25/1/2011, 15:46

tak neviem potol lebo viem ze tie co su z netu su neni kompletne a naukaze ti to niekedy vsetko....ja som si urobil tiez taky test odpojil som si vahu vzduchu a ukazalo mi ze k cidlu nieje ziaden signal urobil som to znovu a uz mi neukazala diagnostika nic a mal som tu verziu z netu
Návrat hore Goto down
psychoSVK
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte   Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte Icon_minitime25/1/2011, 17:35

Ak váha vzduchu ide, ale blbo tak ju ako chybnú neukáže.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte   Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Znížený výkon+ zvýšené otáčky pri teplom štarte
Návrat hore 
Strana 1 z 2Choď na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: