VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

hučanie kolesa(lies) a ESP

Goto down 
+2
Blitzkrieg
Mirec VT
6 posters
AutorSpráva
Mirec VT
Začiatočník
Začiatočník
Mirec VT

Male
Vek : 40
Registrácia : 09.01.2011
Počet príspevkov : 20
Auto : VW Golf IV ; 1,9 TDI ; 66KW+čip

hučanie kolesa(lies) a ESP Empty
OdoslaťPredmet: hučanie kolesa(lies) a ESP   hučanie kolesa(lies) a ESP Icon_minitime9/1/2011, 16:34

čaute golfáci ,práve som sa zaregistroval ,hoci vás čítam už asi 2 roky Very Happy ,dovod je jednoduchý... potrebujem poradiť.
Začalo mi divne hučať niektoré koleso(á) a to tak,že ani nepočujem rádio- hudbu na normálnej hlasitosti ,pripadám si akoby som sedel v UAZe alebo v Lade Niva Very Happy
Može to byť ložisko,že? (alebo aj niečo iné?) a može s tým súvisieť aj nefunkčnosť ESP? lebo stále mi svieti a to asi od tej doby čo začalo hučanie kolies.

Ď.
Návrat hore Goto down
Blitzkrieg
Pilot
Pilot
Blitzkrieg

Male
Vek : 45
Registrácia : 07.12.2008
Počet príspevkov : 823
Auto : vW golf IV 1.9 TDI GTI 85kw

OdoslaťPredmet: Re: hučanie kolesa(lies) a ESP   hučanie kolesa(lies) a ESP Icon_minitime9/1/2011, 17:36

serus, neviem ako sa sedi v nive alebo uazelebo som nemal tu cest.....
jednoducha vec...daj na vag ten ti povie co v tom je,ak nepovie tak moze bbyt lozisko, horne ulozenie tlmica, opilovane pneumatiky atd atd.....vela je toho co to moze sposobovat. Sikovny mechanik ti to povie po par metroch v aute
Návrat hore Goto down
Mirec VT
Začiatočník
Začiatočník
Mirec VT

Male

OdoslaťPredmet: Re: hučanie kolesa(lies) a ESP   hučanie kolesa(lies) a ESP Icon_minitime9/1/2011, 17:41

díky,to aj urobím... a nevieš náhodou na kolko by vyšla taká kúpa a výmena ložiska?
Návrat hore Goto down
Blitzkrieg
Pilot
Pilot
Blitzkrieg

Male
Vek : 45
Registrácia : 07.12.2008
Počet príspevkov : 823
Auto : vW golf IV 1.9 TDI GTI 85kw

OdoslaťPredmet: Re: hučanie kolesa(lies) a ESP   hučanie kolesa(lies) a ESP Icon_minitime9/1/2011, 18:42

tak to netusim,ale plno chalanov to uz menilo tak budu vediet cenu, ja nastastie este nie Very Happy
Návrat hore Goto down
Mirec VT
Začiatočník
Začiatočník
Mirec VT

Male

OdoslaťPredmet: Re: hučanie kolesa(lies) a ESP   hučanie kolesa(lies) a ESP Icon_minitime9/1/2011, 18:44

Very Happy tak to buď rád ,hrozný zvuk.
Návrat hore Goto down
ciiita
Pretekár
Pretekár
ciiita

Male
Vek : 37
Registrácia : 15.05.2008
Počet príspevkov : 371
Auto : W Golf V 1.9 Tdi Sportline

OdoslaťPredmet: Re: hučanie kolesa(lies) a ESP   hučanie kolesa(lies) a ESP Icon_minitime9/1/2011, 19:00

no tak origo lozisko vyde tak cca 40 eur a robota dakych 15 eciek a ak chces daju sa kupit aj loziska za 15 20 eur ale neradim Ti ja som tam raz take dal asi 3 4 mesiace a bolo v cudu je to meka ocel lacna polska origo je origo a myslim ze to nieje az taka draha investicii a co sa tyka esp ta podla mna je chyba v lozisku ved skus aspon dat auto na zdvihat a potocit tym kolesom a ak je zle tak by malo hucat aj bez zatazenia a esp no svieti asi preto lebo je tam vola v naboji a lozisku mne svietilo ABS a stale zapinalo pri pomalej jazde a bolo to vybyte lozisko.
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: hučanie kolesa(lies) a ESP   hučanie kolesa(lies) a ESP Icon_minitime9/1/2011, 19:46

lozisko. chyt koleso zakyvaj volu budec citit. opravna sada loziska 30€(je to koplet jedno lozisko a vsetky matky zaistovacie ktore pri tom vymenis) daj sa aj samotne lozisak cena oklo 15€ ,ked tak potom jedine znacku FAG
Návrat hore Goto down
Mirec VT
Začiatočník
Začiatočník
Mirec VT

Male

OdoslaťPredmet: Re: hučanie kolesa(lies) a ESP   hučanie kolesa(lies) a ESP Icon_minitime11/1/2011, 16:24

takže bolo to ložisko ,vymenené a už OK. Ale to ESP svieti furt ,diagnostika ukázala 2 chyby - snímač priečneho zrýchlenia a zlá elektroinštalácia.
Neviete kde a za kolko by som ho zhruba zohnal? díky
Návrat hore Goto down
Mirec VT
Začiatočník
Začiatočník
Mirec VT

Male

OdoslaťPredmet: Re: hučanie kolesa(lies) a ESP   hučanie kolesa(lies) a ESP Icon_minitime11/1/2011, 16:42

dočítal som sa,že ten snímač stačí vybrať a preletovať ,ušetrí to kopec prachov ,robil to už niekto?
Návrat hore Goto down
ciiita
Pretekár
Pretekár
ciiita

Male
Vek : 37
Registrácia : 15.05.2008
Počet príspevkov : 371
Auto : W Golf V 1.9 Tdi Sportline

OdoslaťPredmet: Re: hučanie kolesa(lies) a ESP   hučanie kolesa(lies) a ESP Icon_minitime13/1/2011, 10:16

presne tak a niekedy staci len precisiti kontakty nastriekat wd a je to ok ale nie vyzdy to pomoze pretoze ak je raz snimac nefunkcny tak ho treba vymenit ale treba to skusit
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: hučanie kolesa(lies) a ESP   hučanie kolesa(lies) a ESP Icon_minitime16/1/2011, 11:18

wd v ziadnom pripade nestriekat na elektriku. ked tak sprej na kontakty. ten snimac je na volante neviem presne ci na tyci riadenia alebo len v kruzku pod bagom.lebo jeden je v kruzku vo volante pod bagom a to jedine vymenit cely kruzok
Návrat hore Goto down
dusan hanuliak
Autoškolák
Autoškolák
dusan hanuliak

Male
Registrácia : 21.01.2011
Počet príspevkov : 128
Auto : TDI

OdoslaťPredmet: Re: hučanie kolesa(lies) a ESP   hučanie kolesa(lies) a ESP Icon_minitime25/1/2011, 21:13

čavte krúžok vo volante slúži len na prenos signálu do aierbegu. Na prečistenie kontaktou poži SPREJ- KONTOX v žiadnom prípade nie wd. dance
Návrat hore Goto down
GARGAMEL
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 56
Registrácia : 13.08.2010
Počet príspevkov : 30
Auto : Golf 4 Variant

OdoslaťPredmet: Re: hučanie kolesa(lies) a ESP   hučanie kolesa(lies) a ESP Icon_minitime30/1/2011, 20:55

No mas pravdu je to lozisko a stoji 50 eur ked nezlacnelo ja som menil obidve sreany a praca 20 eur.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: hučanie kolesa(lies) a ESP   hučanie kolesa(lies) a ESP Icon_minitime

Návrat hore Goto down

hučanie kolesa(lies) a ESP
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» kolesa loziska
» Kolesa a certifikat?
» klepkanie asi kolesa

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: