VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

zarosene skla

Goto down 
+8
palino59
DOM16
feryko
gabesz0102
mato88
sindi123
dr_obesenec
Branik88
12 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

zarosene skla - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: zarosene skla   zarosene skla - Stránka 2 Icon_minitime6/1/2011, 21:39

ked je nieco zasrane,myslim tym filter a nejde ti do auta cerstvy vzduch,tak sa ti okna nerosia??? sa to melie dokola na kazdom jednom fore,ze je to vacsinou vzdy filter,filter a este raz filter,a az potom mokre koberce,ci jaj prepac,ty si hned z prveho prispevku vedel ze nema filter,ty si nejaky jasnovidec ci co :-)

co sa tyka matky,keby si si ako kazdy normalny clovek pred montazou skontroloval co budes k montazi potrebovat,popripade keby si sa pred montazou len blbo spytal tu na posranom fore,minimalne ja by som ti povedal ze tam pasuje original (ale original!!!!) matka,tak by si ten problem nemal,ale ked je niekto zadubeny a ma dreveny jazyk,za to ja nemozem
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: zarosene skla   zarosene skla - Stránka 2 Icon_minitime6/1/2011, 21:41

nemal si napisat nic! ty si napisal koberec,ja filter a neriesim to dalej,ale nie ze na milion percent to nie je filter!!
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male
Vek : 39
Registrácia : 18.01.2009
Počet príspevkov : 1042
Auto : VW GOLF II 1.6

OdoslaťPredmet: Re: zarosene skla   zarosene skla - Stránka 2 Icon_minitime6/1/2011, 21:47

mato88 napísal:
ked je nieco zasrane,myslim tym filter a nejde ti do auta cerstvy vzduch,tak sa ti okna nerosia??? sa to melie dokola na kazdom jednom fore,ze je to vacsinou vzdy filter,filter a este raz filter,a az potom mokre koberce,ci jaj prepac,ty si hned z prveho prispevku vedel ze nema filter,ty si nejaky jasnovidec ci co :-)

co sa tyka matky,keby si si ako kazdy normalny clovek pred montazou skontroloval co budes k montazi potrebovat,popripade keby si sa pred montazou len blbo spytal tu na posranom fore,minimalne ja by som ti povedal ze tam pasuje original (ale original!!!!) matka,tak by si ten problem nemal,ale ked je niekto zadubeny a ma dreveny jazyk,za to ja nemozem

ja sa nechem hadat no neviem ako by som sa v obchode pytal matku na original tlmice, neviem si realne predstavit ze by predavac vedel parametre aby mi ju mohol predat. serem uz na to .

niesom jasnovidec no mam dvojku a filter nemam doviezol som ju z vonka od dedka co nesetril na nicom (serviska), a ziaden filter tam nieje tak som predpokladal ze ho nema ani on, co aj sam potvrdil. a co teraz??? filter nema cize ??? koberce resp vlhkost
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: zarosene skla   zarosene skla - Stránka 2 Icon_minitime6/1/2011, 21:52

ano,asi tak,koberce,resp.vlhkost,mas pravdu :-)
Návrat hore Goto down
sindi123
Začiatočník
Začiatočník
sindi123

Male
Vek : 48
Registrácia : 01.08.2010
Počet príspevkov : 45
Auto : VW Golf 1.6 III

OdoslaťPredmet: Re: zarosene skla   zarosene skla - Stránka 2 Icon_minitime6/1/2011, 21:55

super téma bounce
Návrat hore Goto down
feryko
Začiatočník
Začiatočník
feryko

Male
Vek : 34
Registrácia : 02.04.2010
Počet príspevkov : 18
Auto : wolksvagen golf 2

OdoslaťPredmet: Re: zarosene skla   zarosene skla - Stránka 2 Icon_minitime7/1/2011, 10:38

od coho je to dobre ze sa tu hadate? sak sa pobite rovno....mne sa nerosia okna vobec,,,ci som tam mal filter alebo nemal...urobil som si vlastny..dal som ho tam ...a nema to ziadny vplyv na to...ked je vonku zima a v aute nezatopis tak sa ti budu rosit vzdy...
Návrat hore Goto down
DOM16
Vodič
Vodič
DOM16

Male
Vek : 34
Registrácia : 21.07.2009
Počet príspevkov : 168
Auto : GII 1.6D r.85

OdoslaťPredmet: Re: zarosene skla   zarosene skla - Stránka 2 Icon_minitime10/2/2011, 21:50

mne sa teraz zacali tiez rosit okna.a problem bol v tom ze som mal prasknuty radiator na kurenie a namiesto vzduchu som mal z toho taky slabsi parostroj
Návrat hore Goto down
palino59
Autoškolák
Autoškolák
palino59

Male
Vek : 41
Registrácia : 07.02.2010
Počet príspevkov : 145
Auto : VW Golf III 2,0 GTi / 85kW, typ 1H16L4, kod motora 2E, KAT 5G, r.v.92

OdoslaťPredmet: Re: zarosene skla   zarosene skla - Stránka 2 Icon_minitime26/2/2011, 10:35

Ja musim suhlasit s matom.
Riesil som problem zarosenych okien na mojom aute aj na fore tu mam fotky.
V mojom pripade som skusal uplne vsetko a ked som sa pytal co to je tak kazdy na kabinovy filter.
Ten sa na mojom golfe nachadza na spolujazdcovej strane pod plastom (ako u vacsiny).
U mna to bola tak vyduta vec s mriezkou. Zhodil som fitrter a ked som sa pozrel proti slnku skoro som zaplakal.
Tak som zobral vysavac a ako som mohol vopcha som vysavac do potrubia a povysaval som to nasledne na to som namiesto povodneho fitra dal novy.
Momentalne mam klud v mojom aute fuka to ako drak a skla sa nerosia tak ako sa rosili v podstate sa to neda vobec porovnat.

Este k tej vymene nazorov by som nieco dodal: Myslim si ze toto forum ma napomahat riesit problemy ohladom nasich tatosov. Stretava sa tu vela ludi takze ako sa hovori 100 ludi 100 chuti. Takze chalani klidek a ked niekto si uz ani tak neda poradit tak ho treba poslat kade lahsie :-)
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male
Registrácia : 18.01.2009
Počet príspevkov : 1042
Auto : VW GOLF II 1.6

OdoslaťPredmet: Re: zarosene skla   zarosene skla - Stránka 2 Icon_minitime26/2/2011, 13:29

palino59 napísal:
Ja musim suhlasit s matom.
Riesil som problem zarosenych okien na mojom aute aj na fore tu mam fotky.
V mojom pripade som skusal uplne vsetko a ked som sa pytal co to je tak kazdy na kabinovy filter.
Ten sa na mojom golfe nachadza na spolujazdcovej strane pod plastom (ako u vacsiny).
U mna to bola tak vyduta vec s mriezkou. Zhodil som fitrter a ked som sa pozrel proti slnku skoro som zaplakal.
Tak som zobral vysavac a ako som mohol vopcha som vysavac do potrubia a povysaval som to nasledne na to som namiesto povodneho fitra dal novy.
Momentalne mam klud v mojom aute fuka to ako drak a skla sa nerosia tak ako sa rosili v podstate sa to neda vobec porovnat.

Este k tej vymene nazorov by som nieco dodal: Myslim si ze toto forum ma napomahat riesit problemy ohladom nasich tatosov. Stretava sa tu vela ludi takze ako sa hovori 100 ludi 100 chuti. Takze chalani klidek a ked niekto si uz ani tak neda poradit tak ho treba poslat kade lahsie :-)

2 mesiace po ale v pohode. a unho bol problem inde kedze k. filer nemal ................
Návrat hore Goto down
pozno
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 44
Registrácia : 10.12.2007
Počet príspevkov : 136
Auto : Golf 2 1,8 GTI 16V PL

OdoslaťPredmet: Re: zarosene skla   zarosene skla - Stránka 2 Icon_minitime27/2/2011, 14:11

tiez mam skusenost ze to je voda pod hobercami, kazdy jeden golf co som mal tam mal vodu a niektore sa hmlili, v lete ked bude teplo koberce von a vysusit a zapchat tiery kade to tam tecie....
pomaha ked davas fukanie na nohy, hlavne na dlhe trasy, trocha sa to vysusi ale nie moc...

Smile
Návrat hore Goto down
stevocz
Pretekár
Pretekár
stevocz

Male
Registrácia : 06.07.2009
Počet príspevkov : 318
Auto : GII 1,6 TD s IC (SB)

OdoslaťPredmet: Re: zarosene skla   zarosene skla - Stránka 2 Icon_minitime27/2/2011, 23:17

najcastejsie to tam tecie z topanok ked je vonku sneh :-D
Návrat hore Goto down
http://www.grafikapro.sk
Baty
Pretekár
Pretekár
Baty

Male
Registrácia : 26.08.2007
Počet príspevkov : 481
Auto : vw golf 2 1,8i

OdoslaťPredmet: Re: zarosene skla   zarosene skla - Stránka 2 Icon_minitime1/3/2011, 11:06

mne sa tiež rosilii........... a riesim to susenim golfa, vždy ked je je pekne počasie...... a ked je suchy golfik, rosenie = 0 bodov Smile
moj priipad .......
Návrat hore Goto down
HULIAK
Začiatočník
Začiatočník
HULIAK

Registrácia : 09.07.2010
Počet príspevkov : 2

OdoslaťPredmet: Re: zarosene skla   zarosene skla - Stránka 2 Icon_minitime15/7/2011, 13:21

Môj prípad je prasknutý radiátor kúrenia...keď dám žhaviť, cítim hneď na chvílku úplne teplý vlhký vzduch so zápachom chlad.kvapaliny a keď tomu počas jazdy trochu utnem, tak sa mi začne rosiť predné sklo...samozrejme voda mi každodenne ubúda a spolujazdcova podlaha určite pláva...pokiaľ má niekto takéto príznaky, tak je to ten radiátor kúrenia...dá sa zohnať za 17€ fungel nový Wink No s výmenou už je to ťažšie
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: zarosene skla   zarosene skla - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

zarosene skla
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Orosene skla
» ocistenie skla svetlometu??
» Skla na Predne Svetla
» spinac na ohrev skla a zrkadiel

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: