Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf |
|
| FlyWINGS klub 2011 | |
|
+7Erik TDI Edy2006 01lukasss01 sykye s3ho dr_obesenec mato88 11 posters | |
Autor | Správa |
---|
airbrushfelix Začiatočník
Registrácia : 05.01.2011 Počet príspevkov : 8 Auto : VW Golf IV Ocean - VW Scirocco II GTX - VW Scirocco 1 GL, GT, GTI - VW Golf I GLS - Skoda Fabia I Combi Bydlisko : Slovensko, SC
| Predmet: Re: FlyWINGS klub 2011 6/1/2011, 11:23 | |
| to dr_obesenec: A prave toto je bod urazu, na com by klub zas upadol. Ked sa k tomu vacsina postavi takto, ze nie je ziadny cas a peniaz venovat sa konicku a zucastnovat sa na nejakom klubovom zivote, tak to ozaj nebude fungovat... lebo naraz zistis, ze kazdy sa na vsetko vykasle z tychto dovodov a strati sa zaujem o klub... a budeme opat tam, kde teraz, ze niet koho, kto by sa staral o zazemie klubu, o webstranku, o nalepky, ktore vam tak casto velmi chbaju ;-) atd... Ja to akceptujem, ze nie kazdy z nas si vie vytvorit tolko volneho casu alebo aj financii, ako by si to ziadalo, ale treba zas chapat, ze klub je o ludoch a ich zdruzovaniu sa. V opacnom pripade to zostane pri online jedincoch, ako tomu je tu i teraz. V tom pripade ale zbytocne ocakavat, aby to tu fungovalo ako sudrzny klub a vysoke naroky na clenstvo a podobne, ako si uviedol, tiez nemozte ocakavat... Treba sa nad tym teda trocha viac zamysliet, ze akou cestou sa teda uberat. | |
| | | airbrushfelix Začiatočník
Registrácia : 05.01.2011 Počet príspevkov : 8 Auto : VW Golf IV Ocean - VW Scirocco II GTX - VW Scirocco 1 GL, GT, GTI - VW Golf I GLS - Skoda Fabia I Combi Bydlisko : Slovensko, SC
| Predmet: Re: FlyWINGS klub 2011 6/1/2011, 11:51 | |
| - dr_obesenec napísal:
- mato88 napísal:
- to nie je moj web,ja som to len pisal v mene Felixa,zakladatela klubu Flywings,on to uz ma vsetko dobre premyslene,neboj :-) diky za podporu
hned sa mi to najak nezdalo , budes o tom informovat dalej??? ci len ne tej stranke FW.. budu info alebo???? proste kde zistim co a ako chce riesit dalej ked to ma premyslene ako si pisal, proste nejaku jeho predstavu bo tam vyssie co si pisal je dost vseobecne , ale inak drzim palec V konkretnostiach, strucny plan na uvod je nasledovny: - kompletna rekonstrukcia a redesign www.flywings.sk vratane novej obsahovej struktury - zverejnim nieco ako predbezny plan aktivit na rok 2011 az 2012 - webstranka bude obsahovat info a nieco z historie klubu, aby kazdy mal predstavu a obraz o FlyWINGS klube a mohol sa navnadit ;-) - zverejnia sa moznosti i podmienky clenstva v klube - budu sa verbovat realny clenovia - pre ludi, ktory nebudu moct byt realny clenovia, ale budu privrzencami klubu, zriadi sa diskusna skupina / forum | |
| | | dr_obesenec Profík
Vek : 39 Registrácia : 18.01.2009 Počet príspevkov : 1042 Auto : VW GOLF II 1.6 Bydlisko : Zlaté Moravce
| Predmet: Re: FlyWINGS klub 2011 6/1/2011, 11:59 | |
| | |
| | | Edy2006 Vodič
Vek : 34 Registrácia : 02.10.2010 Počet príspevkov : 177 Auto : Volkswagen Golf III 1,9TDI Rabbit Cool 66kW Bydlisko : PD/ZA
| Predmet: Re: FlyWINGS klub 2011 6/1/2011, 12:43 | |
| dr_obesenec co sa tika tich nalepiek mozem ti ich spravit vo vektore (corel) ale az po skuskovom teraz nato fakt nemam cas takze ak to nesuri | |
| Predmet: Re: FlyWINGS klub 2011 6/1/2011, 12:49 | |
| Si si isty, ze taka stredna cesta existuje? Vzdy sa to vychili na jednu alebo druhu stranu z dovodu objektivnych faktorov, ale rad si precitam, co myslis takou strednou cestou. | |
| | | dr_obesenec Profík
Vek : 39 Registrácia : 18.01.2009 Počet príspevkov : 1042 Auto : VW GOLF II 1.6 Bydlisko : Zlaté Moravce
| Predmet: Re: FlyWINGS klub 2011 6/1/2011, 12:50 | |
| - Edy2006 napísal:
- dr_obesenec co sa tika tich nalepiek mozem ti ich spravit vo vektore (corel) ale az po skuskovom teraz nato fakt nemam cas takze ak to nesuri
nesuri, len som mal pocit ze tu boli niekde zavesne a dali sa uz v tom programe stiahut len si sakra neviem spomenut ze kde som ich videl kd ich budes mat daj vedet | |
| | | dr_obesenec Profík
| Predmet: Re: FlyWINGS klub 2011 6/1/2011, 13:03 | |
| - airbrushfelix napísal:
- Si si isty, ze taka stredna cesta existuje? Vzdy sa to vychili na jednu alebo druhu stranu z dovodu objektivnych faktorov, ale rad si precitam, co myslis takou strednou cestou.
musi byt stredna cesta , no napriklad si neviem predstavit ako si pisal ze bude clensky zaklad a potom prívrzencovia VW. hmm neviem znie mi to tak divne, ale mozno to bolo len zle pochopene, neviem. mohol by si mi to viac objasnit. co si pod tým predstvujem ja??? partia ludi co sa pozna a ma cas. týto by mali na starosti forum, organ. zrazov, roznych aktivit.... a ja neviem co vselico. a potom clenovia fora samozrejme prispievajuci a nielen inzerujuci ............ neviem proste nejake rozumne vyvazenie webu a reality | |
| Predmet: Re: FlyWINGS klub 2011 6/1/2011, 13:30 | |
| to dr_obesenec: Sorry, ale v tomto co pises, je dost protirecenia. Ked bude chciet byt skoro kazdy len forumovym uzivatelom ako ty a nie realnym clenom, tak kto a preco sa ma starat o take forum, kde to zas konci pri tom, ze kazdy bude chciet len vykecavat a nicoho sa realne nezucastnovat, alebo to zneuzivat, ako si to pisal?!
Clensky zaklad a privrzenci neznie divne, lebo treba mat realnu clensku zakladnu ludi, pre ktorych to bude hobby, ale aj prinosom. Neclenovia budu mat k dispozicii online forum, alebo diskusnu skupinu, ale urcite nemozu dostat vyhody a privilegia ako realny clenovia, na ktorom drie potom len ta partia ludi, ktory su realnymi clenmi. Nemyslis, ze to je nefer, takto s tvojou predstavou strednej cesty?? | |
| | | dr_obesenec Profík
| Predmet: Re: FlyWINGS klub 2011 6/1/2011, 15:21 | |
| - airbrushfelix napísal:
- to dr_obesenec:
Sorry, ale v tomto co pises, je dost protirecenia. Ked bude chciet byt skoro kazdy len forumovym uzivatelom ako ty a nie realnym clenom, tak kto a preco sa ma starat o take forum, kde to zas konci pri tom, ze kazdy bude chciet len vykecavat a nicoho sa realne nezucastnovat, alebo to zneuzivat, ako si to pisal?!
Clensky zaklad a privrzenci neznie divne, lebo treba mat realnu clensku zakladnu ludi, pre ktorych to bude hobby, ale aj prinosom. Neclenovia budu mat k dispozicii online forum, alebo diskusnu skupinu, ale urcite nemozu dostat vyhody a privilegia ako realny clenovia, na ktorom drie potom len ta partia ludi, ktory su realnymi clenmi. Nemyslis, ze to je nefer, takto s tvojou predstavou strednej cesty?? Ja sa nechcem hadat. dobre tak potom ako a kde chces zohnat clensky základ??? ako chces tým ludom verit ze ked dojde na nieco nepovedia vies co ja mam toto a ja zase toto???? a kolko by ich malo byt??? a co myslis tými vyhodami resp prinosom?? tým delenim clenovia a neclenovia to je zase len o tom ja som viacej a ty menej nic viac, to si potom urob s kamosmi klub a mas to. a nemam pocit ze sa tu len vykecavame , zopar clenov poznam aj osobne. ja si myslim ze hoby pre nas su nase auta pre niekoho viac pre niekoho menej. | |
| Predmet: Re: FlyWINGS klub 2011 6/1/2011, 16:42 | |
| Nehadam sa, len poukazujem na to, ze si protirecis v tom, ze ocakavas omnoho viacej, nez si vobec ochotny spravit alebo dat do fungovania takeho klubu...
O clensky zaklad nemaj obavu, bude to tym padom moja starost. Ja som v roku 2001 vybudoval realne a dobre fungujuci klub s aktivnym zivotom, kde vsetci prilozili ruku k aktivnemu behu a vedeli sme zamedzit aj neaktivite clenov... Ci niekto chce byt clenom alebo nie, je na jeho rozhodnuti a absolutne nie hra, ze kto je viac alebo nie medzi clenmi a neclenmi... toto chapes nespravne... Praveze mi teraz ide o to, aby sa umoznilo cim viacej ludom pridat sa do realneho klubu. Ak by som chcel len klub pre uzky kruh kamosov, tak by som tuto temu verejne vobec neotvaral...
Rozhodnutie padlo alebo lepsie povedane celkove odhodlanie z mojej strany je odteraz jasne. Realna cesta bude viest momentalne postupnou obnovou cinnosti v tomto roku a kazdy si na zaklade toho bude moct utvorit vlastnu mienku o znovuformovani sa a rozhodnut sa, ci by sa chcel pridat, alebo nie. | |
| | | Woody33 Autoškolák
Vek : 35 Registrácia : 28.10.2010 Počet príspevkov : 103 Auto : VW Golf 1.6SR - doma aj: Audi 100 + Ford Scorpio Bydlisko : Dunajska Streda
| Predmet: Re: FlyWINGS klub 2011 7/1/2011, 15:49 | |
| - dr_obesenec napísal:
- a este co sa týka tých nalepiek tak to bola len jedna z x veci co by mohla byt inak .........
tak budem to tiez komentovat uz jedna vec co mi tu prekaza je ta sprosta reklama pod napismi forum, e-shop, FAQ a podobne mal by to niekto prebrat kto ma stym skusenosti lebo ako fakt dost dost zle | |
| | | boraTDI Profík
Vek : 44 Registrácia : 09.04.2008 Počet príspevkov : 1091 Auto : GIV TDI GTI Bydlisko : SC
| Predmet: Re: FlyWINGS klub 2011 7/1/2011, 21:55 | |
| ja som za felixom ,klub musí byť ktorý ste boli vonku na zrazoch tak poznáte ako to tam funguje ,každý klub svoja zástava , nálepky , spoločné grilovačky,rodinné stretnutia , svadby , pohreby a všetko spojené zo životom o tom je klub a už tu odznelo že či všetkých budeš poznať niekto sa ukáže na prvej akcii a niekoho nespoznáš ani po 10 rokoch lebo bude hrať formu ,je to ako zo ženami , všetci tu riešia pesimistické veci čo by bolo keby bolo , neriešte to tešte sa že tá stará škola ešte stále funguje , v tomto konzumnom svete ja už toho veľmi málo
That´s all | |
| | | boraTDI Profík
Vek : 44 Registrácia : 09.04.2008 Počet príspevkov : 1091 Auto : GIV TDI GTI Bydlisko : SC
| Predmet: Re: FlyWINGS klub 2011 7/1/2011, 21:57 | |
| - Woody33 napísal:
- dr_obesenec napísal:
- a este co sa týka tých nalepiek tak to bola len jedna z x veci co by mohla byt inak .........
tak budem to tiez komentovat uz jedna vec co mi tu prekaza je ta sprosta reklama pod napismi forum, e-shop, FAQ a podobne mal by to niekto prebrat kto ma stym skusenosti lebo ako fakt dost dost zle hm? budem citovať ,vieš koľko peňazí ide niekomu za to na účet , len preto že to tu bliká a otravuje pán google to má premyslené neboj sa | |
| | | mato88 VW Šialenec
Vek : 43 Registrácia : 08.08.2007 Počet príspevkov : 5940 Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v Bydlisko : Tlmače
| Predmet: Re: FlyWINGS klub 2011 7/1/2011, 21:58 | |
| pistik,krasne si to napisal :-) | |
| | | mato88 VW Šialenec
Vek : 43 Registrácia : 08.08.2007 Počet príspevkov : 5940 Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v Bydlisko : Tlmače
| Predmet: Re: FlyWINGS klub 2011 7/1/2011, 21:59 | |
| co sa tyka reklam,na flywings to nikdy nebude,pretoze vlastny web,vlastny server | |
| | | boraTDI Profík
| Predmet: Re: FlyWINGS klub 2011 7/1/2011, 22:13 | |
| - mato88 napísal:
- co sa tyka reklam,na flywings to nikdy nebude,pretoze vlastny web,vlastny server
mato to je jedno , dá sa to urobiť funkčne aj elegantne ide len o princíp , reklame sa nevyhneš a keď idú z toho peniaze pre klub tak v pohode , rozumný ľudia to budú tolerovať v určitej miere.predsa to bude aj pre nich + | |
| | | mato88 VW Šialenec
| Predmet: Re: FlyWINGS klub 2011 7/1/2011, 22:15 | |
| len si myslim ze prave felix nechce aby boli takto taketo selijake reklamy,co nemaju s vw group nic spolocne,za tych par susnov sa to hadam ani neoplati | |
| | | boraTDI Profík
| Predmet: Re: FlyWINGS klub 2011 7/1/2011, 22:27 | |
| - mato88 napísal:
- len si myslim ze prave felix nechce aby boli takto taketo selijake reklamy,co nemaju s vw group nic spolocne,za tych par susnov sa to hadam ani neoplati
ved som ti povedal dá sa to elegantne urobiť aby boli všetci spokojný | |
| | | 01lukasss01 Profík
Registrácia : 06.09.2007 Počet príspevkov : 1088 Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF Bydlisko : MALACKY, Tel:0907365770
| Predmet: Re: FlyWINGS klub 2011 8/1/2011, 22:32 | |
| Ja sa tiez priklanam felixovi a urcite aj Pistikovi teda boraTDI a s reklamou sa ozaj da robit inteligentne ak je to + pre klub...
Ci by som bol ja osobne aktivnym realnym clenom na kolko mam pracu a ako hobby motorku, auto a este k tomu priatelku ktora robi piatky, sviatky, soboty, nedele takze neviem ako casto by som sa zucastnoval zrazov no urcite by som sa na jednom ci dvoch z istotou zucastnil... Na kolko uz poznam osobne Felixa sice sme sa stretly na chvilku no myslim si ze co sa tyka VW ci aut tak je si vzdy co povedat. Takze nevidim v tom problem stretnut sa ako klub... Jeden z prikladou je aj tu na fore zraz u janickou na zahori... organizoval ho nie raz speedy a verym ze kazdy clen tochto fora ktory sa zucasnil sa urcite zucastni z radostou este raz... Nikto sa nezabijal, nehadal ci neviem co zabavily sme sa a myslim si ze by klub urcite fungoval... Je pravda ze zato ze sme sa stretli vsetci v takom pocte tak za to moze toto forum takze aj stoho vypliva ze nieco fungovat moze aj ked je to len formou FORA... | |
| | | 01lukasss01 Profík
Registrácia : 06.09.2007 Počet príspevkov : 1088 Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF Bydlisko : MALACKY, Tel:0907365770
| Predmet: Re: FlyWINGS klub 2011 8/1/2011, 22:34 | |
| Mal by som toho na srdci urcite viac no strasne ma rozculuje notebook tak prihodim prispevok v pondelok z prace... :-D | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: FlyWINGS klub 2011 | |
| |
| | | | FlyWINGS klub 2011 | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |
|