VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

FlyWINGS klub 2011

Goto down 
+7
Erik TDI
Edy2006
01lukasss01
sykye
s3ho
dr_obesenec
mato88
11 posters
Choď na stránku : 1, 2, 3  Next
AutorSpráva
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

FlyWINGS klub 2011 Empty
OdoslaťPredmet: FlyWINGS klub 2011   FlyWINGS klub 2011 Icon_minitime4/1/2011, 16:40

Caute VW maniaci ;-)

Rad by som tu otvoril temu ohladne vasich nazorov, respektive zalozil akusi mienkotvornu temu.

Tohto roku skromne oslavi FlyWINGS klub svoje 10. narodeniny. Neviem kolkym z vas je este meno FlyWINGS zname, ale v case zakladania a v nasledujucich rokoch patril medzi elitne kluby na SK.
Kto uz bol vtedy aktivny na scene a pamata si tie casi spred necelych 10 rokov, tak istotne vie, ze meno FlyWINGS bolo spajane s VW Group znackami, s inovatorstvom na tuningovej scene, medzinarodnymi zrazmi na urovni, celoslovenskym tuningovym casopisom a v neposlednom rade s prijmenou partiou a rodinnou atmosferou medzi clenmi...
Ako sa ale zivot vyvija, tak sa aj v zivote clenov zacali menit jednotlive priority a tak za posledne roky upadol klub do hlbokeho spanku. Je to istou formou prirodzeneho vyvoja, ktorym kazdy z nas viac ci menej prechadza. Ako hlava a tvorca myslienok klubu som sa ale rozhodol „oprasit“ niektore cinnosti klubu a vratit sa opat aktivne na scenu.

O co mi v tejto teme ide? Klub mal vlastnu webstranku, kde sa svojho casu okrem klubovych aktivit pravidelne zverejnovali aktuality a fotoreportaze zo zrazov. Moja snaha je vytvorit znova aktivnu webstranku v podobe kluboveho portalu o VW Group scene na SK a jeho okolia. Nema to byt bezny informacny portal o novinkach vo vyrobe VW, na to si myslim, ze je tu kopa inych stranok. Novy FlyWINGS web by mal byt znova o zivote a aktivitach okolo VW Group sceny, samozrejme v modernejsej podobe. Chem teda od vas nazory, ci vas takato myslienka oslovi a ci by ste radi navstevovali takuto webstranku. Pripadne vyjadrite sa, co vam chyba, co by ste radi uvitali pri takomto webe?
Subezne zacinam obnovovat aj cinnost klubu s principom realneho klubu, co znamena bazu ozajstnych clenov a ziadne online databazy, ci fiktivne registracie. Takze kto ma chut pridat sa a formovat opat zaujimavy respektive aj imidzovy VW Group klub na SK, a neboji sa prilozit aj ruku k dielu, tak je uprimne vitany v kruhu FlyWINGS.

S pozdravom – Felix
www.flywings.sk
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male
Vek : 39
Registrácia : 18.01.2009
Počet príspevkov : 1042
Auto : VW GOLF II 1.6

FlyWINGS klub 2011 Empty
OdoslaťPredmet: Re: FlyWINGS klub 2011   FlyWINGS klub 2011 Icon_minitime4/1/2011, 16:52

som za cheers cheers , hlavne by som riesil to "fiktívne prihlasovnie".
a taktiez toho co to tu ma na starosti ze by sa mohol o "svoje" fórum aj trocha zaujímať

mam pocit ze tu sa neda zohat ani len klubova nalepka No No
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

FlyWINGS klub 2011 Empty
OdoslaťPredmet: Re: FlyWINGS klub 2011   FlyWINGS klub 2011 Icon_minitime4/1/2011, 17:01

sak to,ja uz som to tu raz riesil,ale lechy sa nejako vyparil,a flywings je slovenska domena na nasom servery,tu by to chcelo uz nejako obnovit a stale nic :-(
Návrat hore Goto down
s3ho
Vodič
Vodič
s3ho

Male
Vek : 34
Registrácia : 06.01.2010
Počet príspevkov : 196

FlyWINGS klub 2011 Empty
OdoslaťPredmet: Re: FlyWINGS klub 2011   FlyWINGS klub 2011 Icon_minitime4/1/2011, 18:13

ja som tiez za a dokonca som uz aj rozmyslal o registracii klubu ako ozajstneho klubu
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

FlyWINGS klub 2011 Empty
OdoslaťPredmet: Re: FlyWINGS klub 2011   FlyWINGS klub 2011 Icon_minitime4/1/2011, 20:49

flywings je oficialne registrovane obcianske zdruzenie :-)
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male
Vek : 36
Registrácia : 27.04.2009
Počet príspevkov : 1442
Auto : VW golf III variant 2.0 8V AGG 88kw(119ps)

FlyWINGS klub 2011 Empty
OdoslaťPredmet: Re: FlyWINGS klub 2011   FlyWINGS klub 2011 Icon_minitime5/1/2011, 00:58

ja som tiez za Smile
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

FlyWINGS klub 2011 Empty
OdoslaťPredmet: Re: FlyWINGS klub 2011   FlyWINGS klub 2011 Icon_minitime5/1/2011, 07:46

Pocuj Mato88 a mas nejaký plan co a ako??? resp ako dosiahnut to co hore pises?
Návrat hore Goto down
01lukasss01
Profík
Profík
01lukasss01

Male
Registrácia : 06.09.2007
Počet príspevkov : 1088
Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF

FlyWINGS klub 2011 Empty
OdoslaťPredmet: Re: FlyWINGS klub 2011   FlyWINGS klub 2011 Icon_minitime5/1/2011, 08:22

Tiez som za !!! A co sa tyka nalepiek tak to nemal nastarosti lechy a mam taky pocit ze to bol Tono55 ak sa mylim opravte ma.... Ale aj tak to nemeni fakt ze to tu ide dole vodou.. Crying or Very sad
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

FlyWINGS klub 2011 Empty
OdoslaťPredmet: Re: FlyWINGS klub 2011   FlyWINGS klub 2011 Icon_minitime5/1/2011, 09:53

01lukasss01 napísal:
Tiez som za !!! A co sa tyka nalepiek tak to nemal nastarosti lechy a mam taky pocit ze to bol Tono55 ak sa mylim opravte ma.... Ale aj tak to nemeni fakt ze to tu ide dole vodou.. Crying or Very sad

nevravim ze nalepky mal na starosti ten ci onen , no ked sa niekde registrujem tak by bolo faj aspon sa k nej dostat a nie hladat to tu jeko vol, proste vela veci by malo byt automaticke, a myslim ze to ide vodopadom. Very Happy
Návrat hore Goto down
Edy2006
Vodič
Vodič
Edy2006

Male
Vek : 34
Registrácia : 02.10.2010
Počet príspevkov : 177
Auto : Volkswagen Golf III 1,9TDI Rabbit Cool 66kW

FlyWINGS klub 2011 Empty
OdoslaťPredmet: Re: FlyWINGS klub 2011   FlyWINGS klub 2011 Icon_minitime5/1/2011, 10:20

no ja som tu sice novacik ale ta myslienka s ami paci FlyWINGS nepoznam ale vyhladal som si stranku obsahovo super graficky by to chcelo asi niekoho kto to stim vie ale myslim ze to dnes nie je problem (ja si netrufam Smile )

a co sa tika tich nalepsiek myslim ze to je vyborny napad a urcite by som nanu nasiel miesto aj na mojom okne Wink

EDIT: inac neviem kolko zvas chodi na socialne siete ale dnes je aj dost rozsirene aby mali svoju skupinu s aktualitami napr na FB

Naposledy upravil Edy2006 dňa 5/1/2011, 10:35, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

FlyWINGS klub 2011 Empty
OdoslaťPredmet: Re: FlyWINGS klub 2011   FlyWINGS klub 2011 Icon_minitime5/1/2011, 10:29

ja osobne by som chcel registraciu na pozvanku, potom urcitu skusobnu dobu, samozrejme po poruseni pravidiel sankcie (zase nie vyhodenie)....samozrejme aj nejake tie výhody.....a.i.
ale HLAVNE niekoho kto to bude riadit a nebude to mat v pazi, a ak to "tam" pojde kludne sa tu budem porucat Suspect Suspect Very Happy
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

FlyWINGS klub 2011 Empty
OdoslaťPredmet: Re: FlyWINGS klub 2011   FlyWINGS klub 2011 Icon_minitime5/1/2011, 16:55

to nie je moj web,ja som to len pisal v mene Felixa,zakladatela klubu Flywings,on to uz ma vsetko dobre premyslene,neboj :-) diky za podporu
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

FlyWINGS klub 2011 Empty
OdoslaťPredmet: Re: FlyWINGS klub 2011   FlyWINGS klub 2011 Icon_minitime5/1/2011, 17:03

mato88 napísal:
to nie je moj web,ja som to len pisal v mene Felixa,zakladatela klubu Flywings,on to uz ma vsetko dobre premyslene,neboj :-) diky za podporu

hned sa mi to najak nezdalo Very Happy , budes o tom informovat dalej??? ci len ne tej stranke FW.. budu info alebo????
proste kde zistim co a ako chce riesit dalej ked to ma premyslene ako si pisal, proste nejaku jeho predstavu bo tam vyssie co si pisal je dost vseobecne , ale inak drzim palec
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

FlyWINGS klub 2011 Empty
OdoslaťPredmet: Re: FlyWINGS klub 2011   FlyWINGS klub 2011 Icon_minitime5/1/2011, 18:39

kludne budem informovat aj tu,a vase napady tak isto tu :-)
Návrat hore Goto down
Erik TDI
Autoškolák
Autoškolák
Erik TDI

Male
Vek : 33
Registrácia : 01.08.2010
Počet príspevkov : 135
Auto : VW Golf 1.9 TDI 66/90, VW Passat 1.6TD ´89, Fiat Punto HGT ´01,

FlyWINGS klub 2011 Empty
OdoslaťPredmet: Re: FlyWINGS klub 2011   FlyWINGS klub 2011 Icon_minitime5/1/2011, 20:33

podla mna super napad pustit sa do toho takto naplno a na urovni.. Idea

plne podporujem a drziim palce Wink Wink

s tymi nalepkami som to vyriešil po svojom a podla navrhu a originalnej nalepky som si dal spravit u kamosa.. tiez som pisal a bez odpovede.. Question tak som to zobral do vlastnych ruk Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
airbrushfelix
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 05.01.2011
Počet príspevkov : 8
Auto : VW Golf IV Ocean - VW Scirocco II GTX - VW Scirocco 1 GL, GT, GTI - VW Golf I GLS - Skoda Fabia I Combi

FlyWINGS klub 2011 Empty
OdoslaťPredmet: Re: FlyWINGS klub 2011   FlyWINGS klub 2011 Icon_minitime6/1/2011, 00:11

Ahojte ;-) Rozhodol som sa sem registroval, aby som mohol zodpovedat vase otazky respektive pripomienky.

Zprv by som to tu trocha rad uviedol na spravnu cestu... FlyWINGS bol od sameho zaciatku klubom realnych clenov, kde sa vsetci navzajom dobre poznali osobne. Boli sme partia vzdy okolo 10-15 ludi a clenstvo v klube bazirovalo na odmietani fiktivneho clenstva. Kandidaty na clenstvo zvykli absolvovat istu skusobnu dobu a k riadnemu clenstvu sa potom vyjadrovali vsetci v klube. Pravidelne sme sa stretavali, chodili na zrazy doma casto aj do zahranicia a organizovali sme vlastne zrazy fakt na urovni uz na tu dobu. Po case pribudla webstranka a zakratko na to aj celoslovensky casopis. Pravidelne sa zhotovovali klubove oblecenia, odlisovacie nalepky na auta a pod...

Ako Mato uz pisal, klub je zalozeny od roku 2001 oficialne aj zo stanovami a upadlo to za poslednych par rokov v podstatnej miere kvoli inym zivotnym prioritam vacsiny clenov. Jednoducho "vystarli" sme, mali ine starosti, a zabudlo sa na pokracovanie, ci vychovu novsej generiacie clenov. Prave toto chcem zmenit a opat ozivit klub novou "krvou". Preto je prvorady plan vynovit od zakladu celu FlyWINGS webstranku, aby vznikla stranka, kam budete radi chodit cerpat aktualne informacie a inspiraciu z diania na VW Group scene. Samozrejme sa pojde skoro z nuly, takze nebude to lahke a hlavne nie zo dna na den. Ked sa to potom utrasie do spravnych kolaji, moze sa uvazovat aj o fore, ktore bude mat riadne funkcne zazemie s patricnou starostlivostou... Je to teda vsetko na vas, aby ste podporili tento projekt z vasej strany, ci uz navstevnostou, konstruktivnymi pripomienkami, ale aj prispevkami. Samozrejme v pripade vazneho zaujmu je vitane aj pridanie sa k realnemu clenstvu v klube, ktore bude mat znova realne a pravidelne aktivity.
Návrat hore Goto down
http://www.diamant-x.sk
Kukino2611
Pretekár
Pretekár
Kukino2611

Male
Vek : 36
Registrácia : 08.08.2009
Počet príspevkov : 498
Auto : Ex:škoda 125,Bolf-1.6SR(šmoulinka),renault laguna...aktual:mk3 gti a polo 6n

FlyWINGS klub 2011 Empty
OdoslaťPredmet: Re: FlyWINGS klub 2011   FlyWINGS klub 2011 Icon_minitime6/1/2011, 00:22

tato myslienka sa mi paci...a budem rad,ked saj dotiahne k uspesnemu koncu....casopis som si aj kupaval....od roku 20004....a budem rad,ked sa budem moct zucasnit...
Návrat hore Goto down
airbrushfelix
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 05.01.2011
Počet príspevkov : 8
Auto : VW Golf IV Ocean - VW Scirocco II GTX - VW Scirocco 1 GL, GT, GTI - VW Golf I GLS - Skoda Fabia I Combi

FlyWINGS klub 2011 Empty
OdoslaťPredmet: Re: FlyWINGS klub 2011   FlyWINGS klub 2011 Icon_minitime6/1/2011, 00:23

dr_obesenec napísal:
ja osobne by som chcel registraciu na pozvanku, potom urcitu skusobnu dobu, samozrejme po poruseni pravidiel sankcie (zase nie vyhodenie)....samozrejme aj nejake tie výhody.....a.i.
ale HLAVNE niekoho kto to bude riadit a nebude to mat v pazi, a ak to "tam" pojde kludne sa tu budem porucat Suspect Suspect Very Happy

Myslis toto vsetko len v rovine online-fora, alebo ako realne clenstvo? Lebo pomerne prisne pravidla aj vyhody fungovali vo FlyWINGS, ale vsetko na urovni realneho clenstva, ktore mam zaujem vzkriesit.
Návrat hore Goto down
http://www.diamant-x.sk
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

FlyWINGS klub 2011 Empty
OdoslaťPredmet: Re: FlyWINGS klub 2011   FlyWINGS klub 2011 Icon_minitime6/1/2011, 08:32

airbrushfelix napísal:
dr_obesenec napísal:

Myslis toto vsetko len v rovine online-fora, alebo ako realne clenstvo? Lebo pomerne prisne pravidla aj vyhody fungovali vo FlyWINGS, ale vsetko na urovni realneho clenstva, ktore mam zaujem vzkriesit.

ide o to co myslis relanym clenstvom, a co online.
ja som kedysi chodieval na zrazi (piestany, rudno n H., trencin, janikovce.....)a pod. no ze posledne 2 roky co som koncil skolu a zacal robit nemam cas na nic, auto je v garazi a kopec veci co je pokupených stoja vedla neho..... viem si predstavit nejake zrazi v letnom období ale to len v ramci dovolenky, a aj to v lete dovolenku nedostnem bo tam kde robim sa v lete (v teplých mesiacoch) ide na 200%.

neviem mozno by som siel nejakou strednou cestou. na tomto fore som X krat za den. ked viem pomozem ked ma nieco nas... tak napisem. no neviem ako by som stihal podmienky realneho clenstva. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

mozno by to chcelo nejaky základ cize ludi co sa poznaju a maju cas v ramci celeho SR aby bola pokrytá cela oblast , alebo co najvecsia a oni v ramci svoho kraja mesta obce by riesili svojich spolahlivých ludi ........ neviem,
ono clovek chce no ked napr. stava dom alebo ma deti tak si rozmyslí ci da x euro na benzin na cestu na zraz a.i. ktorí je na opacnej strane republiky. a to este nemusi byt zlý člen. neviem Rolling Eyes Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

FlyWINGS klub 2011 Empty
OdoslaťPredmet: Re: FlyWINGS klub 2011   FlyWINGS klub 2011 Icon_minitime6/1/2011, 08:34

a este co sa týka tých nalepiek tak to bola len jedna z x veci co by mohla byt inak .........
Návrat hore Goto down
Sponsored content

FlyWINGS klub 2011 Empty
OdoslaťPredmet: Re: FlyWINGS klub 2011   FlyWINGS klub 2011 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

FlyWINGS klub 2011
Návrat hore 
Strana 1 z 3Choď na stránku : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» ste za znovuzrodenie www.flywings.sk fora? - zmazat
» novy nazov pre klub??
» worthersee 2011

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: CLUB :: Pokec-
Prejdi na: