VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Vŕzganie v prednej náprave

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
tAbbiNko
Začiatočník
Začiatočník
tAbbiNko

Male
Vek : 34
Registrácia : 03.11.2009
Počet príspevkov : 20
Auto : Volkswagen Golf 4 1.9tdi

Vŕzganie v prednej náprave Empty
OdoslaťPredmet: Vŕzganie v prednej náprave   Vŕzganie v prednej náprave Icon_minitime16/12/2010, 19:05

Ahojte. Začalo mi vŕzgať niečo v prednej náprave presnejšie na lavej strane, neviem čo tomu môže byť pretože som si myslel že to je tlmič ale za pokoja som skúšal rozhýbať auto a nič, robí to len za jazdi... Vie mi niekto poradiť?
Návrat hore Goto down
TDC
Autoškolák
Autoškolák
TDC

Male
Vek : 40
Registrácia : 28.09.2010
Počet príspevkov : 147
Auto : VW Golf 4 1.9TDi

OdoslaťPredmet: Re: Vŕzganie v prednej náprave   Vŕzganie v prednej náprave Icon_minitime16/12/2010, 21:33

no tebe sa tu hladat asi moc nechce, vsak ? Very Happy .. moze to byt silentblok na stabilizatore, prestriekaj to niecim a uvidis, ked to prestane, tak to bude v tom a len ich vymenis,je to otazka par korun a par minut,ak si zrucny .. a taktiez ako to bolo v mojom pripade ,to moze byt aj cap na ramene, tam skus cez striekacku injekcnu napustit olej, ale i to nestoji vela,tak to vymen vsetko dokopy a mal by si mat klud Very Happy Very Happy ..
Návrat hore Goto down
tAbbiNko
Začiatočník
Začiatočník
tAbbiNko

Male
Vek : 34
Registrácia : 03.11.2009
Počet príspevkov : 20
Auto : Volkswagen Golf 4 1.9tdi

OdoslaťPredmet: Re: Vŕzganie v prednej náprave   Vŕzganie v prednej náprave Icon_minitime8/1/2011, 23:27

Vďaka za rady =)
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Vŕzganie v prednej náprave   Vŕzganie v prednej náprave Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Vŕzganie v prednej náprave
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» praskanie v zadnej naprave
» Puknutie v prednej naprave
» vrzganie na prednej naprave
» buchot v prednej naprave..iba ked je mokro...

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: