VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

farby-laky

Goto down 
+4
Dominix
dr_obesenec
Jojo sdi
Woody33
8 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

farby-laky - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: farby-laky   farby-laky - Stránka 2 Icon_minitime16/1/2011, 15:20

no ja som si to striekal sam. farba 0,5l s riedidlom,lakom tuzidlom,zaklad na plasty,ma vysla 55eur +2spreje plnica,a jeden sivej zakladnej farby. no a moja robota Very Happy
Návrat hore Goto down
Dominix
Autoškolák
Autoškolák
Dominix

Male
Vek : 36
Registrácia : 30.09.2009
Počet príspevkov : 136
Auto : VW Golf IV. 2,0 benzin 116PS

OdoslaťPredmet: Re: farby-laky   farby-laky - Stránka 2 Icon_minitime16/1/2011, 17:03

no popytam sa a uvidim aku cenu by mi vedeli nato spravit,ked to bude moc tak urcite sa pustim sam do toho Very Happy ,ved nemam obe ruky ľave a neako katastrofalne to nemoze dopadnut,potom tu hodim vysledok prace Very Happy
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: farby-laky   farby-laky - Stránka 2 Icon_minitime16/1/2011, 17:50

vsak urcite sa to da zvladnut samemu doma,ja som to sam robil.akurat bol problem trocha s miestnostou kde by sa vobec neprasilo ale podarilo a to celkom dobre.
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male
Vek : 39
Registrácia : 18.01.2009
Počet príspevkov : 1042
Auto : VW GOLF II 1.6

OdoslaťPredmet: Re: farby-laky   farby-laky - Stránka 2 Icon_minitime16/1/2011, 23:04

ked ides do LV od tlmac tak je to prva odbocka dolava na tej 4 prudovej ceste po tabuli levice. ked odbocis ides az pokial nedojdes k takemu servisu co je po pravej strane a v tom dvore sevisu je ta predajna. plnic aj zakad by som siel aj sprejom ale final farbu urcite nie nevravim ze to bude zle ale nebude to ono. keby som mal pristor tak ti to na final streknem, chystam sa robit svoje dysky co mam na zim. klesa. a popri tom by somti to vedel urobyt, no len kedy to bude neviem. inak ides davat metalizu??? ak hej tak do urciteho casu musis streknut aj lak aby sa lak aj farba na seba naviazala.
Návrat hore Goto down
Dominix
Autoškolák
Autoškolák
Dominix

Male
Vek : 36
Registrácia : 30.09.2009
Počet príspevkov : 136
Auto : VW Golf IV. 2,0 benzin 116PS

OdoslaťPredmet: Re: farby-laky   farby-laky - Stránka 2 Icon_minitime16/1/2011, 23:33

dr_obesenec napísal:
ked ides do LV od tlmac tak je to prva odbocka dolava na tej 4 prudovej ceste po tabuli levice. ked odbocis ides az pokial nedojdes k takemu servisu co je po pravej strane a v tom dvore sevisu je ta predajna. plnic aj zakad by som siel aj sprejom ale final farbu urcite nie nevravim ze to bude zle ale nebude to ono. keby som mal pristor tak ti to na final streknem, chystam sa robit svoje dysky co mam na zim. klesa. a popri tom by somti to vedel urobyt, no len kedy to bude neviem. inak ides davat metalizu??? ak hej tak do urciteho casu musis streknut aj lak aby sa lak aj farba na seba naviazala.

diky moc Wink urcite ked budem mat tam cestu tak sa zastavim,popytam a dufam ze poradia,...inac mne to nesuri ak by si si striekal svoje disky niekdy zaciatkom jari tak by to uplne vyhovovalo, ak by si bol ochotny,no kazdopadne ako tebe vyhovuje Wink ,...jj metaliza tmava modra,tak mam striekane aj auto samozrejme...
Návrat hore Goto down
dusan hanuliak
Autoškolák
Autoškolák
dusan hanuliak

Male
Registrácia : 21.01.2011
Počet príspevkov : 128
Auto : TDI

OdoslaťPredmet: Re: farby-laky   farby-laky - Stránka 2 Icon_minitime30/1/2011, 17:18

Ak chceš striekať plast tak určite pištolou. Plast musiš strieknuť leptačom abi sa narušila vrchna vrstva plastu potom vhodnym plničom, po zaschnuti a vytvrdnuti , prebrusiť- 800 pod vodou. Nakoniec (farba) metaliza nechať zaschnuť cca15 min. a na to lak namiešaný s tužidlom a riedidlom. Pozor všetko sa mieša v nejakom pomere. Napr. plnič 5 ku 1 , čiže 5.dielou plniča 1.diel tužidla. Metaliza 2 ku 1 - 2dieli metalizi a 1 diel riedidla. Lak -2 dieli laku 1 diel tužidla + na to 10 až 15 % riedidla. AK TO CHCEŠ STRIEKAŤ DOMA A EŠTE SI TO NEVIDEL ČI NEROBIL TAK SI TO DAJ NASTRIEKAŤ NIEKOMU KTO TO VIE. SPREJ JE NA PRD TO MI VER. farby-laky - Stránka 2 Golf341farby-laky - Stránka 2 Snmka02211farby-laky - Stránka 2 Snmka02231farby-laky - Stránka 2 Fotografia01431farby-laky - Stránka 2 Fotografia01441
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: farby-laky   farby-laky - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

farby-laky
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Kod farby
» Zmena farby auta?
» kod farby
» Cislo farby

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: