VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Začal mi svietit budik co teď? :D

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
Shark
Začiatočník
Začiatočník
Shark

Male
Vek : 32
Registrácia : 11.12.2010
Počet príspevkov : 3
Auto : VW Golf 4 1.6 Black ;)

Začal mi svietit budik co teď? :D Empty
OdoslaťPredmet: Začal mi svietit budik co teď? :D   Začal mi svietit budik co teď? :D Icon_minitime11/12/2010, 20:23

ZAcal mi svietit oranzovy alebo zlty kazdy to vidi inak Very Happy ale taky obrazok koleso a okolo na kazdej strane 3pasiky precital som si ze to je niake brzdove oblozenie snad som sa dobre docital...ale ako auto brzdi fajn za ako dlho by som to mal vymenit ? ten obrazok sa rozvieti pocas jazdy... :-/
Návrat hore Goto down
01lukasss01
Profík
Profík
01lukasss01

Male
Registrácia : 06.09.2007
Počet príspevkov : 1088
Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF

OdoslaťPredmet: Re: Začal mi svietit budik co teď? :D   Začal mi svietit budik co teď? :D Icon_minitime11/12/2010, 23:43

Signalizuje to minimalne 2. veci... :
1. Nadmerne opotrebovanie platniciek.....
2.Nedostatok brzdovej kvapaliny v nadobke....

Pozri tieto veci po pripade dolej alebo vymen platnicky a je po svetielku na palubovke..
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Začal mi svietit budik co teď? :D   Začal mi svietit budik co teď? :D Icon_minitime12/12/2010, 23:45

Shark napísal:
ZAcal mi svietit oranzovy alebo zlty kazdy to vidi inak Very Happy ale taky obrazok koleso a okolo na kazdej strane 3pasiky precital som si ze to je niake brzdove oblozenie snad som sa dobre docital...ale ako auto brzdi fajn za ako dlho by som to mal vymenit ? ten obrazok sa rozvieti pocas jazdy... :-/
Ked sa rozsvieti tak treba riesit vymenu platniciet... BEZODKLADNE Exclamation v co najkratsom case.
Návrat hore Goto down
Shark
Začiatočník
Začiatočník
Shark

Male

OdoslaťPredmet: Re: Začal mi svietit budik co teď? :D   Začal mi svietit budik co teď? :D Icon_minitime26/12/2010, 09:37

Very Happy ja som pocul ze este zvladne 100 000km Very Happy pohode Razz no tak neviem tak si jazdim jak drak... Smile ale pojde to co najskor do servisu Smile
1.odchadzaju brzdove platnicky
2.nestrieka odstrekovac na zadnom okne
3.u sofera sa mi dojebal zamok musim otvarat auto od spolujazdca Sad
Návrat hore Goto down
Janny83
Pretekár
Pretekár
Janny83

Male
Vek : 41
Registrácia : 07.11.2010
Počet príspevkov : 659
Auto : Golf IV 1.8T AUM 2002

OdoslaťPredmet: Re: Začal mi svietit budik co teď? :D   Začal mi svietit budik co teď? :D Icon_minitime26/12/2010, 11:42

tak to by som chcel vidiet ako by si spravil este tych 100 000 km heh ale keby sa ti to podarilo tak klobok dole lebo tolko km mas problem urobit na novych taze ja by som, si asi do auta s tvojim radcom radsej nesadal Laughing
Návrat hore Goto down
Shark
Začiatočník
Začiatočník
Shark

Male

OdoslaťPredmet: Re: Začal mi svietit budik co teď? :D   Začal mi svietit budik co teď? :D Icon_minitime26/12/2010, 11:46

Very Happy no je to tyzden co mi vyskocila kontrolka behom mesiaca to pojde do servisu Very Happy tak nemaj stres Very Happy nebudes moct sa bat vyst na ulicu Very Happy brzdy budu v poho Smile
btw...nevie niekto co by stala oprava zamku ? alebo niekto kto by sa na to mohol pozriet a povedat v com je problem a kolko by to stalo ? Smile
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Začal mi svietit budik co teď? :D   Začal mi svietit budik co teď? :D Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Začal mi svietit budik co teď? :D
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Ako by ste autom nemali svietit
» po niekolkych minutach zacnu svietit brzdove svetla

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: