VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

VIN karoserie

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
Sinner
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 32
Registrácia : 21.09.2010
Počet príspevkov : 71
Auto : vw golf l 1,5d

VIN karoserie  Empty
OdoslaťPredmet: VIN karoserie    VIN karoserie  Icon_minitime21/11/2010, 17:09

Zdravvim mam mensi problem zajtra idem na prepis z G1 a dozvedel som sa ze musim mam vin karoserie v poriedku ... a aj stinok s vin karoseriou vin karoserie mam a aj pasuje bohuzial nemam stitok.... Sad chcem sa opitat ci vobec tie stiki g1-ky mali ... ? Neutral alebo ci prejdem aj bez toho ... ?
Návrat hore Goto down
VILKO G1
Pilot
Pilot
VILKO G1

Male
Registrácia : 13.05.2008
Počet príspevkov : 773
Auto : Golf 1 1.6 D VILKO

VIN karoserie  Empty
OdoslaťPredmet: Re: VIN karoserie    VIN karoserie  Icon_minitime21/11/2010, 18:08

mali aj štitky ale na STK kontroluju len VIN takže ak ti sedi VIN nemaš sa čoho bať
Návrat hore Goto down
Sinner
Autoškolák
Autoškolák

Male

VIN karoserie  Empty
OdoslaťPredmet: Re: VIN karoserie    VIN karoserie  Icon_minitime21/11/2010, 22:00

noo tak potom dufam ze dopadne vsetko ako ma Very Happy a daka za radu Smile
Návrat hore Goto down
01lukasss01
Profík
Profík
01lukasss01

Male
Registrácia : 06.09.2007
Počet príspevkov : 1088
Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF

VIN karoserie  Empty
OdoslaťPredmet: Re: VIN karoserie    VIN karoserie  Icon_minitime22/11/2010, 08:30

VILKO G1 napísal:
mali aj štitky ale na STK kontroluju len VIN takže ak ti sedi VIN nemaš sa čoho bať
Vilko dovolím si s tebou nesuhlasit v zhladom nato ze v tej organizácii pracujem tak ta poopravim na STK sa kontroluje aj VIN a aj VINštítok je to poviny udaj na vozidle... Vin štítok sa nekontroluje iba pri EK kde tento udaj nieje povinny.. Čize z hladiska TK sa ma preco bat a ak ide z vozidlom na prepis tak aj tam sa má čoho báť... Ak neprejde cez TK z dvôvodu štítka tak mu to nikto neprepíše jedine ak bude mať policajt dobrý den a či mu večer žena dala.... Laughing
Návrat hore Goto down
01lukasss01
Profík
Profík
01lukasss01

Male

VIN karoserie  Empty
OdoslaťPredmet: Re: VIN karoserie    VIN karoserie  Icon_minitime22/11/2010, 08:31

A ak by si chcel niečo ohladom štítku tak sa to rieši tu.....!!! http://www.vwgolf-club.net/forum-f58/topic-t452.htm
Návrat hore Goto down
VILKO G1
Pilot
Pilot
VILKO G1

Male

VIN karoserie  Empty
OdoslaťPredmet: Re: VIN karoserie    VIN karoserie  Icon_minitime22/11/2010, 20:14

01lukasss01 dik za imfo určite na novšich autach to treba ale na G1mi to nikdy nekontrolovali

inač ten štitok sa da podla VINKA objednať z nemecka ak by bolo už velmi zle
Návrat hore Goto down
01lukasss01
Profík
Profík
01lukasss01

Male

VIN karoserie  Empty
OdoslaťPredmet: Re: VIN karoserie    VIN karoserie  Icon_minitime23/11/2010, 08:15

VILKO G1 napísal:
01lukasss01 dik za imfo určite na novšich autach to treba ale na G1mi to nikdy nekontrolovali

inač ten štitok sa da podla VINKA objednať z nemecka ak by bolo už velmi zle

Ved hej sak som aj pisal ze ti ho moze pridelit iporter alebo zastupca iportera....
A Vilko to ze ti to nekontrolovali je cisto vec toho kontrolneho technyka ja ti len hovorim co vypliva zo zakona a metodiky...
Návrat hore Goto down
Sinner
Autoškolák
Autoškolák

Male

VIN karoserie  Empty
OdoslaťPredmet: Re: VIN karoserie    VIN karoserie  Icon_minitime23/11/2010, 10:28

v cera vecer som nasiel cesku stranku kde sa da kupit tento vin stitok a nechat nanho vytlacit potrebne udaje ..... nestoji to ani vela len 540kc ale rozmyslam ci je to vobec na slovensku legalne stranka je ceska mozno im to tam uznaju ale co naslovensku nestretol sa tim dkto ... ?
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male
Vek : 39
Registrácia : 18.01.2009
Počet príspevkov : 1042
Auto : VW GOLF II 1.6

VIN karoserie  Empty
OdoslaťPredmet: Re: VIN karoserie    VIN karoserie  Icon_minitime23/11/2010, 11:35

Sinner napísal:
v cera vecer som nasiel cesku stranku kde sa da kupit tento vin stitok a nechat nanho vytlacit potrebne udaje ..... nestoji to ani vela len 540kc ale rozmyslam ci je to vobec na slovensku legalne stranka je ceska mozno im to tam uznaju ale co naslovensku nestretol sa tim dkto ... ?

ked to bude vypadat presne ako ma tak preco nie??? sak im to vravet nemusis, len horsie by bolo keby chcely po tebe dajaky dokumnet od toho stitka este
Návrat hore Goto down
01lukasss01
Profík
Profík
01lukasss01

Male

VIN karoserie  Empty
OdoslaťPredmet: Re: VIN karoserie    VIN karoserie  Icon_minitime23/11/2010, 13:03

Sinner napísal:

Su určite podmienky ako ma ten štítok vyzerat ak dodržíš všetky podmienky tak nikto nebude ani len skumat ci je pravy alebo je dorabany... V zakone su presne stanovene podmienky ako ma ten stítok vyzerať ak budem mať čas tak ti to sem hodim aj v zor ako to ma vypadať a aj presny opis... tz. rozmery, údaje a pod...
Návrat hore Goto down
01lukasss01
Profík
Profík
01lukasss01

Male

VIN karoserie  Empty
OdoslaťPredmet: Re: VIN karoserie    VIN karoserie  Icon_minitime23/11/2010, 13:25

dr_obesenec napísal:
Sinner napísal:

ked to bude vypadat presne ako ma tak preco nie??? sak im to vravet nemusis, len horsie by bolo keby chcely po tebe dajaky dokumnet od toho stitka este

dr_... Naco mu je od toho stitku nejaky doklad ak im to nebude hovorit tak si nikto doklad o stitku nemoze pytat lebo si kazdy bude mysliet ze to je origo od vyroby....
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

VIN karoserie  Empty
OdoslaťPredmet: Re: VIN karoserie    VIN karoserie  Icon_minitime23/11/2010, 16:10

01lukasss01 napísal:
dr_obesenec napísal:
Sinner napísal:

dr_... Naco mu je od toho stitku nejaky doklad ak im to nebude hovorit tak si nikto doklad o stitku nemoze pytat lebo si kazdy bude mysliet ze to je origo od vyroby....

jasne .... Ale pokial si ho budu pamatat ze ho nemal tak co??? nebude im to divne ze odkial ho ma??? ja sa len pytam..... to chce len uplatit nic viac nic menej.
Návrat hore Goto down
VILKO G1
Pilot
Pilot
VILKO G1

Male

VIN karoserie  Empty
OdoslaťPredmet: Re: VIN karoserie    VIN karoserie  Icon_minitime23/11/2010, 20:17

chlapi musim sa ospravedlniť za moje dezinformacie ohladom štitka na karoserii dnes som bol na STK prihlasiť moje nove auto a tak som sa pytal čo a ako 01lukasss01 ma vo všetkom pravdu a nič len pravdu a štitok musi biť

SORY
Návrat hore Goto down
01lukasss01
Profík
Profík
01lukasss01

Male

VIN karoserie  Empty
OdoslaťPredmet: Re: VIN karoserie    VIN karoserie  Icon_minitime24/11/2010, 07:19

VILKO G1 napísal:
chlapi musim sa ospravedlniť za moje dezinformacie ohladom štitka na karoserii dnes som bol na STK prihlasiť moje nove auto a tak som sa pytal čo a ako 01lukasss01 ma vo všetkom pravdu a nič len pravdu a štitok musi biť

SORY

V pohode Vilko rad som ti poskytol spravne info a uviedol veci na pravu mieru... A mimochodom musim to vediet ked pracujem ako technik Laughing
Návrat hore Goto down
01lukasss01
Profík
Profík
01lukasss01

Male

VIN karoserie  Empty
OdoslaťPredmet: Re: VIN karoserie    VIN karoserie  Icon_minitime24/11/2010, 07:24

dr_obesenec napísal:
01lukasss01 napísal:
dr_obesenec napísal:
Sinner napísal:

jasne .... Ale pokial si ho budu pamatat ze ho nemal tak co??? nebude im to divne ze odkial ho ma??? ja sa len pytam..... to chce len uplatit nic viac nic menej.

Ja ti to poviem asi takto ked dojde na STK zo stitkom nespravnych tvarou, neuplnym vyrazenim VIN, bez hmotnosti keby bol ten stitok z ineho auta tak ta nemoze zato vyhodit.. Pre toho technika je to podla novelizácie iba ľachka chyba A ak tam mas hoci aky stitok. Avsak ak ho nemas tak ta moze zato vyhodit a je to bosudzovane v protokole ako chyba B... Co si s toho kto vydedukuje je to jeho vec tak je to v zakone a mi sa podla toho musime riadit...
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

VIN karoserie  Empty
OdoslaťPredmet: Re: VIN karoserie    VIN karoserie  Icon_minitime24/11/2010, 08:24

01lukasss01 napísal:
dr_obesenec napísal:
01lukasss01 napísal:
dr_obesenec napísal:
Sinner napísal:

Ja ti to poviem asi takto ked dojde na STK zo stitkom nespravnych tvarou, neuplnym vyrazenim VIN, bez hmotnosti keby bol ten stitok z ineho auta tak ta nemoze zato vyhodit.. Pre toho technika je to podla novelizácie iba ľachka chyba A ak tam mas hoci aky stitok. Avsak ak ho nemas tak ta moze zato vyhodit a je to bosudzovane v protokole ako chyba B... Co si s toho kto vydedukuje je to jeho vec tak je to v zakone a mi sa podla toho musime riadit...

ok vse jasne. no tu sa jedna o prepis ak to spravne chapem nie??? nie stk
Návrat hore Goto down
01lukasss01
Profík
Profík
01lukasss01

Male

VIN karoserie  Empty
OdoslaťPredmet: Re: VIN karoserie    VIN karoserie  Icon_minitime26/11/2010, 08:41

No hej mas pravdu no ja som zareagoval na podnet Vilka a logicky vypliva ze ak bude mat zo stitkom problem na STK tak u fizlou detto... No hlavne je ze postup pri vybavovani je uplne rovnaky....
Návrat hore Goto down
Sinner
Autoškolák
Autoškolák

Male

VIN karoserie  Empty
OdoslaťPredmet: Re: VIN karoserie    VIN karoserie  Icon_minitime27/11/2010, 14:01

Prosim vam moze mi niekto odfotit ten stitok s vinkom ako ma vyzerat na g1 ... ? dakujem
Návrat hore Goto down
Sponsored content

VIN karoserie  Empty
OdoslaťPredmet: Re: VIN karoserie    VIN karoserie  Icon_minitime

Návrat hore Goto down

VIN karoserie
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» diely karoserie
» Oprava karoserie Smart Fix

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: CLUB :: Pokec-
Prejdi na: