| VIN karoserie | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Sinner Autoškolák
Vek : 32 Registrácia : 21.09.2010 Počet príspevkov : 71 Auto : vw golf l 1,5d Bydlisko : Košce-okolie
| Predmet: VIN karoserie 21/11/2010, 17:09 | |
| Zdravvim mam mensi problem zajtra idem na prepis z G1 a dozvedel som sa ze musim mam vin karoserie v poriedku ... a aj stinok s vin karoseriou vin karoserie mam a aj pasuje bohuzial nemam stitok.... chcem sa opitat ci vobec tie stiki g1-ky mali ... ? alebo ci prejdem aj bez toho ... ? | |
|
| |
VILKO G1 Pilot
Registrácia : 13.05.2008 Počet príspevkov : 773 Auto : Golf 1 1.6 D VILKO Bydlisko : MARTIN
| Predmet: Re: VIN karoserie 21/11/2010, 18:08 | |
| mali aj štitky ale na STK kontroluju len VIN takže ak ti sedi VIN nemaš sa čoho bať | |
|
| |
Sinner Autoškolák
Vek : 32 Registrácia : 21.09.2010 Počet príspevkov : 71 Auto : vw golf l 1,5d Bydlisko : Košce-okolie
| Predmet: Re: VIN karoserie 21/11/2010, 22:00 | |
| noo tak potom dufam ze dopadne vsetko ako ma a daka za radu | |
|
| |
01lukasss01 Profík
Registrácia : 06.09.2007 Počet príspevkov : 1088 Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF Bydlisko : MALACKY, Tel:0907365770
| Predmet: Re: VIN karoserie 22/11/2010, 08:30 | |
| - VILKO G1 napísal:
- mali aj štitky ale na STK kontroluju len VIN takže ak ti sedi VIN nemaš sa čoho bať
Vilko dovolím si s tebou nesuhlasit v zhladom nato ze v tej organizácii pracujem tak ta poopravim na STK sa kontroluje aj VIN a aj VINštítok je to poviny udaj na vozidle... Vin štítok sa nekontroluje iba pri EK kde tento udaj nieje povinny.. Čize z hladiska TK sa ma preco bat a ak ide z vozidlom na prepis tak aj tam sa má čoho báť... Ak neprejde cez TK z dvôvodu štítka tak mu to nikto neprepíše jedine ak bude mať policajt dobrý den a či mu večer žena dala.... | |
|
| |
01lukasss01 Profík
Registrácia : 06.09.2007 Počet príspevkov : 1088 Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF Bydlisko : MALACKY, Tel:0907365770
| Predmet: Re: VIN karoserie 22/11/2010, 08:31 | |
| A ak by si chcel niečo ohladom štítku tak sa to rieši tu.....!!! http://www.vwgolf-club.net/forum-f58/topic-t452.htm | |
|
| |
VILKO G1 Pilot
Registrácia : 13.05.2008 Počet príspevkov : 773 Auto : Golf 1 1.6 D VILKO Bydlisko : MARTIN
| Predmet: Re: VIN karoserie 22/11/2010, 20:14 | |
| 01lukasss01 dik za imfo určite na novšich autach to treba ale na G1mi to nikdy nekontrolovali
inač ten štitok sa da podla VINKA objednať z nemecka ak by bolo už velmi zle | |
|
| |
01lukasss01 Profík
| Predmet: Re: VIN karoserie 23/11/2010, 08:15 | |
| - VILKO G1 napísal:
- 01lukasss01 dik za imfo určite na novšich autach to treba ale na G1mi to nikdy nekontrolovali
inač ten štitok sa da podla VINKA objednať z nemecka ak by bolo už velmi zle Ved hej sak som aj pisal ze ti ho moze pridelit iporter alebo zastupca iportera.... A Vilko to ze ti to nekontrolovali je cisto vec toho kontrolneho technyka ja ti len hovorim co vypliva zo zakona a metodiky... | |
|
| |
Sinner Autoškolák
| Predmet: Re: VIN karoserie 23/11/2010, 10:28 | |
| v cera vecer som nasiel cesku stranku kde sa da kupit tento vin stitok a nechat nanho vytlacit potrebne udaje ..... nestoji to ani vela len 540kc ale rozmyslam ci je to vobec na slovensku legalne stranka je ceska mozno im to tam uznaju ale co naslovensku nestretol sa tim dkto ... ? | |
|
| |
dr_obesenec Profík
Vek : 39 Registrácia : 18.01.2009 Počet príspevkov : 1042 Auto : VW GOLF II 1.6 Bydlisko : Zlaté Moravce
| Predmet: Re: VIN karoserie 23/11/2010, 11:35 | |
| - Sinner napísal:
- v cera vecer som nasiel cesku stranku kde sa da kupit tento vin stitok a nechat nanho vytlacit potrebne udaje ..... nestoji to ani vela len 540kc ale rozmyslam ci je to vobec na slovensku legalne stranka je ceska mozno im to tam uznaju ale co naslovensku nestretol sa tim dkto ... ?
ked to bude vypadat presne ako ma tak preco nie??? sak im to vravet nemusis, len horsie by bolo keby chcely po tebe dajaky dokumnet od toho stitka este | |
|
| |
01lukasss01 Profík
| Predmet: Re: VIN karoserie 23/11/2010, 13:03 | |
| - Sinner napísal:
- v cera vecer som nasiel cesku stranku kde sa da kupit tento vin stitok a nechat nanho vytlacit potrebne udaje ..... nestoji to ani vela len 540kc ale rozmyslam ci je to vobec na slovensku legalne stranka je ceska mozno im to tam uznaju ale co naslovensku nestretol sa tim dkto ... ?
Su určite podmienky ako ma ten štítok vyzerat ak dodržíš všetky podmienky tak nikto nebude ani len skumat ci je pravy alebo je dorabany... V zakone su presne stanovene podmienky ako ma ten stítok vyzerať ak budem mať čas tak ti to sem hodim aj v zor ako to ma vypadať a aj presny opis... tz. rozmery, údaje a pod... | |
|
| |
01lukasss01 Profík
| Predmet: Re: VIN karoserie 23/11/2010, 13:25 | |
| - dr_obesenec napísal:
- Sinner napísal:
ked to bude vypadat presne ako ma tak preco nie??? sak im to vravet nemusis, len horsie by bolo keby chcely po tebe dajaky dokumnet od toho stitka este dr_... Naco mu je od toho stitku nejaky doklad ak im to nebude hovorit tak si nikto doklad o stitku nemoze pytat lebo si kazdy bude mysliet ze to je origo od vyroby.... | |
|
| |
dr_obesenec Profík
Vek : 39 Registrácia : 18.01.2009 Počet príspevkov : 1042 Auto : VW GOLF II 1.6 Bydlisko : Zlaté Moravce
| Predmet: Re: VIN karoserie 23/11/2010, 16:10 | |
| - 01lukasss01 napísal:
- dr_obesenec napísal:
- Sinner napísal:
ked to bude vypadat presne ako ma tak preco nie??? sak im to vravet nemusis, len horsie by bolo keby chcely po tebe dajaky dokumnet od toho stitka este dr_... Naco mu je od toho stitku nejaky doklad ak im to nebude hovorit tak si nikto doklad o stitku nemoze pytat lebo si kazdy bude mysliet ze to je origo od vyroby.... jasne .... Ale pokial si ho budu pamatat ze ho nemal tak co??? nebude im to divne ze odkial ho ma??? ja sa len pytam..... to chce len uplatit nic viac nic menej. | |
|
| |
VILKO G1 Pilot
| Predmet: Re: VIN karoserie 23/11/2010, 20:17 | |
| chlapi musim sa ospravedlniť za moje dezinformacie ohladom štitka na karoserii dnes som bol na STK prihlasiť moje nove auto a tak som sa pytal čo a ako 01lukasss01 ma vo všetkom pravdu a nič len pravdu a štitok musi biť
SORY | |
|
| |
01lukasss01 Profík
| Predmet: Re: VIN karoserie 24/11/2010, 07:19 | |
| - VILKO G1 napísal:
- chlapi musim sa ospravedlniť za moje dezinformacie ohladom štitka na karoserii dnes som bol na STK prihlasiť moje nove auto a tak som sa pytal čo a ako 01lukasss01 ma vo všetkom pravdu a nič len pravdu a štitok musi biť
SORY V pohode Vilko rad som ti poskytol spravne info a uviedol veci na pravu mieru... A mimochodom musim to vediet ked pracujem ako technik | |
|
| |
01lukasss01 Profík
| Predmet: Re: VIN karoserie 24/11/2010, 07:24 | |
| - dr_obesenec napísal:
- 01lukasss01 napísal:
- dr_obesenec napísal:
- Sinner napísal:
ked to bude vypadat presne ako ma tak preco nie??? sak im to vravet nemusis, len horsie by bolo keby chcely po tebe dajaky dokumnet od toho stitka este dr_... Naco mu je od toho stitku nejaky doklad ak im to nebude hovorit tak si nikto doklad o stitku nemoze pytat lebo si kazdy bude mysliet ze to je origo od vyroby.... jasne .... Ale pokial si ho budu pamatat ze ho nemal tak co??? nebude im to divne ze odkial ho ma??? ja sa len pytam..... to chce len uplatit nic viac nic menej. Ja ti to poviem asi takto ked dojde na STK zo stitkom nespravnych tvarou, neuplnym vyrazenim VIN, bez hmotnosti keby bol ten stitok z ineho auta tak ta nemoze zato vyhodit.. Pre toho technika je to podla novelizácie iba ľachka chyba A ak tam mas hoci aky stitok. Avsak ak ho nemas tak ta moze zato vyhodit a je to bosudzovane v protokole ako chyba B... Co si s toho kto vydedukuje je to jeho vec tak je to v zakone a mi sa podla toho musime riadit... | |
|
| |
dr_obesenec Profík
| Predmet: Re: VIN karoserie 24/11/2010, 08:24 | |
| - 01lukasss01 napísal:
- dr_obesenec napísal:
- 01lukasss01 napísal:
- dr_obesenec napísal:
- Sinner napísal:
ked to bude vypadat presne ako ma tak preco nie??? sak im to vravet nemusis, len horsie by bolo keby chcely po tebe dajaky dokumnet od toho stitka este dr_... Naco mu je od toho stitku nejaky doklad ak im to nebude hovorit tak si nikto doklad o stitku nemoze pytat lebo si kazdy bude mysliet ze to je origo od vyroby.... jasne .... Ale pokial si ho budu pamatat ze ho nemal tak co??? nebude im to divne ze odkial ho ma??? ja sa len pytam..... to chce len uplatit nic viac nic menej. Ja ti to poviem asi takto ked dojde na STK zo stitkom nespravnych tvarou, neuplnym vyrazenim VIN, bez hmotnosti keby bol ten stitok z ineho auta tak ta nemoze zato vyhodit.. Pre toho technika je to podla novelizácie iba ľachka chyba A ak tam mas hoci aky stitok. Avsak ak ho nemas tak ta moze zato vyhodit a je to bosudzovane v protokole ako chyba B... Co si s toho kto vydedukuje je to jeho vec tak je to v zakone a mi sa podla toho musime riadit...
ok vse jasne. no tu sa jedna o prepis ak to spravne chapem nie??? nie stk | |
|
| |
01lukasss01 Profík
| Predmet: Re: VIN karoserie 26/11/2010, 08:41 | |
| No hej mas pravdu no ja som zareagoval na podnet Vilka a logicky vypliva ze ak bude mat zo stitkom problem na STK tak u fizlou detto... No hlavne je ze postup pri vybavovani je uplne rovnaky.... | |
|
| |
Sinner Autoškolák
| Predmet: Re: VIN karoserie 27/11/2010, 14:01 | |
| Prosim vam moze mi niekto odfotit ten stitok s vinkom ako ma vyzerat na g1 ... ? dakujem | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: VIN karoserie | |
| |
|
| |
| VIN karoserie | |
|