VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Norbert :)

Goto down 
5 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
AutorSpráva
VILKO G1
Pilot
Pilot
VILKO G1

Male
Registrácia : 13.05.2008
Počet príspevkov : 773
Auto : Golf 1 1.6 D VILKO

Norbert :)  - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Norbert :)    Norbert :)  - Stránka 2 Icon_minitime22/11/2010, 20:21

pre vin štitok? hmmm no skus zajsť do najbližšieho VW servisu alebo k VW predajcom a požiadať podla VIN o novy štitok to sa da čo ti na to povedia
Návrat hore Goto down
Sinner
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 32
Registrácia : 21.09.2010
Počet príspevkov : 71
Auto : vw golf l 1,5d

OdoslaťPredmet: Re: Norbert :)    Norbert :)  - Stránka 2 Icon_minitime1/12/2010, 15:21

aa konecne ten stitok mam a aj auto sa podarilo prihlasit konecne je oficialne moje Smile
Návrat hore Goto down
VILKO G1
Pilot
Pilot
VILKO G1

Male

OdoslaťPredmet: Re: Norbert :)    Norbert :)  - Stránka 2 Icon_minitime1/12/2010, 20:46

tak gratulujem pohoda už len jazdiť v pohode Wink
Návrat hore Goto down
Sinner
Autoškolák
Autoškolák

Male

OdoslaťPredmet: Re: Norbert :)    Norbert :)  - Stránka 2 Icon_minitime2/12/2010, 15:37

noo najprv to treba dat do kopy a az tak sa vozit Very Happy je tam kopec prace takze uvidime ako to vsetko zvladnem .... inac chcem sa spytat pasuju sedadla s g3 do g1 aj predne aj zadne .... ?
Návrat hore Goto down
VILKO G1
Pilot
Pilot
VILKO G1

Male

OdoslaťPredmet: Re: Norbert :)    Norbert :)  - Stránka 2 Icon_minitime2/12/2010, 20:39

tak to asi nie Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male
Vek : 39
Registrácia : 18.01.2009
Počet príspevkov : 1042
Auto : VW GOLF II 1.6

OdoslaťPredmet: Re: Norbert :)    Norbert :)  - Stránka 2 Icon_minitime3/12/2010, 11:51

ak mozem poradit nerob daky serbel-tuning len to daj pekne dokopy a daj ho nizsie a dake koliska , nejaku slusnu hudbu a mas to.
Návrat hore Goto down
Sinner
Autoškolák
Autoškolák

Male

OdoslaťPredmet: Re: Norbert :)    Norbert :)  - Stránka 2 Icon_minitime3/12/2010, 12:52

Ja to nechcem s tuningom prehanat viac menej nepojde o tuning... Ale ako vravis ty strieknut dat ho dole pekne kolesa(chcel by som tam prelisovane disky) estťe som uvazoval nad rat style ale..... Very Happy no uvidime ako to dopadne mam aj nejaku tu predstavu ale o vsetkom rozhoduje cena dielov Very Happy a tie sedadla som sa pytal lebo som videl sedadla s g3 gti v g1 a celkom pekne to vyzeralo ked stym zladil interier pekne Smile
Návrat hore Goto down
Sinner
Autoškolák
Autoškolák

Male

OdoslaťPredmet: Re: Norbert :)    Norbert :)  - Stránka 2 Icon_minitime3/12/2010, 12:57

[url=Norbert :)  - Stránka 2 672mk1rabbit
Návrat hore Goto down
Sinner
Autoškolák
Autoškolák

Male

OdoslaťPredmet: Re: Norbert :)    Norbert :)  - Stránka 2 Icon_minitime3/12/2010, 12:58

takto nejak aby mohol vyzerat na jar Very Happy
Návrat hore Goto down
Sinner
Autoškolák
Autoškolák

Male

OdoslaťPredmet: Re: Norbert :)    Norbert :)  - Stránka 2 Icon_minitime3/12/2010, 13:09

A inac nevie niekto ake zhavice sa hoia do g1 pomer kvalita a cena .... ?
Návrat hore Goto down
VILKO G1
Pilot
Pilot
VILKO G1

Male

OdoslaťPredmet: Re: Norbert :)    Norbert :)  - Stránka 2 Icon_minitime11/1/2011, 19:54

no nič nepišeš ako dopadlo auto ?jazdiš?
Návrat hore Goto down
Sinner
Autoškolák
Autoškolák

Male

OdoslaťPredmet: Re: Norbert :)    Norbert :)  - Stránka 2 Icon_minitime12/1/2011, 06:22

no nemm ani kedy nieco pisat ... Sad stale ked pridem za interne brt alebo oco ma vyzenie
Návrat hore Goto down
Sinner
Autoškolák
Autoškolák

Male

OdoslaťPredmet: Re: Norbert :)    Norbert :)  - Stránka 2 Icon_minitime12/1/2011, 06:26

no a s norbertom sa jazdi estie nie pravidelne ( su tam este nejake esteticke neostatky) Very Happy ale po motorovej stranke som snim spokojny na 110% Smile kazdu jazdu co snim mam si uzivam Smile lem by som bol rad keby som nasetril penize a pustil sa napno do jeho skraslenia .... Smile inac VILKO G1 este mas to predne celo a PP naraznik ... ?
Návrat hore Goto down
VILKO G1
Pilot
Pilot
VILKO G1

Male

OdoslaťPredmet: Re: Norbert :)    Norbert :)  - Stránka 2 Icon_minitime12/1/2011, 11:25

no maš to ťažke doma pri internete Very Happy no ale čo už treba vystihnuť ked nie su doma Laughing

veci už nemam ale možno by som vedel pozhanať ešte čosi
Návrat hore Goto down
Sinner
Autoškolák
Autoškolák

Male

OdoslaťPredmet: Re: Norbert :)    Norbert :)  - Stránka 2 Icon_minitime12/1/2011, 15:47

je to vojna pri pc a brt sluboval ze ked dostane xbox tak obmedzi pc ale nestalo sa Sad ... Very Happy

noo potrebujem dat kroseriu dokopy cim skor tim lepsie bohuzial v mojej penazenke je asi prievan Sad ziadne euro sa tam rychlo neohreje a sucistky na golfa niesu zadarmo nieco som si zohnal aj ja ... su to sice drobnosti ale boli za lakavu cenu Twisted Evil ale to co moj golf potrebuje je vyvarit a nastirekat .... Smile potom nejke pekne papuce ( elektrony) a bude ako z rozpraky Smile
Návrat hore Goto down
VILKO G1
Pilot
Pilot
VILKO G1

Male

OdoslaťPredmet: Re: Norbert :)    Norbert :)  - Stránka 2 Icon_minitime12/1/2011, 18:14

hmmm bez € sa to bude ťažko prerabať ale no treba pošetriť nejaky diel kupiť a zase pošetriť a potom sa na to vrhnuť a bude zase jedna jednička pekna Wink
ale ak to chceš mať tak ako na tom obrazku scratch treba velmi vela šetriť
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Norbert :)    Norbert :)  - Stránka 2 Icon_minitime12/1/2011, 20:59

...si mal setrit pred kupou trocha viac,a pockat si na lepsie vozidlo do ktoreho uz netreba vrazat "mince".tohoto sa zbav kym vies a kup si ineho...tento ti uz nic nevrati z toho co don vrazis,a kym si nasporis na diely tak ti zhnije...je to stare auto a je nakladnejsie ako nove.viem o com hovorim a aj Ludo s tym urcite bude suhlasit...on uz ich zopar poskladal!ale mozes ak chces a mas na to ecka aj pokracovat..ale z "vreckoveho" zazraky necakaj...
Návrat hore Goto down
VILKO G1
Pilot
Pilot
VILKO G1

Male

OdoslaťPredmet: Re: Norbert :)    Norbert :)  - Stránka 2 Icon_minitime12/1/2011, 21:33

Very Happy je pravda že za tie peniaze čo som dal len do VILKA som si mohol kupiť možno aj
GOLFA IV ale to pre mna neni ono jednotka je jednotka to ťa musi baviť a niečo k tomu autu citiť mať to auto rad a ono sa ti odvdači spolahlivosťou Wink
no peniaze vrazene do toho auta sa ti už nikdy nevratia
pre mna je jednotka najkrajši GOLF
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Norbert :)    Norbert :)  - Stránka 2 Icon_minitime12/1/2011, 21:47

VILKO G1 napísal:
Very Happy je pravda že za tie peniaze čo som dal len do VILKA som si mohol kupiť možno aj
GOLFA IV ale to pre mna neni ono jednotka je jednotka to ťa musi baviť a niečo k tomu autu citiť mať to auto rad a ono sa ti odvdači spolahlivosťou Wink
no peniaze vrazene do toho auta sa ti už nikdy nevratia
pre mna je jednotka najkrajši GOLF

s tym uplne suhlasim s tebou...1-cky fakt vedia dobre vyzerat a preto som aj pisal,ze radsej drahsiu 1cku,v lepsom stave ako don este raz tolko vrazit...a auto treba aj udrziavat v "stave" neustale...tu neplati ,ze raz spravis a to uz tak ostane,na starych furt nieco odchadza,niekedy je to len za par eur ,niekedy 100vky,ba este aj viac.taze treba s tym pocitat! Wink
Návrat hore Goto down
Sinner
Autoškolák
Autoškolák

Male

OdoslaťPredmet: Re: Norbert :)    Norbert :)  - Stránka 2 Icon_minitime13/1/2011, 07:05

no ako co som potreboval k tomu autu mam vsetko kupene len potrebujem este PP naraznik a celo a ked to nahodim vyvarim vygitujem tak hop sup ho stirekat ... Smile peniaze niesu len s vreckoveho popri skole si viem zarobit na brigadach ( hodi to tich 150-250 eur mesacne) zase kupovat uz spravene auto od niekoho ineho nechcem :/ toto auto co sa tika motora ... podvozku je vsetko skoro nove akurat karoserie nieje v najlepsom stave( ale zas ma 32r) .... je to moje 1 oficialne auto ktore asi ani nepredam mne sa 1golf velmi paci Smile dokonca az tak ze som mohol mat aj novsie auto (+priplatok od rodicov) ale ja som chcel svoje auto a jedine len golfa 1 (rodicia nechpali) preco stare? ked mozem mat nove Very Happy sen sa splnil a teraz len ho este trosku skraslit Smile
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Norbert :)    Norbert :)  - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Norbert :)
Návrat hore 
Strana 2 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF I 1974-1983 :: Môj Golf-
Prejdi na: