Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf |
|
| KE,PO,TV,MI,VT,HE,RV,SN,LE,PP....??????? | |
|
+6Sinner Tyouko Dominix gabesz0102 Vewo reds3k 10 posters | |
Autor | Správa |
---|
epo19 Začiatočník
Registrácia : 11.04.2010 Počet príspevkov : 12 Auto : Golf V 1.9 TDI 77 kw Bydlisko : Presov
| Predmet: Re: KE,PO,TV,MI,VT,HE,RV,SN,LE,PP....??????? 6/12/2010, 21:40 | |
| tak sa daco roby zo stretkom ci nie v PO | |
| | | Dominix Autoškolák
Vek : 36 Registrácia : 30.09.2009 Počet príspevkov : 136 Auto : VW Golf IV. 2,0 benzin 116PS Bydlisko : Prešov, Nitra
| Predmet: Re: KE,PO,TV,MI,VT,HE,RV,SN,LE,PP....??????? 6/12/2010, 21:49 | |
| teraz v zime akurat tie vianoce bokom,... najblizsie az nieked na jar myslim zeby nieco mohlo byt | |
| | | Pit-Bull Pretekár
Registrácia : 25.03.2009 Počet príspevkov : 397 Auto : VW GOLF VI / Yamaha R6
| Predmet: Re: KE,PO,TV,MI,VT,HE,RV,SN,LE,PP....??????? 7/12/2010, 01:45 | |
| tie zrazy su o hovne si myslim len tak medzi nami, ako napr. sirava tak tam to je obrovske, svidnik tes sa este da, trnava, trencin, su este spoko no tie take klubove su dost soda, ako nic v zlom no minuleho roku co boli paru zrazy co som bol nie prave VW ale ine znaky tak co prisla tam hrstka cca 20-30 nadsencov na letisko a pol dna nic sa nerobilo len chodilo do kola a kazdy s kazdym vytacal motori a predbiehal sa... take to bolo o hovne to som mohol stat pol dna na cervenej pri kauflande a cakat na nejakych podobnych ludi... proste chyba tomu nieco nejaky program, nie varenie ci sedenie v kolkarni ci nejakom bare, nechodim extra casto do mesta na pivo ne to este zahrat kolky s ludmi, ktorych ani nepoznam... Chyba tomu proste nieco ako v nemecku nie len grilovacka a posedenie a aj nejaka pomoc napr. typek prinesie vag a kazdy si skontroluje funkcnost alebo pomaha sa s opravou rozlicnych problemov ci len take bezduche klabosenie... Sediet cely den niekde na letisku s otvorenou kapotou od auta, opekat klobasu a pit pivo to mozem aj na rybach s tym, ze robim nieco produktivne. Proste nevidim v tych zrazoch ziadnu uzitocnost, pripada mi to skor tu u nas ako s prepacenim banda decak, ktore maju nejake tote auta a kazdy sa chce ukazat, ze ma plnu nadrz a vyfuk za 100€ co robi ramus vacsi ked pristava lietadlo.. | |
| | | Dominix Autoškolák
Vek : 36 Registrácia : 30.09.2009 Počet príspevkov : 136 Auto : VW Golf IV. 2,0 benzin 116PS Bydlisko : Prešov, Nitra
| Predmet: Re: KE,PO,TV,MI,VT,HE,RV,SN,LE,PP....??????? 7/12/2010, 13:02 | |
| no to zalezi ako sa nato pozries, vies bol som na cca 3-4 takychto zrazoch tu v PO a v NR,prislo nas cca 10ludi,trochu pokecat so starimi znamimi popripade spoznat nove tvare,dobre na tom je ze ak niekto moze neako pomoct tak pomoze druhemu a zas naopak,...tie zrazi co su pred halou v PO tak to je vecsinou o tom ziadne sialenstva pretekanie,vytacanie motorov,to su len mini zrazi na clubovej urovni,....a tie pseudo tuningove aj na takom som bol raz a nikdy viac to je presne to co pises deti sa tam ukazuju s skodou 120 ... zase tie velke zrazi ako je carat alebo svidnik,trencin a ine,tam to uz ma neaku uroven,ale na nieco tak potrebujes spozorov a kopu penazi a na prave take zrazi sa chodi s clubakmi napr. s VWclubu alebo aj inych... moj pohlad na problematiku | |
| | | epo19 Začiatočník
Registrácia : 11.04.2010 Počet príspevkov : 12 Auto : Golf V 1.9 TDI 77 kw Bydlisko : Presov
| Predmet: Re: KE,PO,TV,MI,VT,HE,RV,SN,LE,PP....??????? 7/12/2010, 20:32 | |
| suhlasim s vami ze je to tak ako pisete!no bohuzial kazdy si musi uvedomit ze nie kazdy ma peniaze na auto aby ho hnet tuningoval napriklad ja som si nedavno kupil ties vysnivane auto golf V a nemam ziaden tuning a pokial sa daco na nom zmeni prejde aj dajaky ten cas.ale aj tak spoznat novych ludi a poradit pri niejakych problemoch je urcite dobry napad. | |
| | | gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: KE,PO,TV,MI,VT,HE,RV,SN,LE,PP....??????? 7/12/2010, 21:01 | |
| ...v niecom mate pravdu v niecom nie.zraz nie je o autach a tuningu ale hlavne o ludoch.je to ako velka rodinka.niekto vw mal vysnivane uz predtym ako sa stal klubakom,niekto iba vtedy ked si kupil auto...a to nie je jedno,ako ani to ci na zraz ides sa predvadzat pred cubkami gerojmi alebo len preto aby si bol medzi "svojimi" tak povediac,s pocitom ,ze tam patris... tam je ten rozdiel..."ste club-akmi len vtedy ked nieco potrebujete???" lebo niektorí iba vtedy... | |
| | | Dominix Autoškolák
| Predmet: Re: KE,PO,TV,MI,VT,HE,RV,SN,LE,PP....??????? 7/12/2010, 21:50 | |
| aj tak by sa to dalo povedat ... na klubovy zraz nemusis prist len na upravenej care,ved toto je VWgolf club,o tuningu ani slovo,to ze si uz niekto neako upravy svojho golfa tak to je na nom a hlavne na financiach,tak ze ako sa tu pise tieto kulubove zrazi su hlavne o ludoch co na nich chodia,vymena rad,neakych skusenosti,pomoc,pokec atd. nehovorim ze sem tam skocit na to neake letisko a vytocit to to otacok nezaskodi ... tak dufam ze nieco na jar zriesime a dame neaky ten zrazik,nove tvare spoznat atd. | |
| | | Pit-Bull Pretekár
| Predmet: Re: KE,PO,TV,MI,VT,HE,RV,SN,LE,PP....??????? 7/12/2010, 23:49 | |
| ako pravdu povedat vysnivane auto urcite golf aspon ja teda nemam ked uz vysnivane tak nech je viac menej nerealne, napr. taka zonda aby ma to stale hnalo za niecim, ale to je skor filozoficke hladisko aby sme si vyticli vzdy ciele nerealne ako realne nakolko ked si ho splnis uz nemas za cim ist dalej... no ked sa vratim spatne tak ako pravdu povediac nepotrebujem aspon ja osobne sa citi medzi svojimi, je mi absolutne u riti ci mas fabiu alebo golfa a nerad no predsa si myslim, ze 99.9% keby som im ponukol za tu istu cenu nejake ine a ovela lepsie auto ako golf brali by ho vsetkymi 5timi cize keci o vymene skusenosti a medzi svojimi na to tu je tento web si myslim a nie je za potreby sa rozpravat pol dna na zime ci niekde v bare stale o tom istom... a snivat ako si to svoje auto vylepsim... moj nazor na tieto veci beriem to prave z toho hladiska, klub ano super, ale presne na to, ze ked mam problem tak tu mi pomozu viac hlav alebo ked nieco potrebuje tu najdem odpoved. Na tie recicky o rodine a dirsty to tak mozno keby som bol farmar z dediny tak by mi to stacilo ;-) keby mi niekto povedal, ze tu mas novu x5 a daj mi svojho golfa noveho tak mu ho bez problemov dam a ten co by to nespravil je hlupak ;-)
aby som prilis neodbiehal od temy: zraz v po bude -> info zo stranky: Radi by sme Vás touto správou v spolupráci s organizáciou a občianskym združením PO racing pozvali na ďalší ročník podujatia Vianoce bokom.
Účelom tohto stretnutia je získavanie nových jazdeckých skúseností, ako aj spoznávanie nových ľudí a výmenou nápadov v oblasti úprav áut a tuningu.
Podujatie bude prebiehať na nami vyznačenom mieste, ktoré bude ohradené a bude obsahovať vyznačenú trasu na slalom, parkovisko a vjazd/výjazd vozidiel. Každý kto príde do tohto objektu, musí rešpektovať naše pravidlá a pokyny, ktoré pri vstupe na plochu svojím podpisom aj potvrdí.
Keďže mestskú športovú halu (ďalej len mšh) a jej okolie si prenajali do súkromného vlastníctva, bude od mesiaca november areál Mšh uzatvorený rampami. Na túto akciu sa nám podarilo vybaviť priestor s tým, že za neho musíme zaplatiť, inak vjazd na túto plochu by bol nemožný. Práve preto sme nútení od každého z Vás vyzbierať symbolickú cenu na zaplatenie plochy, pričom nás už z nej nebude mať nikto právo vyhnat preč.
Stretnutie - 10.30h plus začiatok registrácie - 11.30h koniec registrácie - 11.40h začiatok jázd
- Koniec určíme podľa počtu prihlásených áut a vyhlásení výsledkou v kategóriach:
benzin : do -1400 -1600 -2000 nad -2000 ccm
diesel - do 60 kW 96 kW nad 96 kW
Vstupné - Chodec - 0,50 € Vodič - 1 €v cene je zahrnuté aj auto, ak má záujem aj jazdiť, plus ďalšie 1€ za jazdenie.
Každý kto príde na aute - vodič pri vstupe na plochu podpíše papier o bezpečnosti v objekte, pričom sa mu ten papier na konci stretnutia vráti naspäť. Dalsie informacie este uprestnime. | |
| | | Nagasaki Vodič
Registrácia : 04.04.2009 Počet príspevkov : 157 Auto : VW Golf 5 Tdi Bydlisko : Bratislava
| Predmet: Re: KE,PO,TV,MI,VT,HE,RV,SN,LE,PP....??????? 8/12/2010, 13:21 | |
| - Pit-Bull napísal:
- ako pravdu povedat vysnivane auto urcite golf aspon ja teda nemam ked uz vysnivane tak nech je viac menej nerealne, napr. taka zonda aby ma to stale hnalo za niecim, ale to je skor filozoficke hladisko aby sme si vyticli vzdy ciele nerealne ako realne nakolko ked si ho splnis uz nemas za cim ist dalej... no ked sa vratim spatne tak ako pravdu povediac nepotrebujem aspon ja osobne sa citi medzi svojimi, je mi absolutne u riti ci mas fabiu alebo golfa a nerad no predsa si myslim, ze 99.9% keby som im ponukol za tu istu cenu nejake ine a ovela lepsie auto ako golf brali by ho vsetkymi 5timi cize keci o vymene skusenosti a medzi svojimi na to tu je tento web si myslim a nie je za potreby sa rozpravat pol dna na zime ci niekde v bare stale o tom istom... a snivat ako si to svoje auto vylepsim... moj nazor na tieto veci beriem to prave z toho hladiska, klub ano super, ale presne na to, ze ked mam problem tak tu mi pomozu viac hlav alebo ked nieco potrebuje tu najdem odpoved. Na tie recicky o rodine a dirsty to tak mozno keby som bol farmar z dediny tak by mi to stacilo ;-) keby mi niekto povedal, ze tu mas novu x5 a daj mi svojho golfa noveho tak mu ho bez problemov dam a ten co by to nespravil je hlupak ;-)
aby som prilis neodbiehal od temy: zraz v po bude -> info zo stranky: Radi by sme Vás touto správou v spolupráci s organizáciou a občianskym združením PO racing pozvali na ďalší ročník podujatia Vianoce bokom.
Účelom tohto stretnutia je získavanie nových jazdeckých skúseností, ako aj spoznávanie nových ľudí a výmenou nápadov v oblasti úprav áut a tuningu.
Podujatie bude prebiehať na nami vyznačenom mieste, ktoré bude ohradené a bude obsahovať vyznačenú trasu na slalom, parkovisko a vjazd/výjazd vozidiel. Každý kto príde do tohto objektu, musí rešpektovať naše pravidlá a pokyny, ktoré pri vstupe na plochu svojím podpisom aj potvrdí.
Keďže mestskú športovú halu (ďalej len mšh) a jej okolie si prenajali do súkromného vlastníctva, bude od mesiaca november areál Mšh uzatvorený rampami. Na túto akciu sa nám podarilo vybaviť priestor s tým, že za neho musíme zaplatiť, inak vjazd na túto plochu by bol nemožný. Práve preto sme nútení od každého z Vás vyzbierať symbolickú cenu na zaplatenie plochy, pričom nás už z nej nebude mať nikto právo vyhnat preč.
Stretnutie - 10.30h plus začiatok registrácie - 11.30h koniec registrácie - 11.40h začiatok jázd
- Koniec určíme podľa počtu prihlásených áut a vyhlásení výsledkou v kategóriach:
benzin : do -1400 -1600 -2000 nad -2000 ccm
diesel - do 60 kW 96 kW nad 96 kW
Vstupné - Chodec - 0,50 € Vodič - 1 €v cene je zahrnuté aj auto, ak má záujem aj jazdiť, plus ďalšie 1€ za jazdenie.
Každý kto príde na aute - vodič pri vstupe na plochu podpíše papier o bezpečnosti v objekte, pričom sa mu ten papier na konci stretnutia vráti naspäť. Dalsie informacie este uprestnime. niekto si kupi golfa, aj ked si moze dovolit o dost drahsie auto, nie kazdy to bere tak ze teraz si kupim golfa a ked budem mat viac penazi hned kupim mercedes..atd, staci si pozret kolko ludia investuju do svojich golfov na upravy a styling, su to nemale peniaze a za to by mohli kludne mat(nielen) bazarove BMWcka | |
| | | Pit-Bull Pretekár
| Predmet: Re: KE,PO,TV,MI,VT,HE,RV,SN,LE,PP....??????? 8/12/2010, 14:09 | |
| keby tomu tak bolo kamarat tak kazdy tu beha s GTIckami a R32jkami ci Rkami :-) keci v klaci... ;-) ale to je moj nazor ako to si myslim ja to, ze si mysli ty presny opak to je tvoje subjektivne hladisko. Ako poznam ludi co maju trabanta no maju v nom za pol mela kozu z ruska no to je skor take auto ktore vytiahne raz za rok a nie na bezne pouzivanie... na to maju tie bmwcka :-) ale neodklanajme sa od temy ktora je zraz v PO ;-) alebo si zalozme novu temu a to "MOJ SEN MAT GOLFa" :-D
ako moj nazor na tuning je viac menej taky kontroverzny tu asi nakolko si myslim, ze vyvojar, ktory maka na aute niekolko rokov dokaze Feri z Nitri urobit este lepsim ked tam lapsne megakridlo, mega spojler ci mega vyfuk a urobi tym auto "LEPSIE"... no a potom ked fukne kus vietor a podvyhne ho v zakrute cuduje sa, ze com to na tych 18"tkach netrime tak jak by malo :-D dobre si to vystihol TUNING a STYLING to je rozlicne aspon ja to tak chapem lebo napr. ja si dam kozu do auta, dam si vyfuk z GTI golfa aj zadny spojler no viem, ze nemam pretekarsky voz a nijako v zasade tymito originalnimi dielmi nemenim vlastnosti jazdne auta... Je rozdiel pridat auto vyfuk ako originalna sucast vysieho modelu ako vyfuk od CINA entertainment alebo spojler z bakelitu a pri prvej kolizii s mikromilimetrovim kamienkom je na blato... ale to je vl. jedno su to vase auta a mozete si na ne dat aj pristavaciu plochu pre mimozemstanov ked to dovoli vyhlaska :-D http://www.maxtuning.sk/nieco/_Nieco%20o%20nas%20FOTO/DSC00693.JPG | |
| | | epo19 Začiatočník
| Predmet: Re: KE,PO,TV,MI,VT,HE,RV,SN,LE,PP....??????? 8/12/2010, 21:49 | |
| no nic hadate sa na somarinach azdy sa snazy a roby ako vie tu sa riesi ten zraz pri mestkej hale v PO kamarat z fabia clubu spominal ze uz daco maju vraj rezervovane no newem newem taktake info mozem poskitnut. | |
| | | Pit-Bull Pretekár
| Predmet: Re: KE,PO,TV,MI,VT,HE,RV,SN,LE,PP....??????? 8/12/2010, 22:22 | |
| tak je tu nejaka registracka: https://www.facebook.com/topic.php?uid=160756757290587&topic=319
ma tam prist podla vsetkeho dost ludi tak to som strasne zviedaf...
| |
| | | Pit-Bull Pretekár
| Predmet: Re: KE,PO,TV,MI,VT,HE,RV,SN,LE,PP....??????? 14/12/2010, 20:47 | |
| takze len pre ilustraciu -> https://2img.net/r/ihimizer/img89/2427/fotografia0259.jpg takto to vypatra na "sukromnom pakrovisku kde nikto nesmie a kde tak tazko vybavovat povolenie na vstup :-DDDDD ze aj chodci musia platit no proste smiech pani parkovisko je neupravene a pochybujem, ze bude ;-) so vstupom by som si hlavu nelamal nakolko prijazdovich ciest je celkom 3 kto ma vyssie podvozok tak z kazdej strany :-) a rampa nejako este stale nestoji a ty ludia co tam boli si nejako extra s povolenim na vstup hlavu nelamali :-D v zadu na fotke je asi 5 autoskol a na pravo co nevidno su pani co skusali slalom na snehu v kombinacii s rucnou brzdou :-)
nejaky taky mensie prierez autami prihlasenimi: tie subaru to som zviedaf nakolko podla mna je sneh ich zivel este ked 4x4 tak to tam bude krasa pozerat na ten slalom, ostatny nic moc rs fabia ta sa prevrati na strechu ked zakruti volantom, suzuky swiftik to je zaujimavy adept, pezoty to nic, este akurat tak mazda nieco no predny nahon, 2.3 ta bude minutu presmikovat na starte, golfik samozrejme vitaz, bmw ty sa tam na tom zabiju skoncia ako pltky v toryse, hyundai ako najhorsie auto roka 2005 nic, citroen sa nezda no ten to tes moze na snehu potocit, ono v podstate to subaru Imrpeza to je zivel trhac auto na to stvorene ci na zavod do vrchu tam moze prist aj suv ci kia rit to spadne na stechu ked Imrpeza zakula do zakruty ilustracia nejakeho "mateja" https://www.youtube.com/watch?v=j5aGPcRabv4 :-) to auto ide samo
Naposledy upravil Pit-Bull dňa 14/12/2010, 21:08, celkom upravené 1 krát. | |
| | | Dominix Autoškolák
| Predmet: Re: KE,PO,TV,MI,VT,HE,RV,SN,LE,PP....??????? 14/12/2010, 20:54 | |
| toto je teraz pred halou?? noo pekne, som zvedavy ci sa to vobec bude organizovat... a s tym vstupom to mas jasne ze to ojeb na ludi, nemaju ziadny narok tam vyberat vstupne od aut a uz nie dokonca od chodcov ... | |
| | | gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: KE,PO,TV,MI,VT,HE,RV,SN,LE,PP....??????? 15/12/2010, 12:50 | |
| ..ten "Matej" je dajaky amater ,ledva slo to auto,sem tam siel krizom v zakrute,no nic moc...ale od driftu ma daleko a o FAST forward-e ani nehovorim... | |
| | | Pit-Bull Pretekár
| Predmet: Re: KE,PO,TV,MI,VT,HE,RV,SN,LE,PP....??????? 16/12/2010, 22:04 | |
| stale sa najde nejaky lepsi odbornik od "dajakeho mateja" no ty sporadycky koncia vo vecernych spravach, Kosicky šraci to vedia najlepsie hlavne tam od budimira ;-) | |
| | | gabesz0102 Agent
| Predmet: Re: KE,PO,TV,MI,VT,HE,RV,SN,LE,PP....??????? 16/12/2010, 22:14 | |
| - Pit-Bull napísal:
- stale sa najde nejaky lepsi odbornik od "dajakeho mateja" no ty sporadycky koncia vo vecernych spravach, Kosicky šraci to vedia najlepsie hlavne tam od budimira ;-)
..ale na nasho Jožka Béreša nemaju... | |
| | | Pit-Bull Pretekár
| Predmet: Re: KE,PO,TV,MI,VT,HE,RV,SN,LE,PP....??????? 24/12/2010, 17:03 | |
| Trat strasidelna zbytocne mala, mohla byt kludne o polovicu ked nie minimalne o 2x az 3x vacsia, to ze keby sa nejaky mladsi chalan rozhodol dupnut na plyn a nestihol by ubrzdit tak minimalne 10 ludi je mrtvych a dalsich 10 vazne zranenych v nemocnici, organizacne absolutne nezvladnute, deti tam pobehovali hore dole, ziadna senzacia. Skoda nakolko to bolo velmi dobre ucastou, no trat sa dala spravit si myslim aj ovela vacsia s nejakou zaujimavou pasazou kde sa aj potencionalny vykon vyuzije nie len 1 - 2 a zas spojka - 1, rucna... velka skoda ako spominam nakolko tam bolo dost velky pocet ludi si myslim, super auta niektore a hlavne moznost vyskusat si zrucnosti. Urcite tam boli obmedzenia pre organizatora no vedel by som si to predstavit na hlavnom parkovisku. Divaci by mohli stat na schodoch do haly, aj z bezpecnostneho hladiska je to lepsie a ovela viac priestoru na zrychlenie a zefektivnenie trate. | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: KE,PO,TV,MI,VT,HE,RV,SN,LE,PP....??????? | |
| |
| | | | KE,PO,TV,MI,VT,HE,RV,SN,LE,PP....??????? | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |
|