VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Predne kotuce + platnicky - rady a nazory

Goto down 
+2
OverGo
boyler08
6 posters
AutorSpráva
boyler08
Začiatočník
Začiatočník
boyler08

Male
Vek : 39
Registrácia : 10.08.2009
Počet príspevkov : 7
Auto : VW Golf III 1.9TDI

Predne kotuce + platnicky - rady a nazory Empty
OdoslaťPredmet: Predne kotuce + platnicky - rady a nazory   Predne kotuce + platnicky - rady a nazory Icon_minitime25/10/2010, 17:18

Ahojte,

treba mi vymenit kotuce a platnicky na prednej naprave. Do tohoto sa moc nevyznam tak sa idem poradit s Vami pri vybere znacky . Netreba mi nejake zavodne/sportove ale nechcem ani lacne polske ktore sa mi zvlnia/zoderu po 1000km. Proste nieco kvalitnejsie za rozumne peniaze keby sa naslo. Uvitam vsetky nazory a rady ktore budu k veci Wink
Návrat hore Goto down
OverGo
Pretekár
Pretekár
OverGo

Male
Vek : 37
Registrácia : 27.05.2008
Počet príspevkov : 362
Auto : Ex - VW GOLF III 1.8 66kw (ABS) r.v. 93 Passat B5 1,8T 110kw (AEB)

OdoslaťPredmet: Re: Predne kotuce + platnicky - rady a nazory   Predne kotuce + platnicky - rady a nazory Icon_minitime25/10/2010, 18:23

ATE
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Predne kotuce + platnicky - rady a nazory   Predne kotuce + platnicky - rady a nazory Icon_minitime25/10/2010, 20:01

...vlastna skusenost:Brembo kotuce,ATE dosticky,mozem doporucit...tie QH v ziadnom pripade,oni sa neopotrebavaju ,take su tvrde,ziadny ucinok...a kotuce sa ohnu skoro...
Návrat hore Goto down
alfonso3006
Pretekár
Pretekár
alfonso3006

Male
Registrácia : 16.06.2009
Počet príspevkov : 690
Auto : Golf 3 TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: Predne kotuce + platnicky - rady a nazory   Predne kotuce + platnicky - rady a nazory Icon_minitime28/10/2010, 09:24

ale tak zase ATE, Brembo su fajn značky, ale písal, že za rozumnú cenu. Ja mám Textar brzdy, sú za normal cenu a som s nimi spokojný, a to nezvyknem brzdiť ako nejaká lama, ale sem-tam skáčem poriadne na brzdu Smile
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male

OdoslaťPredmet: Re: Predne kotuce + platnicky - rady a nazory   Predne kotuce + platnicky - rady a nazory Icon_minitime28/10/2010, 18:18

alfonso3006 napísal:
ale tak zase ATE, Brembo su fajn značky, ale písal, že za rozumnú cenu. Ja mám Textar brzdy, sú za normal cenu a som s nimi spokojný, a to nezvyknem brzdiť ako nejaká lama, ale sem-tam skáčem poriadne na brzdu Smile

...40 eur za predne 2ks Brembo kotuce su vela????
Návrat hore Goto down
OverGo
Pretekár
Pretekár
OverGo

Male
Registrácia : 27.05.2008
Počet príspevkov : 362
Auto : Ex - VW GOLF III 1.8 66kw (ABS) r.v. 93 Passat B5 1,8T 110kw (AEB)

OdoslaťPredmet: Re: Predne kotuce + platnicky - rady a nazory   Predne kotuce + platnicky - rady a nazory Icon_minitime28/10/2010, 19:54

ani ja som nepisal o kotucoch za stovky eur komplet predne brzdy (kotuce a dosticky) ma vysli na 115 eur ale zas je pravda ze som to kupoval v madarsku kde su mnoho krat lacnejsie suciastky ako u nas
Návrat hore Goto down
boyler08
Začiatočník
Začiatočník
boyler08

Male
Vek : 39
Registrácia : 10.08.2009
Počet príspevkov : 7
Auto : VW Golf III 1.9TDI

OdoslaťPredmet: Re: Predne kotuce + platnicky - rady a nazory   Predne kotuce + platnicky - rady a nazory Icon_minitime28/10/2010, 21:33

pozeral som aj ja ceny trochu, komplet cca 150-160€...ci uz Textar, Brembo alebo TRW
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male
Registrácia : 28.01.2009
Počet príspevkov : 791
Auto : VW Golf IV TDI 81 KW

OdoslaťPredmet: Re: Predne kotuce + platnicky - rady a nazory   Predne kotuce + platnicky - rady a nazory Icon_minitime28/10/2010, 22:48

no ja som kupil ATE power disk + platnicky ATE za 130e... a zatial max. spokojnost... ale ak nieco lacnejsie.. tak napr. kamarat daval na octavku ferodo kotuce a platnicky asi tiez... alebo trw.... a zatial sa nestazoval.... a tam bola cena cca 20e 1 kotuc....
Návrat hore Goto down
alfonso3006
Pretekár
Pretekár
alfonso3006

Male

OdoslaťPredmet: Re: Predne kotuce + platnicky - rady a nazory   Predne kotuce + platnicky - rady a nazory Icon_minitime29/10/2010, 07:12

gabesz0102 napísal:
alfonso3006 napísal:

za kus či za oba?
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male

OdoslaťPredmet: Re: Predne kotuce + platnicky - rady a nazory   Predne kotuce + platnicky - rady a nazory Icon_minitime29/10/2010, 16:46

alfonso3006 napísal:
gabesz0102 napísal:
alfonso3006 napísal:

za kus či za oba?

..za 2ks...vsak som to tam aj napisal...ale na G2!!! Wink
Návrat hore Goto down
alfonso3006
Pretekár
Pretekár
alfonso3006

Male

OdoslaťPredmet: Re: Predne kotuce + platnicky - rady a nazory   Predne kotuce + platnicky - rady a nazory Icon_minitime1/11/2010, 11:07

gabesz0102 napísal:
alfonso3006 napísal:
gabesz0102 napísal:
alfonso3006 napísal:

za kus či za oba?

..za 2ks...vsak som to tam aj napisal...ale na G2!!! Wink

to ti vravím. Smile
Návrat hore Goto down
Edy2006
Vodič
Vodič
Edy2006

Male
Vek : 34
Registrácia : 02.10.2010
Počet príspevkov : 177
Auto : Volkswagen Golf III 1,9TDI Rabbit Cool 66kW

OdoslaťPredmet: Re: Predne kotuce + platnicky - rady a nazory   Predne kotuce + platnicky - rady a nazory Icon_minitime15/10/2011, 18:12

a vedeli by ste poradit aj nejaky dobry obchod kd emaju rozumne ceny nejaka ta stredna trieda " nizka cena vzdy potesi ale zase nech to aj brzdi ..."
+ na nete v diskusi som nasiel taketo nieco te ceny mozu byt take lebo ak hej tak super
Meyle + platne Meyle - sada 55eur
kotuce Ferodo + platne Ferodo - sada 61eur
kotuce Brembo + platne TRW - sada 69eur
kotuce TRW + platne TRW - sada 75eur
kotuce ATE + platne ATE - sada 90eur
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Predne kotuce + platnicky - rady a nazory   Predne kotuce + platnicky - rady a nazory Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Predne kotuce + platnicky - rady a nazory
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» predne brzdove platnicky
» Moj golfik....cakam nazory...
» brzdove kotuce 312 ?

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: