VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Problem so šíbrom

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
pipo3333modo
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 22.07.2009
Počet príspevkov : 17

Problem so šíbrom Empty
OdoslaťPredmet: Problem so šíbrom   Problem so šíbrom Icon_minitime25/9/2010, 20:29

Hello mam problem so stresnym oknom.. Doteraz mi fungovalo bez problemov a teraz si robi da sa povedat co chce.. Pred tyzdnom som zistil ze mi okno vobec nefunguje uplne mrtve ako keby don nesiel vobec prud.. vytiahol som motorcek, vymenil za druhy co mam a bezalo to 5sekund a zase nic.. potom pri stlacani ovladania na siber cvakalo v motorceku ale nic sa nedialo.. Idem sa prejst autom hram sa s tym a nic.. Vystupim z auta zamknem klucom podrzim chvilku kluc v polohe zamknut a siber sa mi vyklopi, presne tak ako ked su okna otvorene a potom sa same zavru pri zamknuti auta, ale siber sa vyklopi.. Uplne tomu nechapem stalo sa mi to akokeby zo dna na den.. Vazne neviem co s tym je.. prosim touto cestou o radu a vopred dakujem..
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

Problem so šíbrom Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem so šíbrom   Problem so šíbrom Icon_minitime25/9/2010, 22:22

pipo3333modo napísal:
Hello mam problem so stresnym oknom.. Doteraz mi fungovalo bez problemov a teraz si robi da sa povedat co chce.. Pred tyzdnom som zistil ze mi okno vobec nefunguje uplne mrtve ako keby don nesiel vobec prud.. vytiahol som motorcek, vymenil za druhy co mam a bezalo to 5sekund a zase nic.. potom pri stlacani ovladania na siber cvakalo v motorceku ale nic sa nedialo.. Idem sa prejst autom hram sa s tym a nic.. Vystupim z auta zamknem klucom podrzim chvilku kluc v polohe zamknut a siber sa mi vyklopi, presne tak ako ked su okna otvorene a potom sa same zavru pri zamknuti auta, ale siber sa vyklopi.. Uplne tomu nechapem stalo sa mi to akokeby zo dna na den.. Vazne neviem co s tym je.. prosim touto cestou o radu a vopred dakujem..

..skontroluj si ukostrenie Wink
Návrat hore Goto down
klickop
Pretekár
Pretekár
klickop

Male
Registrácia : 12.10.2007
Počet príspevkov : 303
Auto : Golf III 1.6 55kW ABU

Problem so šíbrom Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem so šíbrom   Problem so šíbrom Icon_minitime25/9/2010, 23:26

definuj kde by som mal hladat ukostrenie . Dík .
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

Problem so šíbrom Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem so šíbrom   Problem so šíbrom Icon_minitime26/9/2010, 11:08

klickop napísal:
definuj kde by som mal hladat ukostrenie . Dík .

..to nemyslis vazne???...pisal ,ze menil motorcek sibra..tak asi pozriem kde vedie ktory kabel a kontakty ocistim,to je zaklad ked nieco menis alebo rozoberas,aspon u mna...ale chyba moze byt aj inde...aj v spinaci trebars...treba to prejst ... Wink
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Problem so šíbrom Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem so šíbrom   Problem so šíbrom Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Problem so šíbrom
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» problem s ABS
» problem s ABS
» mam problem
» mam problem

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: