pipo3333modo Začiatočník
Registrácia : 22.07.2009 Počet príspevkov : 17 Bydlisko : MT
| Predmet: Problem so šíbrom 25/9/2010, 20:29 | |
| Hello mam problem so stresnym oknom.. Doteraz mi fungovalo bez problemov a teraz si robi da sa povedat co chce.. Pred tyzdnom som zistil ze mi okno vobec nefunguje uplne mrtve ako keby don nesiel vobec prud.. vytiahol som motorcek, vymenil za druhy co mam a bezalo to 5sekund a zase nic.. potom pri stlacani ovladania na siber cvakalo v motorceku ale nic sa nedialo.. Idem sa prejst autom hram sa s tym a nic.. Vystupim z auta zamknem klucom podrzim chvilku kluc v polohe zamknut a siber sa mi vyklopi, presne tak ako ked su okna otvorene a potom sa same zavru pri zamknuti auta, ale siber sa vyklopi.. Uplne tomu nechapem stalo sa mi to akokeby zo dna na den.. Vazne neviem co s tym je.. prosim touto cestou o radu a vopred dakujem.. | |
|
gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: Problem so šíbrom 25/9/2010, 22:22 | |
| - pipo3333modo napísal:
- Hello mam problem so stresnym oknom.. Doteraz mi fungovalo bez problemov a teraz si robi da sa povedat co chce.. Pred tyzdnom som zistil ze mi okno vobec nefunguje uplne mrtve ako keby don nesiel vobec prud.. vytiahol som motorcek, vymenil za druhy co mam a bezalo to 5sekund a zase nic.. potom pri stlacani ovladania na siber cvakalo v motorceku ale nic sa nedialo.. Idem sa prejst autom hram sa s tym a nic.. Vystupim z auta zamknem klucom podrzim chvilku kluc v polohe zamknut a siber sa mi vyklopi, presne tak ako ked su okna otvorene a potom sa same zavru pri zamknuti auta, ale siber sa vyklopi.. Uplne tomu nechapem stalo sa mi to akokeby zo dna na den.. Vazne neviem co s tym je.. prosim touto cestou o radu a vopred dakujem..
..skontroluj si ukostrenie | |
|
klickop Pretekár
Vek : 42 Registrácia : 12.10.2007 Počet príspevkov : 303 Auto : Golf III 1.6 55kW ABU Bydlisko : Partizánske / Ibbenburen / DE
| Predmet: Re: Problem so šíbrom 25/9/2010, 23:26 | |
| definuj kde by som mal hladat ukostrenie . Dík .
| |
|
gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: Problem so šíbrom 26/9/2010, 11:08 | |
| - klickop napísal:
- definuj kde by som mal hladat ukostrenie . Dík .
..to nemyslis vazne???...pisal ,ze menil motorcek sibra..tak asi pozriem kde vedie ktory kabel a kontakty ocistim,to je zaklad ked nieco menis alebo rozoberas,aspon u mna...ale chyba moze byt aj inde...aj v spinaci trebars...treba to prejst ... | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Problem so šíbrom | |
| |
|