VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-)

Goto down 
+7
Baty
jukinooo
MaRko009
dr_obesenec
Kukino2611
MIREC293
SABREX
11 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorSpráva
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Vek : 45
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-) - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-)   Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-) - Stránka 3 Icon_minitime24/9/2010, 08:35

tak tento by som rád ale toto bude asi najmenšia cena.Cca 70 ks vyrobených.... toto asi na cene neklesne Sad
Návrat hore Goto down
Nardo
Začiatočník
Začiatočník
Nardo

Male
Registrácia : 25.07.2009
Počet príspevkov : 39
Auto : VW Golf IV TDI

OdoslaťPredmet: Re: Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-)   Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-) - Stránka 3 Icon_minitime24/9/2010, 08:45

71 ks presne, a tiez by som jeden bral
Návrat hore Goto down
jukinooo
Autoškolák
Autoškolák
jukinooo

Registrácia : 25.03.2009
Počet príspevkov : 59

OdoslaťPredmet: Re: Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-)   Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-) - Stránka 3 Icon_minitime24/9/2010, 12:46

cena si myslim ze je zasluzena Shocked
Návrat hore Goto down
jukinooo
Autoškolák
Autoškolák
jukinooo

OdoslaťPredmet: Re: Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-)   Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-) - Stránka 3 Icon_minitime24/9/2010, 13:16

keby som mal viac penazi na "konicky" a mal nejake auto na kazdodenne jazdenie tak by som isiel na 100% po tomto.

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bink4jmkzgo3

Stav to je perfektny, maximalne by sa do toho vyskladal novy motor Wink
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male
Vek : 39
Registrácia : 18.01.2009
Počet príspevkov : 1042
Auto : VW GOLF II 1.6

OdoslaťPredmet: Re: Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-)   Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-) - Stránka 3 Icon_minitime24/9/2010, 14:18

jukinooo napísal:
keby som mal viac penazi na "konicky" a mal nejake auto na kazdodenne jazdenie tak by som isiel na 100% po tomto.

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bink4jmkzgo3

Stav to je perfektny, maximalne by sa do toho vyskladal novy motor Wink

a motor ta vide tolko čo toto auto hmmm, či?
Návrat hore Goto down
jukinooo
Autoškolák
Autoškolák
jukinooo

OdoslaťPredmet: Re: Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-)   Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-) - Stránka 3 Icon_minitime24/9/2010, 14:23

tak ale aj keby...tak do takeho auta sa to vrazit oplati lebo tam uz cena pojde ako za raritu stale hore a nie dole Wink
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

OdoslaťPredmet: Re: Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-)   Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-) - Stránka 3 Icon_minitime24/9/2010, 14:31

jukinooo napísal:
tak ale aj keby...tak do takeho auta sa to vrazit oplati lebo tam uz cena pojde ako za raritu stale hore a nie dole Wink

to je jasne , len ide o to šo to staviaš len preto aby cena šla hore alebo pre dobrý pocit z auta a pod
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male
Vek : 112
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 1247
Auto : VW GOLF MKIV kombajn

OdoslaťPredmet: Re: Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-)   Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-) - Stránka 3 Icon_minitime24/9/2010, 15:37

mne sa na starom aute páči to ,že treba veľa vecí zháňať a nejde to ľahko tak má človek dobrý pocit ,keď niečo zoženie a viac si to váži .(je to vlastne určitá forma zberateľstva Very Happy )
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

OdoslaťPredmet: Re: Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-)   Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-) - Stránka 3 Icon_minitime24/9/2010, 15:40

SABREX napísal:
mne sa na starom aute páči to ,že treba veľa vecí zháňať a nejde to ľahko tak má človek dobrý pocit ,keď niečo zoženie a viac si to váži .(je to vlastne určitá forma zberateľstva Very Happy )

tak, nie len to tam naflákať a je to
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male

OdoslaťPredmet: Re: Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-)   Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-) - Stránka 3 Icon_minitime24/9/2010, 15:55

nie?????
a ja už laminátové spojlery a krídelká,poťahy s drakom(tajný sen chlpaté- vzor tiger) , chrómové puklice aj zrkadlá nachystané a cez aukro objednané krásne diódky a neóny pod auto Sad
čo teraz ,žeby som to niekomu čo sa vyzná predal?
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

OdoslaťPredmet: Re: Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-)   Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-) - Stránka 3 Icon_minitime24/9/2010, 16:38

SABREX napísal:
nie?????
a ja už laminátové spojlery a krídelká,poťahy s drakom(tajný sen chlpaté- vzor tiger) , chrómové puklice aj zrkadlá nachystané a cez aukro objednané krásne diódky a neóny pod auto Sad
čo teraz ,žeby som to niekomu čo sa vyzná predal?

kupim kupim kupim Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-)   Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-) - Stránka 3 Icon_minitime24/9/2010, 17:42

..ak by niekto mal zaujem aj moj by bol na predaj Wink
Návrat hore Goto down
Kukino2611
Pretekár
Pretekár
Kukino2611

Male
Vek : 36
Registrácia : 08.08.2009
Počet príspevkov : 498
Auto : Ex:škoda 125,Bolf-1.6SR(šmoulinka),renault laguna...aktual:mk3 gti a polo 6n

OdoslaťPredmet: Re: Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-)   Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-) - Stránka 3 Icon_minitime24/9/2010, 20:22

dr_obesenec napísal:
http://volkswagen-golf-cabrio.autobazar.eu/18-cl-id1737109.html

ale toto je už fakt dosť vela myslim
no to uz ano...ale vypada fajne...mne sa tieto IIIky z predkami zo IV dost pacia...ale uz tam mohli supnut aj palobko zo IVky...ale na I cabrio to nema...Very Happy
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male

OdoslaťPredmet: Re: Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-)   Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-) - Stránka 3 Icon_minitime24/9/2010, 20:37

to je origo nie 3ka s predkom zo 4ky Very Happy
Návrat hore Goto down
Kukino2611
Pretekár
Pretekár
Kukino2611

Male
Auto : Ex:škoda 125,Bolf-1.6SR(šmoulinka),renault laguna...aktual:mk3 gti a polo 6n

OdoslaťPredmet: Re: Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-)   Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-) - Stránka 3 Icon_minitime24/9/2010, 20:46

ja viem,ze sa to tak vyrabalo....zaklad je III,ale diely na predku a zadku su pouzite zo IV..ale nevim ci sa to predavalo ako III ci IV cabrio...ale aj palubku tam mohli hodit...moj nazor..
Návrat hore Goto down
jukinooo
Autoškolák
Autoškolák
jukinooo

OdoslaťPredmet: Re: Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-)   Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-) - Stránka 3 Icon_minitime24/9/2010, 23:40

golf 4 cabrio ma interier z 3-ky!
Návrat hore Goto down
Kukino2611
Pretekár
Pretekár
Kukino2611

Male

OdoslaťPredmet: Re: Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-)   Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-) - Stránka 3 Icon_minitime25/9/2010, 00:50

jukinooo napísal:
golf 4 cabrio ma interier z 3-ky!
taak...to je jedine co sa mi na tom nepaci....ale vsetko sa da upravt podla seba...
Návrat hore Goto down
jukinooo
Autoškolák
Autoškolák
jukinooo

OdoslaťPredmet: Re: Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-)   Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-) - Stránka 3 Icon_minitime25/9/2010, 09:49

chlopi kto vie aku predrazenu staru rarohu kupim teraz ja Very Happy ....3 dni bez auta a uz ma to nebavi Very Happy
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-)   Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-) - Stránka 3 Icon_minitime25/9/2010, 11:13

Nardo napísal:
tak aj ja pridam jeden stary predrazeny golf Very Happy
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=14&makeModelVariant1.modelDescription=limited&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=de&id=135885900&pageNumber=1

limited,mnaaaaaaaaaaaaaaam http://vw-racing.org/
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-)   Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-) - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Staré rárohy za nekresťanské peniaze :-)
Návrat hore 
Strana 3 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: CLUB :: Pokec-
Prejdi na: