VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

ABS

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
seibo
Autoškolák
Autoškolák
seibo

Male
Vek : 32
Registrácia : 20.08.2010
Počet príspevkov : 68
Auto : GOLF IV 1.9 TDI 66 KW - 1997

ABS Empty
OdoslaťPredmet: ABS   ABS Icon_minitime22/9/2010, 15:28

Zdravim, mam taky menši problem. Jedneho dňa mi začala svietiť kontrolka ABS na palubovke, keďže svietila vždy a nie iba pri brzdeni tak som vydedukoval, že odišlo nejake čidlo a treba ho vymeniť, svietilo mi to asi 2 tyždne, nemal som čas isť do servisu. No potom zrazu ta kontrolka zhasla, ale keby ot bolo čidlo tak by svietila do teraz podľa mňa. Kamarat mi hovoril že možu byt zanesene aj tie dražky čo su na kolese ale to by svietilo iba pri jazde, lenže mne to svietilo aj keď som stal - proste vždy a potom to z ničoho nič zhaslo asi po 2 tyždnoch. Nestalo sa niekomu niečo podobne alebo neviete oč s tym mäže byť? Bufam že neodišla nejaka riadiaca jednotka ABS (ak to nejaku ma)
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

ABS Empty
OdoslaťPredmet: Re: ABS   ABS Icon_minitime24/9/2010, 19:43

a co tak to napichnut na vag a uvidis co tam mas,v pamati zavada to budes mat.mohol si mat zanesene cislo a spina opadla naj je pozre oukat vzducho .ale mozes mat aj kontakt niekde.napichni to a uvidis potom
Návrat hore Goto down
actor4
Autoškolák
Autoškolák
actor4

Registrácia : 11.08.2008
Počet príspevkov : 94

ABS Empty
OdoslaťPredmet: Re: ABS   ABS Icon_minitime5/11/2010, 20:48

ahojte. ja som dnes mal podobny problem... začalo mi svietiť abs..... čo su hlavne príčiny.. niekde som čítal, že môže byť slaba baterka.. a ked som isiel po dialnici, tak mi to zhaslo a ptoom zase začalo.
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

ABS Empty
OdoslaťPredmet: Re: ABS   ABS Icon_minitime12/11/2010, 14:32

actor4 napísal:
ahojte. ja som dnes mal podobny problem... začalo mi svietiť abs..... čo su hlavne príčiny.. niekde som čítal, že môže byť slaba baterka.. a ked som isiel po dialnici, tak mi to zhaslo a ptoom zase začalo.
no ked to das na vag tak budes vediet kde je porblem. ale naskor bue zasraty snimac pri kotuci alebo kontakty na cidle treba precistit
Návrat hore Goto down
Dominix
Autoškolák
Autoškolák
Dominix

Male
Vek : 36
Registrácia : 30.09.2009
Počet príspevkov : 136
Auto : VW Golf IV. 2,0 benzin 116PS

ABS Empty
OdoslaťPredmet: Re: ABS   ABS Icon_minitime4/12/2010, 16:30

no mne to tiez zacalo robit,isiel som po nenormalnom blate,zacal mi uteka zadok zaplo sa ESP a potom mi zacalo v kuse svietit ABS spolu s ESP,...ked nastartujem tak nic pohoda,no ked prejdem cca pol km tak sa mi obe pekne rozsvietia,... asi to bude zanesene tou spinou,nemam cas to napichut na vag a ani vicisti tak s tym zatial jazdim takto,....ztial bez problemou Laughing
Návrat hore Goto down
seibo
Autoškolák
Autoškolák
seibo

Male
Vek : 32
Registrácia : 20.08.2010
Počet príspevkov : 68
Auto : GOLF IV 1.9 TDI 66 KW - 1997

ABS Empty
OdoslaťPredmet: Re: ABS   ABS Icon_minitime5/12/2010, 15:21

Ja mam vadne prave zadne čidlo aleob kabel k nemu, zistil som cez VAG
Návrat hore Goto down
Sponsored content

ABS Empty
OdoslaťPredmet: Re: ABS   ABS Icon_minitime

Návrat hore Goto down

ABS
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: