VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Prosím o pomoc - rádio VW Delta 6

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
455BI
Pretekár
Pretekár
455BI

Male
Vek : 46
Registrácia : 29.04.2008
Počet príspevkov : 437
Auto : VW Golf IV Variant TDI 66kw

Prosím o pomoc - rádio VW Delta 6 Empty
OdoslaťPredmet: Prosím o pomoc - rádio VW Delta 6   Prosím o pomoc - rádio VW Delta 6 Icon_minitime17/9/2010, 08:57

Zdravím vás,
Potreboval by som zistiť 4 miestny kód autorádia... Mám origo rádio VW Delta 6 aj s manuálom, ale sériove číslo na manuáli a na rádiu je odlišné... Preto rádio neberie kód, ktorý je na manuáli. Prosím, pomôžte mi zistiť kód, alebo poraďte niekoho, kto by mi pomohol. Sériove číslo, ktoré je na rádiu je nasledovné: VWZ4Z4C5031174
ĎAKUJEM!!!
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: Prosím o pomoc - rádio VW Delta 6   Prosím o pomoc - rádio VW Delta 6 Icon_minitime17/9/2010, 20:16

vo vw ti ho za poplatok daju. Very Happy zbehni tam Smile
Návrat hore Goto down
Daniello
Autoškolák
Autoškolák
Daniello

Male
Vek : 45
Registrácia : 03.11.2008
Počet príspevkov : 119
Auto : GOLF IV VARIANT TDI ALH

OdoslaťPredmet: Re: Prosím o pomoc - rádio VW Delta 6   Prosím o pomoc - rádio VW Delta 6 Icon_minitime17/9/2010, 21:50

Mal som podobny problem, bol som vo VW a povedali mi kod za poplatok 6,69 €. Len musis absolvovat nejake veci a to, ze spisu s tebou klasicku zakazku, OP, TP, ECV, stav km.
Hodia do databazy cislo radia, a bud je tam za chvilku policia, alebo ti povedia kod.
Návrat hore Goto down
455BI
Pretekár
Pretekár
455BI

Male
Vek : 46
Registrácia : 29.04.2008
Počet príspevkov : 437
Auto : VW Golf IV Variant TDI 66kw

OdoslaťPredmet: Re: Prosím o pomoc - rádio VW Delta 6   Prosím o pomoc - rádio VW Delta 6 Icon_minitime17/9/2010, 22:10

Daniello napísal:
Mal som podobny problem, bol som vo VW a povedali mi kod za poplatok 6,69 €. Len musis absolvovat nejake veci a to, ze spisu s tebou klasicku zakazku, OP, TP, ECV, stav km.
Hodia do databazy cislo radia, a bud je tam za chvilku policia, alebo ti povedia kod.
Mno... Vďaka za povzbudenie What a Face
Návrat hore Goto down
Daniello
Autoškolák
Autoškolák
Daniello

Male
Vek : 45
Registrácia : 03.11.2008
Počet príspevkov : 119
Auto : GOLF IV VARIANT TDI ALH

OdoslaťPredmet: Re: Prosím o pomoc - rádio VW Delta 6   Prosím o pomoc - rádio VW Delta 6 Icon_minitime17/9/2010, 22:17

Najlepsie na tom je, ze neda sa to asi nejak odrbat lebo tie kody stahuju z nemeckej databazy, cize musi byt zakazka.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Prosím o pomoc - rádio VW Delta 6   Prosím o pomoc - rádio VW Delta 6 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Prosím o pomoc - rádio VW Delta 6
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» prosim o radu- radio, gps, dvd ...
» Prosim pomoc
» Prosim pomoc...
» Prosim o pomoc s radenim

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: