| za studena nenastartuje na prvy krat ale az na druhy,za tepla je to ok,ale akonahla motor vychladne | |
|
+4Marshall_G_IV POLKI nikibad poseidon1 8 posters |
|
Autor | Správa |
---|
poseidon1 Autoškolák
Registrácia : 27.03.2010 Počet príspevkov : 102 Auto : Golf IV
| Predmet: za studena nenastartuje na prvy krat ale az na druhy,za tepla je to ok,ale akonahla motor vychladne 2/9/2010, 15:07 | |
| stretol sa s tym uz niekto?diagnostika neukazuje ziadnu chybu.dik pani | |
|
| |
nikibad Agent
Vek : 41 Registrácia : 22.01.2009 Počet príspevkov : 1520 Auto : Golf IV 1,6 16V 2003 Bydlisko : Namestovo
| Predmet: Re: za studena nenastartuje na prvy krat ale az na druhy,za tepla je to ok,ale akonahla motor vychladne 2/9/2010, 21:17 | |
| cidlo teploty si kukal na vag?? | |
|
| |
POLKI Začiatočník
Registrácia : 02.03.2010 Počet príspevkov : 6
| Predmet: Re: za studena nenastartuje na prvy krat ale az na druhy,za tepla je to ok,ale akonahla motor vychladne 2/9/2010, 21:19 | |
| mne to robi tiež motor 1,4 16 v BCA prve štartovanie hlavne rano naskoči na tri valce a hned skape druhe štartovanie už v pohode skušal som aj zoparkrat zapnuť a vypnuť zapalovanie aby čerpadlo naťahalo benzin ale vobec to nepomohlo potom som ho hodil na vag a objavila sa chyba 17 573 potom ma napadlo že nastala zmena ked pridem do auta po dlhšej dobe tak prve zošlapnutie brzdoveho pedalu nenaštartovaneho auta je pedal uplne tuhy napadlo ma to falošne nasavanie na posilovači naštartoval som auto a počuval normalne to sičalo podsavalo bola prasknuta hadička na posilovači opravil som ju chybu resetol ale auto furt blbo štartuje skusil som urobiť zakladne nastavenie klapky no mam pocit že je už dobre aspon dufam a fakt najpr pozri čidlo teploty porovnaj teplotu motora v rj motora a teplotu palubnej dosky | |
|
| |
poseidon1 Autoškolák
| Predmet: Re: za studena nenastartuje na prvy krat ale az na druhy,za tepla je to ok,ale akonahla motor vychladne 3/9/2010, 20:26 | |
| cidlo teploty chladiacej kvapaliny mam nove ma asi cca 20mesiace.tusim ze je nejake lepsie ziadny smejd.jeden znami hovoril ze dame ho na vag ked bude studeny a potom nastartovat ze ci nieco ukaze.len nikto nema cas a podobne.inac presne startuje tak ako POLKI.nepomaha ani dlhsie otoceny kluc aby natahalo cerpadlo benzin.zahada to je.ake zakladne nastaenie klapky? | |
|
| |
poseidon1 Autoškolák
| Predmet: Re: za studena nenastartuje na prvy krat ale az na druhy,za tepla je to ok,ale akonahla motor vychladne 7/9/2010, 16:30 | |
| na diagnostike ziadna chyba.ta teplota je ok.aj ked si myslim ze to nema s tym nic spolocne.brzdovy pedal mam ok.nikde nic nesici.auto taha pekne normalka nevynechava.a ked nastartuje tam na tri valce urcite nejde.dnes dokonca na treti krat som az nastartoval.nemoze byt nejaky zly palivovy filter aj ked ma najazdene asi 1000km.je nedavno meneny.a keby som nastriekal sprej na precistenie skrtiacej klapky a do benzinu dal prisadu na precistenie palivovej sustavy? ma napadla jedna vec ze mam vybratu hadicu na odvetravanie klukovej hriadele,ktora isla do vzduchoveho filtra... | |
|
| |
Marshall_G_IV Profík
Vek : 36 Registrácia : 23.04.2008 Počet príspevkov : 1102 Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW Bydlisko : LEVICE
| Predmet: Re: za studena nenastartuje na prvy krat ale az na druhy,za tepla je to ok,ale akonahla motor vychladne 7/9/2010, 20:49 | |
| pisalo sa o tom na vw clube, tam to pisali hlavne ty co maju 1.8T benzin, ziadne zavady na VAG nic sa nepreukazalo, vymenenich kopu veci ale nic nepomaha. Zda sa ze to je vo vzduchu daky virus Kde tankujes a aky benzin? | |
|
| |
poseidon1 Autoškolák
| Predmet: Re: za studena nenastartuje na prvy krat ale az na druhy,za tepla je to ok,ale akonahla motor vychladne 8/9/2010, 15:18 | |
| takze niesom jediny co take nieco mal aspon ze to.slovnaft normalka 95okt.sem tam 99okt.dnes mi jeden povedal zeby som dal original palivovy filter?ale mne sa to nezda zeby to vo filtry bolo,ked zajazdy vsetko ok len to startovanie a sem tam male trhanie ked mu naraz pridam ale to iba sem tam obycajny by si to ani nevsimol iba detailista.a keby som vycistil skrtiacu klapku tym pripravkom tusim ze je to sprej | |
|
| |
nikibad Agent
Vek : 41 Registrácia : 22.01.2009 Počet príspevkov : 1520 Auto : Golf IV 1,6 16V 2003 Bydlisko : Namestovo
| Predmet: Re: za studena nenastartuje na prvy krat ale az na druhy,za tepla je to ok,ale akonahla motor vychladne 10/9/2010, 20:54 | |
| a co vaha vzduchu a lambda sonda ?No pozor ale musis nie kukat cidlo ktore ukazuje teplotu na pristrojovku ale to ktore ukazuje teplotu RJ. malo by to byt dvoj cidlo.dva v jednom. | |
|
| |
poseidon1 Autoškolák
| Predmet: Re: za studena nenastartuje na prvy krat ale az na druhy,za tepla je to ok,ale akonahla motor vychladne 11/9/2010, 18:14 | |
| cidlo coho?a kde je?ja mam 1,4 benzin.lamda sonda nie motor ide perfektne. | |
|
| |
Marshall_G_IV Profík
Vek : 36 Registrácia : 23.04.2008 Počet príspevkov : 1102 Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW Bydlisko : LEVICE
| Predmet: Re: za studena nenastartuje na prvy krat ale az na druhy,za tepla je to ok,ale akonahla motor vychladne 12/9/2010, 12:14 | |
| ja som zvykol tankovat v TESCU 95. (mal som dake zlavy ) a vtedy mi to robilo, tak som kupil teraz nove sviecky NGK 1ks cca 16e, + novy vzduchovy filter + plna nadrz ties TESCO ale ten druhy 95. (vraj kvalitnejsi ) a klop, klop od vtedy startuje na prvu | |
|
| |
poseidon1 Autoškolák
| Predmet: Re: za studena nenastartuje na prvy krat ale az na druhy,za tepla je to ok,ale akonahla motor vychladne 12/9/2010, 13:38 | |
| ja mam natankovany 99+ a nove mam vsetko sviecky bosch,filtre atd.... | |
|
| |
nikibad Agent
| Predmet: Re: za studena nenastartuje na prvy krat ale az na druhy,za tepla je to ok,ale akonahla motor vychladne 12/9/2010, 22:41 | |
| toto cidlo: | |
|
| |
01lukasss01 Profík
Registrácia : 06.09.2007 Počet príspevkov : 1088 Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF Bydlisko : MALACKY, Tel:0907365770
| Predmet: Re: za studena nenastartuje na prvy krat ale az na druhy,za tepla je to ok,ale akonahla motor vychladne 12/10/2010, 07:49 | |
| Skus demontovat skrtiacu klapku dobre ju vykup v technickom benzine alebo v inom cistiacom prostriedku nahod naset urob zakladne nastavenie a uvidis no mohlo by to pomoct.... | |
|
| |
poseidon1 Autoškolák
| Predmet: Re: za studena nenastartuje na prvy krat ale az na druhy,za tepla je to ok,ale akonahla motor vychladne 12/10/2010, 18:32 | |
| skrtiacu klapku som cistil takym pripravkom v spreji.ono niekedy to roby niekedy nie.tyzden nerobi a potom to spravy raz.ale trosku sa polepsilo ked som ju vystriekal.a na skrtiacu klapku radsej ani nesahat lebo ani boh ju potom neda do poriadku. takze po vycisteni lepsie ale aj tak to nieje ono... | |
|
| |
01lukasss01 Profík
Registrácia : 06.09.2007 Počet príspevkov : 1088 Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF Bydlisko : MALACKY, Tel:0907365770
| Predmet: Re: za studena nenastartuje na prvy krat ale az na druhy,za tepla je to ok,ale akonahla motor vychladne 13/10/2010, 08:00 | |
| Ale na spreje sa vykasli jednoducho ju daj dolu supni ju do nejakeho vedra zalej ju technickym benzinom a dobre ju stetkou vydrhni... Nahod naspet a daj si urobit zakladne nastavenie celkova cena prace cca aj z materialom 15euri... A za jazdy ti to netrha??? | |
|
| |
poseidon1 Autoškolák
| Predmet: Re: za studena nenastartuje na prvy krat ale az na druhy,za tepla je to ok,ale akonahla motor vychladne 13/10/2010, 15:25 | |
| za jazdy ide tak ako ma nic neblbne iba sem tam nestartne na prvy krat.dokonca uz teraz ked je rano minus4 tak na prvy krat naskoci inokedy nie.a skrtiacu klapku jak poskriabes ze to kruho ti nebude sadat presne do otvoru teda dosadat na tie plochy,tam staci milimetrova odchylka tak si mozes robit zakladne parametre kolko chces.ju mozes vyhodit a kupit novu za 3OOeuri.to tu vsetci ste taky autickari "profesionali"????????????????????????????sak aj rozmyslat treba nielen hrrr sa do vsetkeho a potom tamto nejde hento nejde... | |
|
| |
onebadman Začiatočník
Vek : 50 Registrácia : 26.08.2010 Počet príspevkov : 2 Auto : vw golf IV, 1,9 tdi 66kw wariant highline Bydlisko : šaľa
| Predmet: Re: za studena nenastartuje na prvy krat ale az na druhy,za tepla je to ok,ale akonahla motor vychladne 13/10/2010, 20:16 | |
| - poseidon1 napísal:
- na diagnostike ziadna chyba.ta teplota je ok.aj ked si myslim ze to nema s tym nic spolocne.brzdovy pedal mam ok.nikde nic nesici.auto taha pekne normalka nevynechava.a ked nastartuje tam na tri valce urcite nejde.dnes dokonca na treti krat som az nastartoval.nemoze byt nejaky zly palivovy filter aj ked ma najazdene asi 1000km.je nedavno meneny.a keby som nastriekal sprej na precistenie skrtiacej klapky a do benzinu dal prisadu na precistenie palivovej sustavy?
ma napadla jedna vec ze mam vybratu hadicu na odvetravanie klukovej hriadele,ktora isla do vzduchoveho filtra... Ja som tiež mal podobný problém, pri výmene palivového filtra som zabudol vymeniť na regulačnom ventile dve malé tesnenia a nie naštartovať. Pal.systém dostal falošný vzduch a ja som už myslel na výmenu žhavičov. Pozri tie tesnenia na spodnej časti regulačného ventila. | |
|
| |
01lukasss01 Profík
| Predmet: Re: za studena nenastartuje na prvy krat ale az na druhy,za tepla je to ok,ale akonahla motor vychladne 14/10/2010, 07:35 | |
| - onebadman napísal:
- poseidon1 napísal:
- na diagnostike ziadna chyba.ta teplota je ok.aj ked si myslim ze to nema s tym nic spolocne.brzdovy pedal mam ok.nikde nic nesici.auto taha pekne normalka nevynechava.a ked nastartuje tam na tri valce urcite nejde.dnes dokonca na treti krat som az nastartoval.nemoze byt nejaky zly palivovy filter aj ked ma najazdene asi 1000km.je nedavno meneny.a keby som nastriekal sprej na precistenie skrtiacej klapky a do benzinu dal prisadu na precistenie palivovej sustavy?
ma napadla jedna vec ze mam vybratu hadicu na odvetravanie klukovej hriadele,ktora isla do vzduchoveho filtra... Ja som tiež mal podobný problém, pri výmene palivového filtra som zabudol vymeniť na regulačnom ventile dve malé tesnenia a nie naštartovať. Pal.systém dostal falošný vzduch a ja som už myslel na výmenu žhavičov. Pozri tie tesnenia na spodnej časti regulačného ventila. Ale on ma benzin nie diesel.... | |
|
| |
POLKI Začiatočník
Registrácia : 02.03.2010 Počet príspevkov : 6
| Predmet: Re: za studena nenastartuje na prvy krat ale az na druhy,za tepla je to ok,ale akonahla motor vychladne 8/11/2010, 19:25 | |
| Poseidon 1 chcel som sa ťa opýtť prečo si dal dole tu hadicu na odvetravanie klukovej skrine?rozmýšlam či cez nu nemože nasavať faložný vzduch nevieš kde presne je napojena či do filtra alebo za škrtiacu klapku ked niekto o tom vie nech napiše dik | |
|
| |
viloaj Vodič
Vek : 37 Registrácia : 24.06.2009 Počet príspevkov : 167 Auto : GOLF 4, 1,4 16V AXP r.v.01 Bydlisko : Košice - Stare mesto
| Predmet: Re: za studena nenastartuje na prvy krat ale az na druhy,za tepla je to ok,ale akonahla motor vychladne 10/9/2012, 14:19 | |
| ,,poseidon1,, vyriesil si to ??? mam ten isty problem, vsetko v poriadku, pociatac nic neukazuje,,, ako si to vyriesil???
| |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: za studena nenastartuje na prvy krat ale az na druhy,za tepla je to ok,ale akonahla motor vychladne | |
| |
|
| |
| za studena nenastartuje na prvy krat ale az na druhy,za tepla je to ok,ale akonahla motor vychladne | |
|