VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

obsivanie volantu a radiacej paky

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male
Vek : 37
Registrácia : 28.01.2009
Počet príspevkov : 791
Auto : VW Golf IV TDI 81 KW

obsivanie volantu a radiacej paky Empty
OdoslaťPredmet: obsivanie volantu a radiacej paky   obsivanie volantu a radiacej paky Icon_minitime31/8/2010, 17:51

chcem sa spytat.... neobsival niekto z vas nahodu radiacu alebo volant???? ci nahodou nemate na to nejaky navod... lebo uz mam kozu dost opotrebovanu aj na volante aj na pake.... a rad by som tam dal novu.... a neviem ci to mam robit sam... alebo si to dat niekde urobit.... mozno by som to skusil aj sam..... lebo dat cca 70e za novu rad. paku sa mi zda dost..... alebo ak poznate nejakeho dobreho calunika s peknou robotou a dobrymi cenami, tak by som si to dal aj urobit.... vopred diky chalani...
Návrat hore Goto down
455BI
Pretekár
Pretekár
455BI

Male
Vek : 46
Registrácia : 29.04.2008
Počet príspevkov : 437
Auto : VW Golf IV Variant TDI 66kw

OdoslaťPredmet: Re: obsivanie volantu a radiacej paky   obsivanie volantu a radiacej paky Icon_minitime1/9/2010, 08:17

Riadiacu páku (manžetu) som dal spraviť čalunníkovi do KE a spravil to super - ak sa dobre pamätám, tak stálo to cca. 500 Sk.
Návrat hore Goto down
pablo1
Pretekár
Pretekár
pablo1

Male
Registrácia : 02.06.2009
Počet príspevkov : 432
Auto : Golf IV 1,9 tdi 66kw,AGR,hybrid 1749-35,FB PP764+soft Bhmotor 108kw,334nm

OdoslaťPredmet: Re: obsivanie volantu a radiacej paky   obsivanie volantu a radiacej paky Icon_minitime1/9/2010, 14:19

radicku mam pouzivanu ale nieje zodrata,dal by som ti ju za nejaku smiesnu sumu ak by si chcel
http://yfrog.com/ncsnmka0220j
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male
Vek : 37
Registrácia : 28.01.2009
Počet príspevkov : 791
Auto : VW Golf IV TDI 81 KW

OdoslaťPredmet: Re: obsivanie volantu a radiacej paky   obsivanie volantu a radiacej paky Icon_minitime1/9/2010, 16:12

dik za radu chalani....Wink a niekto z bb kraja tu u nas nepoznate niekoho??? Smile
Návrat hore Goto down
DANIEL1977
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 47
Registrácia : 30.09.2010
Počet príspevkov : 12
Auto : W GOLF 4 1.9 TDI 96KW CIP 160 A W BORA KOMBI 1.9 TDI 85KW

OdoslaťPredmet: Re: obsivanie volantu a radiacej paky   obsivanie volantu a radiacej paky Icon_minitime4/10/2010, 18:38

JA VIEM GDE TO ROBIA V POLSKU VYPADA TO SUPROVO VYDEL SOM TO JE TO V BLIVICIACH
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: obsivanie volantu a radiacej paky   obsivanie volantu a radiacej paky Icon_minitime

Návrat hore Goto down

obsivanie volantu a radiacej paky
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Osvetlenie radiacej paky VW G5
» trasenie volantu

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: