VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

upevnenie zadneho horneho kridla??

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
flipaaaaa
Začiatočník
Začiatočník
flipaaaaa

Male
Vek : 40
Registrácia : 11.04.2010
Počet príspevkov : 27
Auto : GOLF IV 1.6

upevnenie zadneho horneho kridla?? Empty
OdoslaťPredmet: upevnenie zadneho horneho kridla??   upevnenie zadneho horneho kridla?? Icon_minitime31/8/2010, 09:32

zdravim, ja mam dilemu, chcem to dat urobit chlapikovi do dielne upevnit zadne horne kridlo a ten vravel, ze je potrebne davat sruby a lep! Hladal som na nete a vacsinou to robia len silikonom na sklo.
Tak neviem, ten silikon na skla fakt tak drzi?? Uvazujem , ze skusim len ten silikon, no v mojom pripade biely, kedze mam biele auticko. Ma s tym niekto skusenosti?!
Zaujima ma este, ci ste potom pouzivali aj tmel, na zarovnanie, aby nebolo vidiet ten spoj medzi autom a kridlom???
Vdaka
Návrat hore Goto down
http://flipaaaaa@gmail.com
jimmy
Vodič
Vodič
jimmy

Male
Registrácia : 04.12.2008
Počet príspevkov : 175
Auto : golf IV 1,4 16 V 55kw, golf IV 1.8 20V 92kw

OdoslaťPredmet: Re: upevnenie zadneho horneho kridla??   upevnenie zadneho horneho kridla?? Icon_minitime31/8/2010, 13:07

ja som to dal nalepit chlapikovi co mi kridlo vyrabal...a on pouzil iba silikon..neviem ci to bol silikon na sklo pretoze mi povedal ze je to nejaky ,,specialny silikon,, a kedze je priehladny tak nic nevidno...len to riadne oblepil paskami aby to bolo pritlacene nejake 2 - 3 hodky a bolo...drzi doteraz. a s tym spojom som sa nejak nezaoberal takze s tym ti neporadim
Návrat hore Goto down
flipaaaaa
Začiatočník
Začiatočník
flipaaaaa

Male
Registrácia : 11.04.2010
Počet príspevkov : 27
Auto : GOLF IV 1.6

OdoslaťPredmet: Re: upevnenie zadneho horneho kridla??   upevnenie zadneho horneho kridla?? Icon_minitime31/8/2010, 16:10

vdaka za radu, ja som bol dnes kupit od firmy wurth, pouziva sa na lepenie spojlerov a podobne, no len riesim akurat to co si pisal, ze ako to poriadne na tych par hodin pritlacit, no skusim to nejako vymysliet.
Este raz vdaka za radu
Návrat hore Goto down
http://flipaaaaa@gmail.com
jimmy
Vodič
Vodič
jimmy

Male
Registrácia : 04.12.2008
Počet príspevkov : 175
Auto : golf IV 1,4 16 V 55kw, golf IV 1.8 20V 92kw

OdoslaťPredmet: Re: upevnenie zadneho horneho kridla??   upevnenie zadneho horneho kridla?? Icon_minitime31/8/2010, 18:53

v pohode...od toho je tu forum Wink
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: upevnenie zadneho horneho kridla??   upevnenie zadneho horneho kridla?? Icon_minitime2/9/2010, 21:28

pritlacit nemusis.staci ho dam dat pritlacit a len papierovou paskou ho tam na dve hod prichytis aby sa nepohlo. dance
Návrat hore Goto down
Champion
Vodič
Vodič
Champion

Male
Vek : 48
Registrácia : 26.08.2009
Počet príspevkov : 228
Auto : VW GOLF IV

OdoslaťPredmet: Re: upevnenie zadneho horneho kridla??   upevnenie zadneho horneho kridla?? Icon_minitime3/9/2010, 12:06

kukmi sem tu sa to riesilo http://www.vw-club.sk/viewtopic.php?f=112&t=15631
Návrat hore Goto down
http://www.go4sound.sk
gabor
Začiatočník
Začiatočník
gabor

Male
Vek : 39
Registrácia : 04.04.2010
Počet príspevkov : 18
Auto : VW Golf 4 1.9 TDI 66kW, r.v. 2000

OdoslaťPredmet: Re: upevnenie zadneho horneho kridla??   upevnenie zadneho horneho kridla?? Icon_minitime3/4/2011, 13:51

Ked ste lepili kridla, lepenu plochu ste zbrusili na drsno, aby sa lepsie chytilo lepidlo alebo na hladko?
d
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: upevnenie zadneho horneho kridla??   upevnenie zadneho horneho kridla?? Icon_minitime

Návrat hore Goto down

upevnenie zadneho horneho kridla??
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» upevnenie autoradia
» Motorcek zadneho stieraca
» vyhrievanie zadneho okna
» Demontaz Zadneho Narazniku
» pretesnovanie zadneho strmena

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: