VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Zopar problemov s Golf IV

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
ob3l1x
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 38
Registrácia : 24.08.2010
Počet príspevkov : 9
Auto : VW Golf 1,4 16V 3dv

Zopar problemov s Golf IV Empty
OdoslaťPredmet: Zopar problemov s Golf IV   Zopar problemov s Golf IV Icon_minitime24/8/2010, 21:23

Zdravim nedavno som si kupil Golf IV 1,4 a mam zopar mensich problemov:
1. Ovladanie spatakov nech prepnem na lavy alebo pravy ani jeden sa nepohne ani ziaden zvuk proste nic . Neviete mi poradit kde najdem poistku daneho ovladania ? Alebo myslite ze to bude motorcek ovladania ?
2. Zadny stierac pri faze navratu do povodnej pozicie sa zasekava a ked dam raz zastieracovat tak zastiera aj cca 5x a stale sa zasekava pri navrate ? Bude to vadny motorcek uplne alebo len nejaka elektricka vada ?
3. pri uzamknuti auta zvnutra cez ten gombik co je pri stahovani okien mi zamkne vsetky dvere ale cca po 2s sa dvere vodica otvoria, dvere spolujazdca zostanu zatvorene. Co by to mohlo byt ?
4. Rad by som obiednal kabel na diaagnostiku ku VAG ... ale neviem ktory je najlepsi ? OBD 2 ? alebo nieco ine ?

Dakujem
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: Zopar problemov s Golf IV   Zopar problemov s Golf IV Icon_minitime26/8/2010, 21:47

no tak poistky vies kde su a tam je aj napisane ktore je ktora. Potom jedine zhodit sklicko a skotrolovat ic ide vobec prude do nich ked ovladas spetaky

stierac traba rozobra premazat prestrikat kontakty

zo zamikanim mas mikropsinac zly zrejme u spolujazdca.prepajkovat plakovat lakom na plsone spoje.
Návrat hore Goto down
Veduci
Autoškolák
Autoškolák
Veduci

Male
Registrácia : 02.05.2009
Počet príspevkov : 119
Auto : VW Golf IV 1.9 TDi | AHF 81kW

OdoslaťPredmet: Re: Zopar problemov s Golf IV   Zopar problemov s Golf IV Icon_minitime28/8/2010, 11:19

Mam podobny problem, ked sa zamknem zvnutra po 2s sa otvoria dvere vzadu za spolujazdcom, kebyze je zly mikrospinac tak asi nezamkne nic, no nie ? Ked zamykam dialkovym zvonku, zamkne pekne vsetky dvere...Co to za problem ?
Návrat hore Goto down
VikiT
Vodič
Vodič
VikiT

Male
Registrácia : 06.10.2009
Počet príspevkov : 238
Auto : VW GOLF IV 1.6SR, 74 kW

OdoslaťPredmet: Re: Zopar problemov s Golf IV   Zopar problemov s Golf IV Icon_minitime6/11/2010, 20:43

Tiez ked zavriem auto zvnutra vodicov stupel vybehne naspet Smile niekde som pocul ze tam je nejaka poista v zamku ktoru treba vratit spet alebo tak nejak.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Zopar problemov s Golf IV   Zopar problemov s Golf IV Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Zopar problemov s Golf IV
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» rcd 200 s tymto bez problemov?
» zopar fotiek golf2
» Riesenie problemov na mk4 navody a FAQs. pozor vsetko v anglickom jazyku.
» VW Golf 6 1,6 TDI alebo VW Golf 6 1,4 TSI

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: