Vek : 38 Registrácia : 24.08.2010 Počet príspevkov : 9 Auto : VW Golf 1,4 16V 3dv Bydlisko : Kosice
Predmet: Zopar problemov s Golf IV 24/8/2010, 21:23
Zdravim nedavno som si kupil Golf IV 1,4 a mam zopar mensich problemov: 1. Ovladanie spatakov nech prepnem na lavy alebo pravy ani jeden sa nepohne ani ziaden zvuk proste nic . Neviete mi poradit kde najdem poistku daneho ovladania ? Alebo myslite ze to bude motorcek ovladania ? 2. Zadny stierac pri faze navratu do povodnej pozicie sa zasekava a ked dam raz zastieracovat tak zastiera aj cca 5x a stale sa zasekava pri navrate ? Bude to vadny motorcek uplne alebo len nejaka elektricka vada ? 3. pri uzamknuti auta zvnutra cez ten gombik co je pri stahovani okien mi zamkne vsetky dvere ale cca po 2s sa dvere vodica otvoria, dvere spolujazdca zostanu zatvorene. Co by to mohlo byt ? 4. Rad by som obiednal kabel na diaagnostiku ku VAG ... ale neviem ktory je najlepsi ? OBD 2 ? alebo nieco ine ?
Dakujem
nikibad Agent
Vek : 41 Registrácia : 22.01.2009 Počet príspevkov : 1520 Auto : Golf IV 1,6 16V 2003 Bydlisko : Namestovo
Predmet: Re: Zopar problemov s Golf IV 26/8/2010, 21:47
no tak poistky vies kde su a tam je aj napisane ktore je ktora. Potom jedine zhodit sklicko a skotrolovat ic ide vobec prude do nich ked ovladas spetaky
stierac traba rozobra premazat prestrikat kontakty
zo zamikanim mas mikropsinac zly zrejme u spolujazdca.prepajkovat plakovat lakom na plsone spoje.
Veduci Autoškolák
Registrácia : 02.05.2009 Počet príspevkov : 119 Auto : VW Golf IV 1.9 TDi | AHF 81kW Bydlisko : Lipt. Mikulas
Predmet: Re: Zopar problemov s Golf IV 28/8/2010, 11:19
Mam podobny problem, ked sa zamknem zvnutra po 2s sa otvoria dvere vzadu za spolujazdcom, kebyze je zly mikrospinac tak asi nezamkne nic, no nie ? Ked zamykam dialkovym zvonku, zamkne pekne vsetky dvere...Co to za problem ?
VikiT Vodič
Registrácia : 06.10.2009 Počet príspevkov : 238 Auto : VW GOLF IV 1.6SR, 74 kW Bydlisko : Košice
Predmet: Re: Zopar problemov s Golf IV 6/11/2010, 20:43
Tiez ked zavriem auto zvnutra vodicov stupel vybehne naspet niekde som pocul ze tam je nejaka poista v zamku ktoru treba vratit spet alebo tak nejak.