VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Rezonacia vyfuka od motora

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
stewen
Začiatočník
Začiatočník
stewen

Male
Registrácia : 04.08.2010
Počet príspevkov : 48
Auto : Golf II 1.6TD 59kw

Rezonacia vyfuka od motora Empty
OdoslaťPredmet: Rezonacia vyfuka od motora   Rezonacia vyfuka od motora Icon_minitime12/8/2010, 23:14

Zdravím ....nikedy na volnobehu v predu od vyfuka počut rezonaciu, neviem čoto može byt vyfuk je uplne v poriadku sme ho mali celkom dole možno mesiac bol klud a teraz sa zase oziva už mi to lezie na nervi...nema niketo stym skusenosti?? Dik.
Návrat hore Goto down
VW_dave
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 31
Registrácia : 04.06.2014
Počet príspevkov : 11
Auto : Golf MK2 1.6GTD, VW 1303 /1:20/

Rezonacia vyfuka od motora Empty
OdoslaťPredmet: Rezonacia vyfuka od motora   Rezonacia vyfuka od motora Icon_minitime22/9/2014, 20:05

Nazdar mal som podobný problém a bol to stredový tlmič v tuneli - buď je to tepelný štít - hliník okolo tlmiča/ alebo samotný stredný tlmič sa oprie o kasňu ak niesu 100% OK silentbloky motora. počuť to len na voľnobehu, a za jazdy je kľud. Skontroluj hneď po naštartovaní kým je výfuk studený, koľko tam je miesta medzi tunelom a stredovým tlmičom. Smile

Edit - teraz som pozrel dátum Embarassed ale možno to niekomu v budúcnosti pomôže Smile
Návrat hore Goto down

Rezonacia vyfuka od motora
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» GO motora VR6
» typ motora

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: