VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

G5 TDi a viecko kde sa nalieva olej...

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
Veduci
Autoškolák
Autoškolák
Veduci

Male
Registrácia : 02.05.2009
Počet príspevkov : 119
Auto : VW Golf IV 1.9 TDi | AHF 81kW

G5 TDi a viecko kde sa nalieva olej... Empty
OdoslaťPredmet: G5 TDi a viecko kde sa nalieva olej...   G5 TDi a viecko kde sa nalieva olej... Icon_minitime12/8/2010, 22:48

Zdravim majitelia G5, kedze robim s autami kazdy den mojmu oku neuslo ze skoro kazde TDIcko ktore k nam pride ma zaolejovane viecko kde sa nalieva olej. U mojej G4 nic take nevidiet ale kedze moj otec si chce kupit G5 TDi chcem sa spytat ze preco prakticky u 9z10 G5 TDi pretlaca olej cez horne viecko. Dakujem
Návrat hore Goto down
mayco003
Začiatočník
Začiatočník
mayco003

Registrácia : 25.04.2009
Počet príspevkov : 1

OdoslaťPredmet: Re: G5 TDi a viecko kde sa nalieva olej...   G5 TDi a viecko kde sa nalieva olej... Icon_minitime18/4/2011, 19:54

A mne uz jeden mudrlant mudroval ze mam vylietany motor a ze preti mi tlaci vzduch olej von z motora
Návrat hore Goto down
xxxmisko
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 25.05.2011
Počet príspevkov : 5

OdoslaťPredmet: Re: G5 TDi a viecko kde sa nalieva olej...   G5 TDi a viecko kde sa nalieva olej... Icon_minitime17/10/2011, 16:14

viečko musí byť podľa mňa zaolejované. 1kus z tých 10-tich nemá dosť oleja Very Happy
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Vek : 45
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

OdoslaťPredmet: Re: G5 TDi a viecko kde sa nalieva olej...   G5 TDi a viecko kde sa nalieva olej... Icon_minitime17/10/2011, 21:15

mayco003 napísal:
A mne uz jeden mudrlant mudroval ze mam vylietany motor a ze preti mi tlaci vzduch olej von z motora

no tak teoreticky ma pravdu byva to od toho že motor ma slabšiu kompresiu a ta ide do bloku a naspat do sania cez odvetranie motora.
Návrat hore Goto down
dream7000
Autoškolák
Autoškolák
dream7000

Registrácia : 30.12.2008
Počet príspevkov : 87
Auto : GOLF 5,6

OdoslaťPredmet: Re: G5 TDi a viecko kde sa nalieva olej...   G5 TDi a viecko kde sa nalieva olej... Icon_minitime18/10/2011, 16:47

skus raz za cas vymenit tesnenie a hlavne ked to otvoris, poutierat a odmastit...potom to uz nepresiaka...olej pokial ma len malu moznost netesnosti narobi velke flaky a nehovorim o oleji ked je teply......ja to vzdy poriadne ocistim, a naozaj mam to viko vzdy ciste a suche....
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: G5 TDi a viecko kde sa nalieva olej...   G5 TDi a viecko kde sa nalieva olej... Icon_minitime

Návrat hore Goto down

G5 TDi a viecko kde sa nalieva olej...
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» prevodovy olej. kade sa nalieva?
» Aky olej do 1.6 FSI?
» olej
» olej
» AKY OLEJ???

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF V 2003-2009 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: