VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Brzdove kotuče

Goto down 
+2
jarac1
agbar
6 posters
AutorSpráva
agbar
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 06.04.2009
Počet príspevkov : 4

Brzdove kotuče Empty
OdoslaťPredmet: Brzdove kotuče   Brzdove kotuče Icon_minitime8/8/2010, 20:00

Ahojte
chcel by som sa poradiť, mám prebrzdené kotúče, ked brzdím tak mi trasie s volantom a celým autom. Chcel by som kupiť nové brzdné kotúče a doštičky ale niečo lepšie-kvalitnejšie. Pozeral som na webe že kotúče ZIMMERMANN alebo ATE sú v pohode.
Vie mi niekto poradiť aké kotúče sú dobré a kde ích kúpim?
Ďakujem veľmi pekne
Návrat hore Goto down
jarac1
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 61
Registrácia : 01.08.2010
Počet príspevkov : 47
Auto : GolfIV 1,9 TDI

Brzdove kotuče Empty
OdoslaťPredmet: Re: Brzdove kotuče   Brzdove kotuče Icon_minitime8/8/2010, 22:09

Ja osobne si myslim,ze FERODO ,ale je to na tebe. Pri brzdeni ak trasie volantom,tak su tam viacej pričin-čepy.silenbloky,skratka pohyblive časti napravy. Brzdove kotuče 105294
Návrat hore Goto down
Benchy
Autoškolák
Autoškolák
Benchy

Male
Vek : 39
Registrácia : 30.05.2008
Počet príspevkov : 79
Auto : VW Golf VI Variant 1.6 CR TDI 03/10

Brzdove kotuče Empty
OdoslaťPredmet: Re: Brzdove kotuče   Brzdove kotuče Icon_minitime10/8/2010, 12:09

Ferodo su dobre ale su makke cize sa skoro zosuchaju.Ja mam icer ale tie su tvrde takze treba silnejsie brzdit.Kotuce mam Bosch,dobra kvalita a cena.Ale trasenie si myslim,ze nema nic spolocne s brzdami.Musis mat nieco vychodene ako bolo vyssie povedane.Daj si to radsej prekontrolovat skor ako investujes do danej veci a nebude po probleme.
Návrat hore Goto down
synak
Pretekár
Pretekár
synak

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.07.2008
Počet príspevkov : 320
Auto : GV

Brzdove kotuče Empty
OdoslaťPredmet: Re: Brzdove kotuče   Brzdove kotuče Icon_minitime10/8/2010, 14:14

...co by nemalo spolocne s brzdami..? ked trasie len pri brzdeni tak kludne moze mat krivy kotuc.. mas zohriate brzdy.. vletis do mlaky.. kotuc sa prudko schladi a moze sa skrutit..(resp. ani netreba tu mlaku.. staci ked prehrejes kotuce) skoro na kazdom aute co som mal sa mi toto stalo.. niekto to riesi stiahnutim a zarovnanim na sustruhu.. rozumnejsi kupia nove kotuce.. netvrdim ze je to jeho problem len som napisal dalsiu variantu a moznu pricinu..
Návrat hore Goto down
agbar
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 06.04.2009
Počet príspevkov : 4

Brzdove kotuče Empty
OdoslaťPredmet: Re: Brzdove kotuče   Brzdove kotuče Icon_minitime11/8/2010, 17:10

Ahoj
ja si myslim ze to je v brzdach lebo kotuce som mal uz aj stiahnute na sustruhu a vtedy mi to brzdilo v pohode a netriaslo s nicim ale to vydrzalo asi mesiac. Cize som sa rozhodol ze kupim nieco kvalitnejsie aby som mal na urcitu dobu pokoj.
Návrat hore Goto down
synak
Pretekár
Pretekár
synak

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.07.2008
Počet príspevkov : 320
Auto : GV

Brzdove kotuče Empty
OdoslaťPredmet: Re: Brzdove kotuče   Brzdove kotuče Icon_minitime11/8/2010, 19:48

..agbar.. precitaj si temu v sekcii G4 ..je tam na 5 stran rozpisany podobny problem.. teraz sa tam zasa pridavali nejake prispevky cize je to cerstve.. este teple.. Smile
Návrat hore Goto down
Benchy
Autoškolák
Autoškolák
Benchy

Male

Brzdove kotuče Empty
OdoslaťPredmet: Re: Brzdove kotuče   Brzdove kotuče Icon_minitime12/8/2010, 10:58

V tomto pripade ked si mal stiahnute z kotucov tak je to mozne...vtedy sa skor prehreju.Ja som mal stiahnute na 7 mm,ale brzdil som s rozumom a potom som ich vymenil a mam pokoj.
Návrat hore Goto down
DominikVF
Autoškolák
Autoškolák
DominikVF

Male
Vek : 38
Registrácia : 18.09.2009
Počet príspevkov : 122
Auto : golf5 1,9 TDi 77 kW (chip 140 PS 315 NM).. 2006 (model 2007)

Brzdove kotuče Empty
OdoslaťPredmet: Re: Brzdove kotuče   Brzdove kotuče Icon_minitime23/5/2011, 21:23

poradte, teraz idem kupiť nove kotuce a dosticky... ked kupim BREMBO MAX kotuče a doštičky k tomu BREMBO?.. nenašiel som taku kombinaciu.. bo poväčšine ine značky zamienaju, kotuče a doštičky... aby mi nepískali alebo neviem v com je vyhoda, nevýhoda tých doštičiek.. diki za info
Návrat hore Goto down
Benchy
Autoškolák
Autoškolák
Benchy

Male

Brzdove kotuče Empty
OdoslaťPredmet: Re: Brzdove kotuče   Brzdove kotuče Icon_minitime25/5/2011, 17:33

Ja mam kotuce Bosch a dostickz icer a nepiskaju.Myslim si ze nemusis mat rovnake kotuce aj dosticky,ale je to na tebe.
Návrat hore Goto down
mafik
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 30.04.2010
Počet príspevkov : 16

Brzdove kotuče Empty
OdoslaťPredmet: Re: Brzdove kotuče   Brzdove kotuče Icon_minitime3/3/2012, 11:13

ZIMMERMAN + TRW /VW ORIGO = žiadny PROBLEM
ATE + ATE = ZIADNY PROBLEM
PARADA
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Brzdove kotuče Empty
OdoslaťPredmet: Re: Brzdove kotuče   Brzdove kotuče Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Brzdove kotuče
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF V 2003-2009 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: