VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

prestalo mi piskat turbo

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
TURBO266
Autoškolák
Autoškolák
TURBO266

Registrácia : 01.08.2010
Počet príspevkov : 74
Auto : vw golf4 1,9tdi 81kw

prestalo mi piskat turbo Empty
OdoslaťPredmet: prestalo mi piskat turbo   prestalo mi piskat turbo Icon_minitime1/8/2010, 13:00

cawte potrebujem radu, jak som kupil auto tak mi krasne piskalo turbo ale asi po cca 3rokoch sa mi potrhal pružny člen, zistil som to tak že som začal v aute citit dym, trocha neskôr cca po 1roku od potrhania toho pruzneho clena som sa rozhodol ze ten pruzny clen vymenim nahle jak som ten pruzny clen vymenil mi uplne prestalo piskat turbo a ten pruzny clen som kupil o trocha vecsi cca o 3cm dajte mi nejake rady dakujem
Návrat hore Goto down
01lukasss01
Profík
Profík
01lukasss01

Male
Registrácia : 06.09.2007
Počet príspevkov : 1088
Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF

OdoslaťPredmet: Re: prestalo mi piskat turbo   prestalo mi piskat turbo Icon_minitime2/8/2010, 08:56

A auto ti taha myslim ze ci ti turbo ide????? Ak ano tak nieje co riesit piskalo preto lebo bola dierka alebo prasklina v tom pružnom členovi.... :-D
Návrat hore Goto down
TURBO266
Autoškolák
Autoškolák
TURBO266

OdoslaťPredmet: Re: prestalo mi piskat turbo   prestalo mi piskat turbo Icon_minitime2/8/2010, 12:02

01lukasss01 napísal:
A auto ti taha myslim ze ci ti turbo ide????? Ak ano tak nieje co riesit piskalo preto lebo bola dierka alebo prasklina v tom pružnom členovi.... :-D
mam pocit ze vikon auta klesol, ale teras mi nastal zas ini problem, pocas jaydy mi normalne sam od seba vipne motor potom sa chvilu neda nastartovat a potom naskoci zas normalne ide a potom zas sam od seba vipne co to moze byt poradte
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: prestalo mi piskat turbo   prestalo mi piskat turbo Icon_minitime5/8/2010, 20:07

musis to pochnut na vag tam zistits nejake chyby a od toho potom treba zacat
Návrat hore Goto down
TURBO266
Autoškolák
Autoškolák
TURBO266

OdoslaťPredmet: Re: prestalo mi piskat turbo   prestalo mi piskat turbo Icon_minitime18/8/2010, 10:28

no to bude asi najlepsie to dat na vag nes sa trapit co by to mohlo byt
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: prestalo mi piskat turbo   prestalo mi piskat turbo Icon_minitime

Návrat hore Goto down

prestalo mi piskat turbo
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Turbo
» Turbo na 1.4
» Turbo 1,9 tdi
» 2,0 a turbo
» turbo ARL do ATD

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: