JednaŠtyrkaCL Začiatočník
Vek : 46 Registrácia : 08.02.2008 Počet príspevkov : 18 Auto : Golf, 1.4 44kW, 5dv. '96 AEX Bydlisko : East Slovakia
| Predmet: hadicka podtlaku ku posilovacu brzd - za kolko? 13/4/2008, 21:24 | |
| Cafte vsetci, citim so vsetkymi, ktorym to zhasina, al. mate kolisajuce otacky. Mam podobne problemy, aj ked uz je to lepsie. (rsp. uz to nerobilo, no zase to zacalo zas). Mam otazku: Kde by som mohol zohnat novu, al. neposkodenu hadicku od klapky ku posilovacu brzd? V S-Autoservise stoji 1200 Sk. Zda si mi to prehnane vela (u nich stoji napr. tlmic 5000 Sk. Ja mam z auto kelly za 1100.) Ale inde to vraj nemaju...vraj len vo vw (S-auto). Poradite mi, prosim? | |
|
Runcajz Pilot
Vek : 45 Registrácia : 04.02.2008 Počet príspevkov : 964 Auto : VW Vento 1,8 ABS Bydlisko : Malacky
| Predmet: Re: hadicka podtlaku ku posilovacu brzd - za kolko? 13/4/2008, 21:51 | |
| No asi by nebolo zlé zobrať starú hadicu a ísť s ňou do mototechny alebo nejakého obchodu s tlakovými hadicami a tam nech ti takú uržú na mieru... Ak je to iba čistá rovná hadica, nemal by to byť žiadny problém, Uvažoval by som ešte nad jedným riešení, ak by si nezohnal. zohnať takého priemeru ale trubku a poohýbať ju, prispôsobiť aby tam sedela. jo a konce, to by si mohol urezať nejaké kúsky z tej starej a uchytiť to eskapáskami... Dá sa to určite v šelijako ošááááliť... | |
|
spd001 Pretekár
Vek : 41 Registrácia : 25.10.2007 Počet príspevkov : 402 Auto : ex GOLF III 1.6 GT 74kW (AEK) Bydlisko : SA
| Predmet: Re: hadicka podtlaku ku posilovacu brzd - za kolko? 15/4/2008, 21:37 | |
| co si blazon to urcite nekupuj.ja som tu moju nahradil za hadicu z Honda Civic a pasovala na mieru | |
|
JednaŠtyrkaCL Začiatočník
Vek : 46 Registrácia : 08.02.2008 Počet príspevkov : 18 Auto : Golf, 1.4 44kW, 5dv. '96 AEX Bydlisko : East Slovakia
| Predmet: Re: hadicka podtlaku ku posilovacu brzd - za kolko? 16/4/2008, 16:22 | |
| chlapi, vdaka za reakcie. ta hadicka ku posilovacu brzd nie je obycajna. je carovna... ale nie, robim si srandu je v nej ventil, ktory by mal pustat vzduch len jednym smerom a dva take akoby vyrastky (rozky) (tie ani neviem, na co sluzia). takze zrejme navstivim vrakovisko... | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: hadicka podtlaku ku posilovacu brzd - za kolko? | |
| |
|