VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

elektricke ona

Goto down 
AutorSpráva
jado
Začiatočník
Začiatočník
jado

Male
Vek : 34
Registrácia : 14.03.2010
Počet príspevkov : 42
Auto : VW Golf III 1.9 TDI 66kw

elektricke ona Empty
OdoslaťPredmet: elektricke ona   elektricke ona Icon_minitime28/7/2010, 16:57

dnes sa mi stala velmi neprijemna vec nakolko je vonku zle pocasie zima a prsi pridem domou zaparkujem vypnem motor a bum vsetky okna mi zisli same od seba dole nechapem tomu ze preco... uz sa stalo niekomu nieco take? lebo sice dole zisli ale hore uz nechceli nech som robil co kolvek vobec nereagovali. tak som isie par km s otvorenimi oknami a v dazdi kazdy pomne pozeral ale nevadi za jednym chalanom co ma taky mensi servis tak sa mi nato len tak narychlo pozrel aby sa dali aspon tie okna hore ked nemam kde garazovat auto. no okna vysli po tom co som zatvoril central na aute ale ked som otvoril auto tak zase zisli dole nakoniec nieco stym porobil tak aby ostali tie okna hore no povedal ze asi bude nieco na riadiacke okien nema niekto podobnu skusenost? ze v com moze byt problem alebo co spravit aby sa to nestalo? dik.
Návrat hore Goto down

elektricke ona
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Elektricke okna
» G3 elektricke okna
» Elektricke stahovanie okien.....

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: