| POTREBUJEM RADU : PRESTAVBA NA RASTLINNY OLEJ ! | |
|
+16marceloo LONGI530 baciluss mizi webdancul misobelko mato88 kazatel tono55 Runcajz remco Sharkygolf golfmanik seven72 stinkie999 filo 20 posters |
|
Autor | Správa |
---|
seven72 Pilot
Vek : 41 Registrácia : 04.09.2007 Počet príspevkov : 793 Auto : VW G 3 1,8 (ABS) Bydlisko : Bratislava
| Predmet: Re: POTREBUJEM RADU : PRESTAVBA NA RASTLINNY OLEJ ! 3/5/2008, 22:17 | |
| no ale vsak ked to vzime s pančuje s naftou tak mu to nestuhne..a jak filtrovany? a este taky dotaz kde ten olej budes brat? | |
|
| |
LONGI530 Pretekár
Vek : 41 Registrácia : 08.04.2008 Počet príspevkov : 485 Auto : G4 Cabrio 1.6 74kw(AFT),BMW 530D TOURING 142kw Bydlisko : Sala
| |
| |
boraTDI Profík
Vek : 44 Registrácia : 09.04.2008 Počet príspevkov : 1091 Auto : GIV TDI GTI Bydlisko : SC
| Predmet: Re: POTREBUJEM RADU : PRESTAVBA NA RASTLINNY OLEJ ! 8/5/2008, 09:53 | |
| http://www.ottawa-vdubbing.com/forums/phpBB2/viewtopic.php?t=17506 | |
|
| |
JanDiesel Začiatočník
Registrácia : 19.06.2008 Počet príspevkov : 3
| Predmet: Re: POTREBUJEM RADU : PRESTAVBA NA RASTLINNY OLEJ ! 19/6/2008, 23:25 | |
| ahojte, takze referencie - Octavia 1.9 TDi aj motor TDi PD, samozrejme upravene, tisicky kilometrov na olej, bez jedineho problemu ;-) kto ma zaujem setrit, nech pise | |
|
| |
Sharkygolf Pilot
Vek : 38 Registrácia : 27.06.2007 Počet príspevkov : 887 Auto : VW GOLF 3 1.8i 66 kW ADZ r.97 Bydlisko : Lúky PU
| Predmet: Re: POTREBUJEM RADU : PRESTAVBA NA RASTLINNY OLEJ ! 20/6/2008, 09:40 | |
| kolko vyšla ta prestavba??? | |
|
| |
golfmanik Profík
Vek : 41 Registrácia : 27.11.2007 Počet príspevkov : 1081 Auto : VW GOLF IV ASZ TDI Bydlisko : KE
| Predmet: Re: POTREBUJEM RADU : PRESTAVBA NA RASTLINNY OLEJ ! 20/6/2008, 14:07 | |
| - Runcajz napísal:
- nech si tam dá NOS
myslim ze nevies ako funguje NOS ked mu ho nukas... | |
|
| |
JanDiesel Začiatočník
| Predmet: Re: POTREBUJEM RADU : PRESTAVBA NA RASTLINNY OLEJ ! 20/6/2008, 17:49 | |
| - Sharkygolf napísal:
- kolko vyšla ta prestavba???
zalezi od typu auta, a taktiez od "vyspelosti" systemu .Plne automaticky system na Octaviu TDi vyjde zhruba 20 000 SKK.Treba povedat typ auta a motor a aku verziu systemu clovek chce, cena sa auto od auta moze lisit, niekde je prestavba komplikovanejsia, niekde je to jednoduchsie. | |
|
| |
golfmanik Profík
Vek : 41 Registrácia : 27.11.2007 Počet príspevkov : 1081 Auto : VW GOLF IV ASZ TDI Bydlisko : KE
| Predmet: Re: POTREBUJEM RADU : PRESTAVBA NA RASTLINNY OLEJ ! 20/6/2008, 17:56 | |
| na kolko ta vyjde ta jazda na olej? aky olej lejes? jazdis asi tak za polovicu co .. | |
|
| |
JanDiesel Začiatočník
| Predmet: Re: POTREBUJEM RADU : PRESTAVBA NA RASTLINNY OLEJ ! 20/6/2008, 19:13 | |
| - DODO1 napísal:
- na kolko ta vyjde ta jazda na olej? aky olej lejes? jazdis asi tak za polovicu co ..
olej rastlinny, pouzity a prefiltrovany.Funguju aj trafooleje, hydraulicke apod, ale to je svinstvo, ked to zhori, nic zdraviuprospesne na dychanie.Rastlinny je najlepsi. | |
|
| |
palo Začiatočník
Registrácia : 25.07.2008 Počet príspevkov : 1
| Predmet: Re: POTREBUJEM RADU : PRESTAVBA NA RASTLINNY OLEJ ! 25/7/2008, 10:55 | |
| - filo napísal:
- PLS ma tu niekto vlastnú skúsenost s prestavbou 1.9 TDI na rastlinný olej?
tak vas tu vsetkych pozdravujem mam auto prerobene na repkovy olej nieje to VW ale opel Vivaro 1,9DTI prestavba stala do 30000 Sk robili to chlapci v Prostejove v kratkosti o prerabke mam dvoj nadrzovy system v orginal nadrzi mam olej repkovy cisty prefiltrovany na 1mikron a v pridavnej mam naftu ktora sluzi na startovanie po zohriati motora sa to automaticky prepne na olej potom jazdite len na olej ak planujete stat dlhsie kym by motor ochladol treba zasa preplachnut vstrekovaci system. jazdne vlastnosti: tichsi vyrovnanejsi chod motora stabilnejsi krutiaci moment spotreba v litroch o nieco mensia ako u nafty je to ina jazda pochopia len ty ktory to skusili odporucam vymenu motoroveho oleja za olej na rastlinej baze Plantomont 5W 40 je to istota ze pri prieniku repkoveho do motoroveho nevznikne polymer podobny soplu ktory by mohol znehodnotit motor. je to proste parada olej sa da kupit v CZ za 19,5CK bez DPH. pripadne otazky posielajte na pavol.dudinak@gmail.com | |
|
| |
tdk Pretekár
Vek : 41 Registrácia : 01.06.2008 Počet príspevkov : 506 Auto : G4 1.9TDI ALH Bydlisko : KE
| Predmet: Re: POTREBUJEM RADU : PRESTAVBA NA RASTLINNY OLEJ ! 13/8/2008, 18:28 | |
| @palo:no....mne tu nieco nesedi...ak je to take super, ze to ma lepsi chod, krutak, spotrebu......preco to hold nerobia seriovo ale drbu sa s naftou ??? je pravda ze vyskusane to nemam, ale asi by som tiez do svojej stvorecky len tak nejaky fritak nenalial....mam kamosov co mi tiez tvrdili jaky je LPG v ich renault 5 uplne perfektny, a ze vobec necitit ci ide na benzin alebo LPG, ziadna zmena vykonu.....az kym ho nepredali a priznali farbu | |
|
| |
mato88 VW Šialenec
Vek : 43 Registrácia : 08.08.2007 Počet príspevkov : 5940 Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v Bydlisko : Tlmače
| Predmet: Re: POTREBUJEM RADU : PRESTAVBA NA RASTLINNY OLEJ ! 14/8/2008, 22:53 | |
| - tdk napísal:
- @palo:no....mne tu nieco nesedi...ak je to take super, ze to ma lepsi chod, krutak, spotrebu......preco to hold nerobia seriovo ale drbu sa s naftou ???
je pravda ze vyskusane to nemam, ale asi by som tiez do svojej stvorecky len tak nejaky fritak nenalial....mam kamosov co mi tiez tvrdili jaky je LPG v ich renault 5 uplne perfektny, a ze vobec necitit ci ide na benzin alebo LPG, ziadna zmena vykonu.....az kym ho nepredali a priznali farbu preco sem montujes r 5?? to nepochopim,motor stary ako praha,preco sem necapnes nejaky moderny motor na LPG? moderne motory na lpg zeru plynu tak isto ako aj benzinu,len ta prestavba je narocna,tak isto je to aj u dieselu asi,preco to seriovo nevyrabaju? dve nadrze a podobne,je to narocnejsie na vyrobu,presne ako lpg,dva systemy paliva v aute,aj vodikovych a inych hybridnych sa vyrabaju len zopar kuskov | |
|
| |
tdk Pretekár
Vek : 41 Registrácia : 01.06.2008 Počet príspevkov : 506 Auto : G4 1.9TDI ALH Bydlisko : KE
| Predmet: Re: POTREBUJEM RADU : PRESTAVBA NA RASTLINNY OLEJ ! 15/8/2008, 19:04 | |
| preto tu montujem r5 lebo som mal kamosa co mal r5 na lpg, a tvrdil uplny opak ako to co bola skutocne pravda, pokial ho mal...nevravim o tom kolko zeru, to mi je fuk.....vravim o tom aky to malo vykon po prestavbe. u tych novych technologii to bude urctie lepsie s tym vykonom ako u starych motorov a podobne to mi je jasne, ale ja som spomenul to s cim som sa stretol...tak naco ta nervozita.... a btw. preco to nevyrobia na jednu nadrz-na olej alebo na lpg- co sa oleja tyka tesco obchodakov je tu pomaly viac jak benziniek nebol by problem samozrejme je to na kazdom ako sa rozhodne-ja ale moc zo svojej kary sporak robit nemusim (LPG alebo olej) peace | |
|
| |
mato88 VW Šialenec
Vek : 43 Registrácia : 08.08.2007 Počet príspevkov : 5940 Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v Bydlisko : Tlmače
| Predmet: Re: POTREBUJEM RADU : PRESTAVBA NA RASTLINNY OLEJ ! 15/8/2008, 19:12 | |
| ja som mal skodovku na plyn,dve felicie sme mali na plyn,fabiu a nebol nikdy ziaden problem,dokonca to bolo pruznejsie ako na benzin a to kvoli tomu,ze plyn ma 103 oktanov,asi to kamaratovi montoval nejaky odbornik co sa dotoho nerozumie,lebo ked je vsetko ok,tak ako ma,tak to funguje bez chyby | |
|
| |
golfmanik Profík
| Predmet: Re: POTREBUJEM RADU : PRESTAVBA NA RASTLINNY OLEJ ! 15/8/2008, 19:16 | |
| ja by som rad siel na plyn, brat ma a taha to vyborne len sa obcas zapchaju trysky ale 17 sk je lepsie ako 45 ci nie ? | |
|
| |
tdk Pretekár
| Predmet: Re: POTREBUJEM RADU : PRESTAVBA NA RASTLINNY OLEJ ! 15/8/2008, 22:03 | |
| - mato88 napísal:
- ja som mal skodovku na plyn,dve felicie sme mali na plyn,fabiu a nebol nikdy ziaden problem,dokonca to bolo pruznejsie ako na benzin a to kvoli tomu,ze plyn ma 103 oktanov,asi to kamaratovi montoval nejaky odbornik co sa dotoho nerozumie,lebo ked je vsetko ok,tak ako ma,tak to funguje bez chyby
tak to beriem, to je potom v poho... potom sorrac za dezinformaciu beriem spat ako vravim, je to na kazdom dodo:do diesla my ale lpg nenapchame ze, co uz ....niekde som tu cital ze to len do vysokozdviznych a podobne ))45 je dost ale zase aspon ze ta spotreba je nizsia | |
|
| |
mato88 VW Šialenec
| Predmet: Re: POTREBUJEM RADU : PRESTAVBA NA RASTLINNY OLEJ ! 15/8/2008, 22:17 | |
| ale uz aj spotreba je taka ista,napr.BRC je drahe,ale spotrebu garantuju taku istu ako benzinu | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: POTREBUJEM RADU : PRESTAVBA NA RASTLINNY OLEJ ! | |
| |
|
| |
| POTREBUJEM RADU : PRESTAVBA NA RASTLINNY OLEJ ! | |
|