VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Svenove hrackarstvo...

Goto down 
+81
Laclk101
kilhurt
belo
golf222
Oliverkoo
kalimato
markusskoo
nikibad
mako
michalyx
Tomik29
dedo
tapo
Kuric
sykye
SPIKEBOY
alfonso3006
triple
akinw
TheMartin
Tomas1
gabesz0102
slosi_15
Vladi666
nemko1
pepo88
kruhovy_objazd
tuningfans
Ico05
vwzefo
...MiSeNo...
zelo
momo
tufi
juurr0
Pacient_GTI
Sebring
cabrioSK
SHOFER
Adamec21
SABREX
JARO
klickop
golfmanik
kazatel
apophis
VILKO G1
csoky-gti
P3T32
dazo
misobelko
Lucko
baxo
OverGo
mizi
madmax
Band
Johny
baciluss
ivco85
zuzko
mato88
mattaxis
k0be
seven72
Sharkygolf
spd001
01lukasss01
sarky
boraTDI
tono55
Kully-GIII
dramatiq
Runcajz
vr6syncro
LONGI530
juulia
zambez
remco
yurik
Sven
85 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 16 ... 31  Next
AutorSpráva
spd001
Pretekár
Pretekár
spd001

Male
Vek : 41
Registrácia : 25.10.2007
Počet príspevkov : 402
Auto : ex GOLF III 1.6 GT 74kW (AEK)

Svenove hrackarstvo... - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Svenove hrackarstvo...   Svenove hrackarstvo... - Stránka 2 Icon_minitime13/4/2008, 22:03

caf sven husta kara,fakt husta necakal som ze si az tak dobry ale ked chalani spominali na fore ze mas prerabku na 1.8T zmenil som nazor.naviac ma zaujima ta palubovka a kluc od spinacky.potrebujem cloveka ktory mi spravy modifikaciu zamkov(aspom spinacky)na G4.a co palubny pocitac funguje vsetko ako ma.a este jedna otazka:co si vyuceny?
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male
Vek : 45
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 964
Auto : VW Vento 1,8 ABS

OdoslaťPredmet: Re: Svenove hrackarstvo...   Svenove hrackarstvo... - Stránka 2 Icon_minitime13/4/2008, 22:14

boraTDI napísal:
Sven napísal:
Vcera som prisiel hned z pracovnych zalezitosti tak som nemal cas menit motokary, myslim ze nic strasne sa nestalo ved vacsina nestiahala ani za obycajnou octaviou tongue

Ja som stíhal Smile

Tak to by ma zaujímalo, čo ste zas vystrájali... jak malé deti... Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male
Vek : 44
Registrácia : 09.04.2008
Počet príspevkov : 1091
Auto : GIV TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: Svenove hrackarstvo...   Svenove hrackarstvo... - Stránka 2 Icon_minitime13/4/2008, 22:23

no čo asi :race: :race:
Návrat hore Goto down
Sven
Pretekár
Pretekár
Sven

Male
Vek : 31
Registrácia : 04.04.2008
Počet príspevkov : 461

OdoslaťPredmet: Re: Svenove hrackarstvo...   Svenove hrackarstvo... - Stránka 2 Icon_minitime13/4/2008, 22:45

boraTDI napísal:
Ja som stíhal Smile
sorry neviem ta zaradit...

Runcajz napísal:
Tak to by ma zaujímalo, čo ste zas vystrájali... jak malé deti... Rolling Eyes
to co vzdy po nociach, vozili sme sa, pekne predpisovo albino a deti sme noo...

boardcomputer funguje bezchybne az na to ze som niekde zapatrosil cidlo vonkajsej teploty, zamky som nechal povodne aj spinacku len som preinplantoval kruzok snimaca immobilizeru z G4 do G3 a vybrusil kluc do vyskakovacieho kluca z G4, kluc totiz musi byt sparovany s ECU aby to cele bezalo...

vyuceny nie som zatial nic, mam akurat tak maturitu, studujem vysku v prahe okrem ineho.

dost ironia je ze ma dnes capli zeleni, asi by som mal jazdit s kapotou dokladmi a obcianskym a nie bez scratch
Návrat hore Goto down
spd001
Pretekár
Pretekár
spd001

Male

OdoslaťPredmet: Re: Svenove hrackarstvo...   Svenove hrackarstvo... - Stránka 2 Icon_minitime13/4/2008, 23:09

ale bez tej kapoty to vyzera lepsie.keby som fizel pochvalim robotu a idem dalej ale nie som preto robim bordel a porusujem zakony kde sa da.takze mas kluc G4 vyrezany na styl G3 a v nom ECU z orig klucu G3?a ked vyhodim imobilizer z auta a hodim tam spinacku G4-da sa to doladit aby tam sadla?moja spinacka je uz takmer K.O a nemienim tam dat nahradu a navyse po vianociach som mal bujnu noc a stratil som orig kluc tak mam len nahradu co sa zacina jeb_t
Návrat hore Goto down
Sven
Pretekár
Pretekár
Sven

Male

OdoslaťPredmet: Re: Svenove hrackarstvo...   Svenove hrackarstvo... - Stránka 2 Icon_minitime13/4/2008, 23:16

immobilizer by som tam nechal v tvojom pripade, iked je externy, kluc sa da vzdy okopirovat a ked ho otvoris tak je v nom cievka s immobilizer kodom. V mojom pripade je immobilizer v riadiacej jednotke a spolupracuje to aj s budikmi takze som potreboval kluc z G4 aby som vobec nastartoval, tam sa uz paruju a koduju kluce cez laptop to vsetko mam uz tiez zvladnute. z celeho kluca je len ta nozova cast kopia kluca G3
Návrat hore Goto down
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male

OdoslaťPredmet: Re: Svenove hrackarstvo...   Svenove hrackarstvo... - Stránka 2 Icon_minitime13/4/2008, 23:19

[quote="Sven"]
boraTDI napísal:
Ja som stíhal Smile
sorry neviem ta zaradit...

Svenove hrackarstvo... - Stránka 2 3118162iq3

už vieš Laughing Laughing
Návrat hore Goto down
Sven
Pretekár
Pretekár
Sven

Male

OdoslaťPredmet: Re: Svenove hrackarstvo...   Svenove hrackarstvo... - Stránka 2 Icon_minitime13/4/2008, 23:20

aha uz mi zaplo, nazdar tongue
Návrat hore Goto down
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male

OdoslaťPredmet: Re: Svenove hrackarstvo...   Svenove hrackarstvo... - Stránka 2 Icon_minitime13/4/2008, 23:22

Sven napísal:
aha uz mi zaplo, nazdar tongue

Ja viem že sa to mýli ale boraTDI mi ostalo ešte z VW klubu a nechcel sami vymýšalť iný nick takže pohoda , budúci víkend zase :race:
Návrat hore Goto down
spd001
Pretekár
Pretekár
spd001

Male

OdoslaťPredmet: Re: Svenove hrackarstvo...   Svenove hrackarstvo... - Stránka 2 Icon_minitime13/4/2008, 23:24

aha takze musim kupit novu spinacku na G3.A da sa kupit nevyrezany kluc G4 alebo zohnat?
Návrat hore Goto down
Sven
Pretekár
Pretekár
Sven

Male

OdoslaťPredmet: Re: Svenove hrackarstvo...   Svenove hrackarstvo... - Stránka 2 Icon_minitime14/4/2008, 00:25

da sa, kluc ako taky moze byt uz vyrezany len sa tam vymeni noz kluca, je tam na vskakovacej casti taka mala dierka a ztej treba vytlacit poistku a potom noz kluca vypadne sam...

k tej policii, viac ich zaujimalo to ze tam neni kapota ako hocico ine, pozerali mi na strechu trosku nechapavo...
Svenove hrackarstvo... - Stránka 2 IMG_6507
...a tiez do interieru kde bolo len jedno sedadlo a nic ine.
Návrat hore Goto down
Sharkygolf
Pilot
Pilot
Sharkygolf

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.06.2007
Počet príspevkov : 887
Auto : VW GOLF 3 1.8i 66 kW ADZ r.97

OdoslaťPredmet: Re: Svenove hrackarstvo...   Svenove hrackarstvo... - Stránka 2 Icon_minitime14/4/2008, 08:54

Povedal som,že nebudem na teba reagovať ale myslim,že to tu očakava dosť ludi:Určite ťa tu nebudem buzerovať ako ty mna,pretože si dokažem važiť pracu inych,t.j. čas,namahu a samozrejme vynaložene financie.Zameral si sa hlavne na motoricku časť,a to že si sa hral s kabelažou je normalna vec,len sa chvilu v tom musiš zorientovať,robil som to iste,akurat,ty si menil jednotku a motor zo 4-ky a ja z 3-ky,možno s tym rozdielom,že to chcelo prisposobenie chladiacej sustavy.maš vela foto,takže si mal popritom ešte aj čas,čo som ja nemal,aj ked sa budeš smiať,že foto je chvilkova zaležitosť-ja som nemal ani chvilu nazvyš,a keby som mal fotiť každu zmenu tak mam album,kedže auto bolo rozobrane na kostru.Ale male dotazy mam určite:prednu stenu si mohol vymeniť za dvojsaharovu,ABS som tiež nezaregistroval,menej by trpeli gumy a brzdy,ked si pustiš uzdu.Tod vsio.Inak v pohode vozitko.K tomu zniženiu,zrejme maš nastavitelny podvozok a prakticky na blavacke cesty si to môžeš ešte dovoliť.Aj ked nie som z vychodu ako si pisal ale zo severozapadu aj tu su cesty rozbite ako hocikde inde a nie som jediny vodič na nom.Nato som musel brať ohlad,kdež ty to maš ako sukromneho mazla do ktoreho nikto nevstupi/možno/.A chcel si foto interieru,aj to bude,aby si mal čo okomentovať svojim štylom. Koniec komentara.
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male

OdoslaťPredmet: Re: Svenove hrackarstvo...   Svenove hrackarstvo... - Stránka 2 Icon_minitime14/4/2008, 09:09

Ty vole, tak toto je už úchilnosť... A tí chlpáči ti to dali za kolko? Ja byť policajtom a stretnúť ťa... scratch
Návrat hore Goto down
Sven
Pretekár
Pretekár
Sven

Male

OdoslaťPredmet: Re: Svenove hrackarstvo...   Svenove hrackarstvo... - Stránka 2 Icon_minitime14/4/2008, 10:17

Sharkygolf napísal:
...robil som to iste,akurat,ty si menil jednotku a motor zo 4-ky a ja z 3-ky,možno s tym rozdielom,že to chcelo prisposobenie chladiacej sustavy.....Ale male dotazy mam určite:prednu stenu si mohol vymeniť za dvojsaharovu,ABS som tiež nezaregistroval,menej by trpeli gumy a brzdy,...
Teraz ta nechcem znechucovat ale kabelaz z G3 je oproti G4 par kablikov tongue , to ze tam je velky chladic z 1.8T ma svoje opodstatnenie, su v nom cidla, ma vlastne rele a potrebujem okrem motora chladic aj turbo, keby som tam dal chladic z G3 nefungovalo by to ako ma, su tam inde vyvody z chladica a je aj mensi.Tiez treba mysliet na to ze spodna cast cela prakticky neexistuje lebo je tam velky medzichladic. to co si napisal o ABS tomu moc nerozumiem......inak ak si si nevsimol toto je prispevok o mojom aute tak neviem preco tu riesis svoje

Runcajz napísal:
Ty vole, tak toto je už úchilnosť... A tí chlpáči ti to dali za kolko? Ja byť policajtom a stretnúť ťa...
pustili ma bez nicoho, nevedeli co maju so mnou robit
Návrat hore Goto down
Sharkygolf
Pilot
Pilot
Sharkygolf

Male

OdoslaťPredmet: Re: Svenove hrackarstvo...   Svenove hrackarstvo... - Stránka 2 Icon_minitime14/4/2008, 10:32

išlo mi iba o controvanie,keby som to nespomenul,tak by to asi nemalo velky zmysel a neberiem ti tvoje hračkarstvo,pre mna za mna si tam daj aj motor z F16-ky,nie je to ničim vynimočne čo by nedokazal aj niekto iny,chcelo to čas,chuť a prachy.
Návrat hore Goto down
Sven
Pretekár
Pretekár
Sven

Male

OdoslaťPredmet: Re: Svenove hrackarstvo...   Svenove hrackarstvo... - Stránka 2 Icon_minitime14/4/2008, 12:34

aj to bude raz, teraz je v plane G3 cabrio s 24v V6 swapom a turbom
Návrat hore Goto down
Sharkygolf
Pilot
Pilot
Sharkygolf

Male

OdoslaťPredmet: Re: Svenove hrackarstvo...   Svenove hrackarstvo... - Stránka 2 Icon_minitime14/4/2008, 12:51

Inak akože uvažuješ o peknej samovražde?ale dufam,že z toho bude aj 4-kolka s jednym motorom vpredu a druhym vzadu a pozdlž auta nadrže na NO2,ved predsa sa nebudeš zaoberať s autom,ktore nema aspon 300 koni.
Návrat hore Goto down
Sven
Pretekár
Pretekár
Sven

Male

OdoslaťPredmet: Re: Svenove hrackarstvo...   Svenove hrackarstvo... - Stránka 2 Icon_minitime14/4/2008, 13:35

namontuj si LPG na 1,8 a daj si pohov uz to je skoro ako NOS
Návrat hore Goto down
Sharkygolf
Pilot
Pilot
Sharkygolf

Male

OdoslaťPredmet: Re: Svenove hrackarstvo...   Svenove hrackarstvo... - Stránka 2 Icon_minitime14/4/2008, 13:45

LPG je neprakticke,nadržou zaplniš kufor a pre časte použivanie je to pomala smrť pre motor,sakra suche palivo.
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male

OdoslaťPredmet: Re: Svenove hrackarstvo...   Svenove hrackarstvo... - Stránka 2 Icon_minitime14/4/2008, 15:43

Nepoužíva sa náhodou NOS aby bol vyšší výkon? Kdež to LPG je aby si išiel za lacnejšie... či ako... ja osobne by som si dal to NOS. Aspon by bola sranda. Ale neviem kde ho budem potom tankovať... Dá sa s tým jazdiť dlhodobo????
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Svenove hrackarstvo...   Svenove hrackarstvo... - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Svenove hrackarstvo...
Návrat hore 
Strana 2 z 31Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 16 ... 31  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Môj Golf-
Prejdi na: