VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Nove brzdy zle brzdia

Goto down 
+2
455BI
Horaz
6 posters
AutorSpráva
Horaz
Začiatočník
Začiatočník
Horaz

Male
Vek : 36
Registrácia : 24.08.2008
Počet príspevkov : 10
Auto : VW GOLF IV 1.6 HIGHLINE 74kW/100k,r.v.12/98

Nove brzdy zle brzdia Empty
OdoslaťPredmet: Nove brzdy zle brzdia   Nove brzdy zle brzdia Icon_minitime9/7/2010, 15:51

Caute Caute.Teraz mi vymenili kompletne cele brzdy/kotuce aj dosticky/....no po prvej jazde som cakal nieco lepsie ale brzdi mi to horsie ako tie stare brzdy.Stare brzdy boli ovela ostrejsie a agresivnejsie tieto nic len makky pedal...proste bez razancie....moze to byt tym ze su nove a postupne sa to zlepsi?alebo je tam nieco chybne?diki diki
Návrat hore Goto down
455BI
Pretekár
Pretekár
455BI

Male
Vek : 46
Registrácia : 29.04.2008
Počet príspevkov : 437
Auto : VW Golf IV Variant TDI 66kw

OdoslaťPredmet: Re: Nove brzdy zle brzdia   Nove brzdy zle brzdia Icon_minitime10/7/2010, 10:52

to sa po pár km určite zlepší - na začiatku treba sa vyhýbať prudkému brzdeniu!
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: Nove brzdy zle brzdia   Nove brzdy zle brzdia Icon_minitime10/7/2010, 13:32

musis zabehnut kotuce.Ako pise kolega prvych 500km sa vyhybaj prudkemu brzdeniu a prehriatiu brzd .Oni si sadnu a budu ostre.Ak mas makky pedal mozes to mat este zavzdusnene
Návrat hore Goto down
Veduci
Autoškolák
Autoškolák
Veduci

Male
Registrácia : 02.05.2009
Počet príspevkov : 119
Auto : VW Golf IV 1.9 TDi | AHF 81kW

OdoslaťPredmet: Re: Nove brzdy zle brzdia   Nove brzdy zle brzdia Icon_minitime3/9/2010, 10:37

Nooo jedna vec je ze kotuce splatnickami si musia sadnut...to je jasnacka ale Ty hovoris ze mas makky pedal? To je nepripustne, praveze pedal by mal byt teraz tvrdy a casom (ked si sadnu kotuce s platnickami) trosku zmaknut...Mne to pride ze mas zle ovzdusnene brzdy ...
Návrat hore Goto down
pablo1
Pretekár
Pretekár
pablo1

Male
Registrácia : 02.06.2009
Počet príspevkov : 432
Auto : Golf IV 1,9 tdi 66kw,AGR,hybrid 1749-35,FB PP764+soft Bhmotor 108kw,334nm

OdoslaťPredmet: Re: Nove brzdy zle brzdia   Nove brzdy zle brzdia Icon_minitime3/9/2010, 18:09

zalezi aj od platniciek,ja som menil vsetko aj s prasiatkami nove pred mesiacom a hned sommal pred sebou cestu dlhu 3000 km,a tiez som si prvych 500-600km myslel ze je to nanic ale musia si sadnut len brzdi viac motorom a bude to ok
Teraz brzdia perfektne a ten pedal som mal tiez mäkky
ale uz je to super
Návrat hore Goto down
Petko41
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 38
Registrácia : 03.05.2010
Počet príspevkov : 6
Auto : VW Golf IV 1,6 SR 74kW

OdoslaťPredmet: Re: Nove brzdy zle brzdia   Nove brzdy zle brzdia Icon_minitime23/9/2010, 14:22

Chlapi vie mi niekto pomôcť???
Menil som brzdné doštičky a nikedy pri dobrzdení mi pedal ako keby padol na spodok a brzdy ako keby škrípali, šúchali, proste vydávajú taký zvuk ako keby sa o niečo treli
HELP Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Veduci
Autoškolák
Autoškolák
Veduci

Male

OdoslaťPredmet: Re: Nove brzdy zle brzdia   Nove brzdy zle brzdia Icon_minitime23/9/2010, 16:50

No ak sa Ti prepadava pedal, tak to mas najskor zavzdusnene.
Návrat hore Goto down
Petko41
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Nove brzdy zle brzdia   Nove brzdy zle brzdia Icon_minitime25/9/2010, 12:28

Veduci napísal:

Môže to byť tým, že som menil brzdné doštičky a kotúče som dal vybrúsiť.......môže byť že kotúče už sú príliš tenké a preto to nechce doliehať???????
Návrat hore Goto down
Veduci
Autoškolák
Autoškolák
Veduci

Male

OdoslaťPredmet: Re: Nove brzdy zle brzdia   Nove brzdy zle brzdia Icon_minitime25/9/2010, 20:07

Petko41 napísal:
Veduci napísal:

Môže to byť tým, že som menil brzdné doštičky a kotúče som dal vybrúsiť.......môže byť že kotúče už sú príliš tenké a preto to nechce doliehať???????

Pokial ma pamet neklame minimum je tusim 7mm tak si to zmeraj kolko mas mm, mohlo by to byt tym ze ak mas kotuc uz moc tenky tak brzd. valcek vytlaci az moc vonku a potom sa to tvari ako zavzdusnene a pedal ide dole... ale neviem ci by sa to prejavilo az tak...najskor mi to pride ako zle ovzdusnene
Návrat hore Goto down
Petko41
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Nove brzdy zle brzdia   Nove brzdy zle brzdia Icon_minitime28/9/2010, 12:14

Veduci napísal:
Petko41 napísal:
Veduci napísal:

Pokial ma pamet neklame minimum je tusim 7mm tak si to zmeraj kolko mas mm, mohlo by to byt tym ze ak mas kotuc uz moc tenky tak brzd. valcek vytlaci az moc vonku a potom sa to tvari ako zavzdusnene a pedal ide dole... ale neviem ci by sa to prejavilo az tak...najskor mi to pride ako zle ovzdusnene

Ok Diky skusim
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Nove brzdy zle brzdia   Nove brzdy zle brzdia Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Nove brzdy zle brzdia
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Abs brzdy
» brzdy B3
» GIV 1.6 SR brzdy z RS
» Brzdy
» Brzdy

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: