DominikVF Autoškolák
Vek : 38 Registrácia : 18.09.2009 Počet príspevkov : 122 Auto : golf5 1,9 TDi 77 kW (chip 140 PS 315 NM).. 2006 (model 2007) Bydlisko : Košice - okolie
| Predmet: airbag spolujazdca PORADTE 8/7/2010, 12:44 | |
| zdravím vás!.. chcem sa spýtať, na airbag.. dnes mi došiel airbag spolujazdca na golf 5 ale číslo sa nezačína 1K0 ako na mojom predošlom airbagu ale sa začína 6Q0 (na obale bolo napísané, že pasuje na fabiu 1..octavia 2.. golf5) .. či to bude mať nejaký vpliv na to a či vobec mi to pojde po zapojení... a ako tak pozerám ani koncovka nieje rovnaká ako na mojom predošlom airbagu... je väčšia... táto ma 3 kábliky a moj mal len 2.. (ten tretí je na kostre airbagu) .. tak poradte, či som vyhodil zybtočne peniaze za to..alebo sa to bude dať nejako spraviť..prípadne prehodiť koncovku zo starého airbagu.. aj to neviem ktorý kábel na aký napojím..kedže su aj farebne inak rozlíšené...aby potom po zapojení mi nestrelil ... Dakujem | |
|
duracell Začiatočník
Vek : 40 Registrácia : 12.05.2009 Počet príspevkov : 43 Auto : Golf V GTDI biely Bydlisko : Závod
| Predmet: Re: airbag spolujazdca PORADTE 11/7/2010, 09:08 | |
| Ten airbag ti podla mna vobec nebude fungovat. Ten čo ti ho predával sa ho chcel zbavit aj ked nejde na tvoje auto. Na GolfV ide airbag z označením 1K a ten 6Q neviem či nieje na Polo. Tak radšej ho vrát naspat ak sa dá a kúp si taký čo má íst na GolfV | |
|
DominikVF Autoškolák
Vek : 38 Registrácia : 18.09.2009 Počet príspevkov : 122 Auto : golf5 1,9 TDi 77 kW (chip 140 PS 315 NM).. 2006 (model 2007) Bydlisko : Košice - okolie
| Predmet: Re: airbag spolujazdca PORADTE 11/7/2010, 10:52 | |
| kábel zo starého streleného aribagu som dal na ten airbag , napojil ho.. diagnostikou vymazal chybu.. a už nehlási nič... tak už je v aute.. vrátiť by sa mi ho asi nepodarilo... a či fungovať bude..tak to neviem.. ale nestrelil pri montáži a odskušani... ved až by som natrafil časom na nejaký airbag na golf5 tak ho vymením.. ked je to potrebné.. | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: airbag spolujazdca PORADTE | |
| |
|