Majky469 Začiatočník
Vek : 42 Registrácia : 06.07.2010 Počet príspevkov : 1 Auto : VW GOLF IV 1,6i Bydlisko : Svidník
| Predmet: VW GOLF 1,6 i 6/7/2010, 21:54 | |
| Mam problem na golfiku 1,6i...na volnobehu mi pridava motor a ubera otačky...ak sa ustalia a zapnem klimu tak to začne zase ale prestane to potom...bol aj na PC napojeny a vyhodilo vahu vzduchu,je vymenena a problem pokračuje...ked sa vytiahnem kabel čo ide do vahy vzduchu tak motor ide aj pri zapinani klimy normalne ako ma!!!nechapem...v servise mi povedali že to možu byť sviečky,vstreky... | |
|
Marshall_G_IV Profík
Vek : 36 Registrácia : 23.04.2008 Počet príspevkov : 1102 Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW Bydlisko : LEVICE
| Predmet: Re: VW GOLF 1,6 i 14/7/2010, 09:04 | |
| - Majky469 napísal:
- Mam problem na golfiku 1,6i...na volnobehu mi pridava motor a ubera otačky...ak sa ustalia a zapnem klimu tak to začne zase ale prestane to potom...bol aj na PC napojeny a vyhodilo vahu vzduchu,je vymenena a problem pokračuje...ked sa vytiahnem kabel čo ide do vahy vzduchu tak motor ide aj pri zapinani klimy normalne ako ma!!!nechapem...v servise mi povedali že to možu byť sviečky,vstreky...
a spravili ti aj zakladne nastavenie tej klapky? (teda ak to robili v servise tak by to mohli vediet, ale tak hocke natrafis na magora ) Lebo ked nespravis cez VAG zakladne nastavenie klapky tak ona je ako keby cela rozladena a tym padom nepracuje ako by mala. Zozen si VAG kabel, a navod ako spravit zakladne nastavenie je asi aj vo FAQ alebo mi napis SS a pozrem sa v PC dakde to mam. | |
|