VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

problem s klbom

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
22jano
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 39
Registrácia : 14.04.2008
Počet príspevkov : 18
Auto : Golf IV 1.4 16v AHW

problem s klbom Empty
OdoslaťPredmet: problem s klbom   problem s klbom Icon_minitime3/7/2010, 13:59

neviete mi niekto poradit lebo ja sa moc do aut nevyznam minuly tyzden som vychadzal na cestu vytocene kolesa normalne pomale pohnutie a zrazu prask a roztrhlo mi klb tak sme to vymenili a dneska to same neviem co s tym nepoculi ste co by to mohlo robit menil som oba klby a ten co je blizsie pri prevodovke tak ten trha alebo co uplne ho rozlame problem s klbom Icon_sad
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

problem s klbom Empty
OdoslaťPredmet: Re: problem s klbom   problem s klbom Icon_minitime4/7/2010, 09:26

aky klb? skontroluj ulozenie motora ci nemas urvaty silenblkok na drazanie motora a pri vytoceni a zatazenie ti to skrizi
Návrat hore Goto down
22jano
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 39
Registrácia : 14.04.2008
Počet príspevkov : 18
Auto : Golf IV 1.4 16v AHW

problem s klbom Empty
OdoslaťPredmet: Re: problem s klbom   problem s klbom Icon_minitime4/7/2010, 15:36

no ja som minuly tyzden menil ten homokineticky klb ci ako sa to vola ten co je hned pri kolese no a o par dni nato mi rozlamalo ten druhy co je hned pri prevodovke ten neveim ako sa vola nie nahodou klb diferencialu na tak sme ho vymenili za novy a o dva dni to spravilo zase vsetko co davam je len znackove ziadne smejdy tak ze bol dobry ..... neviem ako to popisat tie klby su spojele tycou jeden je velky ten vydrzal ten som menil ako prvy ale ten druhy mensi ten rozlame vlastne rozlame len nieaky kosik alebo co je v nom ono to riadne praskne a potom auto uz ani nepohne nezabera koleso silenblok na motore som menil aj capy aj stabilizatory aj loziska brzdy no proste vsetko..... tento problem sa zacal pri vymene toho homokinetickeho klbu inac predtym auto slo ako hodinky dost sa onstaram ako nahle nieco bucha puka alebo tak hned menim za nove .... ale teraz neviem nemoze to robit prevodovka diferencial alebo ked sa meni ten homokineticky klb nema sa to nastavit nieako som zufalyyyy
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

problem s klbom Empty
OdoslaťPredmet: Re: problem s klbom   problem s klbom Icon_minitime4/7/2010, 23:49

hmm..... niekde ti to zadrhne pri tom vytoceni.V tomto ti uz neviem pomoc.Len poradit ako je na tom lozisko na naboji.ci je dobre osadene a ci ho nejako nezadrie ked vytocis a vtedy vylame klby.Je mozne ze si spravil niekde aj chybu pri motazi ked to robi od vtedy.Este viem ze su poloosi ine (dlzka)pre kazdy motor tak neviem ci nebyvaju aj klby na to nejake ine problem s klbom Icon_scratch
Návrat hore Goto down
Sponsored content

problem s klbom Empty
OdoslaťPredmet: Re: problem s klbom   problem s klbom Icon_minitime

Návrat hore Goto down

problem s klbom
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» problem s ABS
» problem s ABS
» mam problem
» mam problem

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: