VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

lišty dverí

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
safranka
Začiatočník
Začiatočník

Female
Vek : 46
Registrácia : 10.06.2009
Počet príspevkov : 9
Auto : VW GOLF III-1,6 GTI

lišty dverí Empty
OdoslaťPredmet: lišty dverí   lišty dverí Icon_minitime26/6/2010, 11:48

Zdravím, chcela by som sa poradiť, asi pred rokom mi nejaký dobrák z časti odtrhol lištu dverí, potom ešte raz, skúšala som to dať dolu celé, vymeniť tie poškodené klipy a tie zelené štuplíky- prechodníky, dala som tam aj samolepiacu autopásku, bolo to odmastnené benzínom, aj tak to nedrží, vkuse odstávajú, jedna sa mi aj poškodila, vošla mi do predných dverí. Pred dvoma týždňami ma šuchli na parkovisku, odniesli to lišty dverí Icon_evil lišty dverí Icon_evil lišty dverí Icon_evil lišty dverí Icon_evil lišty dverí Icon_evil lišty dverí Icon_evil zas len lišty ! Bola som tu v ZA v Galimexe a objednala som si tie klipy, čo lištu vo dverách držia. Doteraz som mala vždy biele, dali mi žlté, tvarovo rovnaké, aj kód majú totožný, lenže až doma som zistila, že sú sú dlhšie a lišta potom neprilieha. Neviem, čo je to za čudo. Mám obal aj od bielych, čo som kúpila minule 2 ks a fakt ten kód sedí. Čo by ste mi pradili? Ako donútiť lišty držať na mieste. Nedostať niekde aj hrubšie čierne samolepiace lišty, ktoré by na ich miesto len nalepilI? Lebo tie klipy ma dovedú do hrobu.
Mám GTI a mám tichý pocit, že niektoré golfíky majú lišty dverí tenšie ako môj Mefisto.
Návrat hore Goto down
slosi_15
Vodič
Vodič
slosi_15

Male
Vek : 34
Registrácia : 30.10.2008
Počet príspevkov : 300
Auto : EX: Golf III 1,6 55kw AEE :) -------------> Golf IV 1,9 TDI 66kw :)

lišty dverí Empty
OdoslaťPredmet: Re: lišty dverí   lišty dverí Icon_minitime3/7/2010, 12:09

aj ja mam ten isty problem, tiez s lavou zadnou listou, tiez sa mi odtrhla lebo sa mi polamali tie cuplíky, nevie niekto nahodou ake je ich katalógové číslo? teda kód?
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male
Vek : 36
Registrácia : 27.04.2009
Počet príspevkov : 1442
Auto : VW golf III variant 2.0 8V AGG 88kw(119ps)

lišty dverí Empty
OdoslaťPredmet: Re: lišty dverí   lišty dverí Icon_minitime3/7/2010, 13:01

deto aj mne treba jeden...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

lišty dverí Empty
OdoslaťPredmet: Re: lišty dverí   lišty dverí Icon_minitime

Návrat hore Goto down

lišty dverí
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» moje "zihadlo"

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: