VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

kontrolka zhavica.....

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
kašňo
Začiatočník
Začiatočník
kašňo

Male
Registrácia : 25.06.2010
Počet príspevkov : 7
Auto : VW golfik 1.9Tdi 81kw

kontrolka zhavica..... Empty
OdoslaťPredmet: kontrolka zhavica.....   kontrolka zhavica..... Icon_minitime25/6/2010, 23:24

prosim vas o radu.mam problem s mojim golfikom 1.9tdi 81kw v poslednom case sa mi stava ze nastupim do auta strcim kluc otocim a vsetko mi zasvieti len kontrolka zhavenia nie a golfik nie a nie nastartovat toci na sucho....ale ked zopar krat vytiahnem a zasuniem kluc po cca20x sa tam ta kontrolka objavi a golfik normalne nastartuje,uz sa mi aj stalo ze mi to zdochlo hore cestou a zas ten problem kontrolka nie a nie zasvietit.ak ma niekto skusenenost a tiez sa mu stala taka vec tak vas prosim o radu.vopred dakujem za odpovede kontrolka zhavica..... Fresse
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: kontrolka zhavica.....   kontrolka zhavica..... Icon_minitime26/6/2010, 22:21

ceidlo teploty chladiacej kvapaliny .skontorluj prve to ak mas Vag tak tam sa to da vycitat.
Návrat hore Goto down
kašňo
Začiatočník
Začiatočník
kašňo

Male
Registrácia : 25.06.2010
Počet príspevkov : 7
Auto : VW golfik 1.9Tdi 81kw

OdoslaťPredmet: Re: kontrolka zhavica.....   kontrolka zhavica..... Icon_minitime26/6/2010, 22:50

vdaka za radu dam to kuknut ale az o 2 tyzdne,bo musim odcestovat ale golfik nehavam sem.ked sa vratim ozvem sa zatial vdaka
Návrat hore Goto down
empisko
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 18.01.2009
Počet príspevkov : 8
Auto : GOLF IV, 1.9 TDI, 66kw

OdoslaťPredmet: Re: kontrolka zhavica.....   kontrolka zhavica..... Icon_minitime23/7/2010, 22:36

Caute,

Ja mam zase taky problem, ze dnes rano ked som urobil asi 15 km a ked som zaparkoval, tak som si vsimol, ze mi kontrolka zhavicov blika. Vypol som motor a ked som poobede nastartoval tak chvilu po starte blikala a potom vypla. Potom zase asi po 30 min na minutu zablikala. Neviete co by to mohlo znacit ? Chystam sa na dlhsiu cestu a potrebujem mat auto v poriadku.

Dakujem za kazdu odpoved.
Návrat hore Goto down
Tyouko
Vodič
Vodič
Tyouko

Male
Vek : 38
Registrácia : 12.01.2009
Počet príspevkov : 295
Auto : Golf IV TDI, ALH, Highline

OdoslaťPredmet: Re: kontrolka zhavica.....   kontrolka zhavica..... Icon_minitime24/7/2010, 13:48

v prvom rade VAG lebo ta kontrolka signalizuje viac zavad ale ked nemas poruke VAG tak skontroluj aspon brzdove svetla ked to zacne blikat znova rychlo cihlu na pedal kontrolka zhavica..... Fresse a popozeraj ci svietia...... alebo este mikrospinac na brzde
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: kontrolka zhavica.....   kontrolka zhavica..... Icon_minitime

Návrat hore Goto down

kontrolka zhavica.....
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Kontrolka zhavica!!!
» Kontrolka
» Kontrolka EPS
» co je ta kontrolka???
» epc kontrolka

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: