VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Lucas-Girling alebo TRW?

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
attila2
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 19.06.2010
Počet príspevkov : 4

Lucas-Girling alebo TRW? Empty
OdoslaťPredmet: Lucas-Girling alebo TRW?   Lucas-Girling alebo TRW? Icon_minitime19/6/2010, 21:47

Čavte, chcem vymeniť platničky na zadných brzdách. V ponuke sú však na dva druhy brzdových systémov: Lucas a TRW preto neviem aké mám objednať. Vie mi niekto poradiť aký systém mám ja v aute? Alebo ako sa dá zistiť? Mám Slovakiu 1.4 16v rok výroby 9/2002. Ďakujem! Robím to prvý krát... Lucas-Girling alebo TRW? Icon_redface
Návrat hore Goto down
TomB
Autoškolák
Autoškolák
TomB

Male
Vek : 40
Registrácia : 14.12.2009
Počet príspevkov : 83
Auto : VW Golf IV 1.9 TDI

OdoslaťPredmet: Re: Lucas-Girling alebo TRW?   Lucas-Girling alebo TRW? Icon_minitime19/6/2010, 21:51

chod na www.autokelly.sk tam si daj katalog a cennik a tam nahodis svoje auto a tam najdes vsetko co ide na tvojho tatosa a podla toho si mozes vybrat ..
Návrat hore Goto down
http://www.geminiracing.org
attila2
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: Lucas-Girling alebo TRW?   Lucas-Girling alebo TRW? Icon_minitime19/6/2010, 22:02

Veď práve... Ferodo udáva TRW a ostatné značky Lucas alebo Girling. Asi s tým pôjdem do servisu... Lucas-Girling alebo TRW? Icon_rolleyes
Návrat hore Goto down
TomB
Autoškolák
Autoškolák
TomB

Male
Vek : 40
Registrácia : 14.12.2009
Počet príspevkov : 83
Auto : VW Golf IV 1.9 TDI

OdoslaťPredmet: Re: Lucas-Girling alebo TRW?   Lucas-Girling alebo TRW? Icon_minitime19/6/2010, 22:30

tebe staci vediet rozmery kotuca co tam mas teraz..a podla toho kupis aj nove.. a ci kupis ferodo alebo hocico ine je uz len na tebe..pasovat ti to tam bude na 100% .. v servise ti povedia akurat tak rozmery kotuca..
Návrat hore Goto down
http://www.geminiracing.org
attila2
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: Lucas-Girling alebo TRW?   Lucas-Girling alebo TRW? Icon_minitime19/6/2010, 23:18

Dobre, vďaka...! Lucas-Girling alebo TRW? Icon_biggrin
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Lucas-Girling alebo TRW?   Lucas-Girling alebo TRW? Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Lucas-Girling alebo TRW?
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: