VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Golf 4 - piskanie zpod kapoty

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
Tucan
Začiatočník
Začiatočník
Tucan

Male
Vek : 33
Registrácia : 30.05.2010
Počet príspevkov : 19
Auto : VW Golf IV 81kW

Golf  4 - piskanie zpod kapoty Empty
OdoslaťPredmet: Golf 4 - piskanie zpod kapoty   Golf  4 - piskanie zpod kapoty Icon_minitime12/6/2010, 13:42

Cawko ludkovia, mam taky problem,ze ked nastartujem,tak sa mi ozyva taky pisklavy zvuk zpod kapoty, ja osobne si myslim,ze mam moc dotiahnuty klinovy remen, mozete mi poradit,co to este moze byt?? Len pre info Motor : 1.9 TDI 81 kW AHF

A este jedna otazka : Na tomto obrazku som zakruzkoval miesto, kde mi unika olej, a chcel by som vediet,ci to je normalne alebo ci je to nejaka zavada.Po pripade,ako to mozem odstranit? (na obrazku nie je moj motor)

Golf  4 - piskanie zpod kapoty 3b1no1mdxpe7kmzt1h

Dakujem
Návrat hore Goto down
LHGTI
Autoškolák
Autoškolák

Registrácia : 03.07.2009
Počet príspevkov : 99
Auto : VW GOLF 66KW

OdoslaťPredmet: Re: Golf 4 - piskanie zpod kapoty   Golf  4 - piskanie zpod kapoty Icon_minitime12/6/2010, 14:09

cav na tom obrazku je EGR ventil egerko abo neviem jak ho volju a ked tam mas olej moze olej tlacit donhoasi z turba abo niekadial a samozrejme ze nieje to dobre rozober to a precisti
Návrat hore Goto down
Tucan
Začiatočník
Začiatočník
Tucan

Male
Vek : 33
Registrácia : 30.05.2010
Počet príspevkov : 19
Auto : VW Golf IV 81kW

OdoslaťPredmet: Re: Golf 4 - piskanie zpod kapoty   Golf  4 - piskanie zpod kapoty Icon_minitime12/6/2010, 16:29

okey, diky
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: Golf 4 - piskanie zpod kapoty   Golf  4 - piskanie zpod kapoty Icon_minitime12/6/2010, 20:02

remen ti moze piskat ale nie tym ze ho mas moc dotiahnuty je tam samonapinacia kladka.Ak ti piska treba ho vymenit otazka 10 min Golf  4 - piskanie zpod kapoty Icon_biggrin .Ak aj tak neprestane tak potom mozes mat uz aj loziskko v altiku alebo napinacej kladke v haji
Návrat hore Goto down
viloaj
Vodič
Vodič
viloaj

Male
Vek : 37
Registrácia : 24.06.2009
Počet príspevkov : 167
Auto : GOLF 4, 1,4 16V AXP r.v.01

OdoslaťPredmet: Re: Golf 4 - piskanie zpod kapoty   Golf  4 - piskanie zpod kapoty Icon_minitime21/6/2010, 23:36

presne tak NIKIBAD
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Golf 4 - piskanie zpod kapoty   Golf  4 - piskanie zpod kapoty Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Golf 4 - piskanie zpod kapoty
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Piskot spod kapoty
» otvaranie kapoty
» Kryt kapoty?
» para spod kapoty
» Kovove predlzenie kapoty

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: