VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Ako zalozit repro do dverý

Goto down 
+2
Sharkygolf
Ludevide
6 posters
AutorSpráva
Ludevide
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 43
Registrácia : 04.04.2008
Počet príspevkov : 25
Auto : VW Golf IV 66kW 1,9 TDI

Ako zalozit repro do dverý Empty
OdoslaťPredmet: Ako zalozit repro do dverý   Ako zalozit repro do dverý Icon_minitime4/4/2008, 12:03

Ahojte chcel by som sa opýtať ako založím repro do dverý resp. či mi stačí odobrať krytku repráku alebo cely kryt dverý. Možno je to velmi jednoduché ale nechcem si tam niečo poolamovať.

A ešte by som sa chcel opýtať prečo mi resetuje rádio vždy keď vytiahnem kluč zo zapalovania?

Ďakujem.
Návrat hore Goto down
Sharkygolf
Pilot
Pilot
Sharkygolf

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.06.2007
Počet príspevkov : 887
Auto : VW GOLF 3 1.8i 66 kW ADZ r.97

OdoslaťPredmet: Re: Ako zalozit repro do dverý   Ako zalozit repro do dverý Icon_minitime4/4/2008, 12:13

pretože ti zrejme po vytiahnutí kluča nezostane radio v Stand By režime,čiže zostane bez šťavy,robi to to iste ako keby si odpajal baterku.
Návrat hore Goto down
Ludevide
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ako zalozit repro do dverý   Ako zalozit repro do dverý Icon_minitime4/4/2008, 12:48

Sharkygolf napísal:
pretože ti zrejme po vytiahnutí kluča nezostane radio v Stand By režime,čiže zostane bez šťavy,robi to to iste ako keby si odpajal baterku.

a nevies mi poradit ako to spravím?
Návrat hore Goto down
Sharkygolf
Pilot
Pilot
Sharkygolf

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.06.2007
Počet príspevkov : 887
Auto : VW GOLF 3 1.8i 66 kW ADZ r.97

OdoslaťPredmet: Re: Ako zalozit repro do dverý   Ako zalozit repro do dverý Icon_minitime4/4/2008, 12:57

no neviem či to nebude aj niečo s elektronikou,alebo prepojenie kabelaže,lebo by to malo byť robene tak,že radio sa ti zapina pri zapnuti kluča a tam je niekde chyba zrejme,no ale inak ti neviem pomocť
Návrat hore Goto down
Ludevide
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ako zalozit repro do dverý   Ako zalozit repro do dverý Icon_minitime4/4/2008, 13:07

to si mi moc nepomohol ale aj tak dík.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Ako zalozit repro do dverý   Ako zalozit repro do dverý Icon_minitime4/4/2008, 13:59

Ludevide napísal:
to si mi moc nepomohol ale aj tak dík.
Mas prehodeny spinany a staly plus. Alebo nezapojeny staly. Staly plus drzi radio v stave aby v nom ostali ulozene predvolby. Spinanym plusom sa radio uvadza do cinnosti cize pri otoceni kluca. Zlty kabel by mal byt staly a cerveny je spinany. Pozri obr. Ked ti nebude sediet farba tak jednoducho prehod tieto dva piny medzi sebov a malo by to ist.

Ako zalozit repro do dverý Bez_na10
Návrat hore Goto down
vampir
Autoškolák
Autoškolák
vampir

Vek : 35
Registrácia : 26.11.2007
Počet príspevkov : 83
Auto : golf TDi

OdoslaťPredmet: Re: Ako zalozit repro do dverý   Ako zalozit repro do dverý Icon_minitime4/4/2008, 16:45

aa k repraku sa dostanes tak ked odmontujes cele plastove oblozenie su tam tri skrutky aa potom plastove zacvaky je to jednoduche potom to potlacis hore aaa pekne to vyskoci aa tam uvidis reprakk aa vsetko okolo neho Very Happy
Návrat hore Goto down
Ludevide
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ako zalozit repro do dverý   Ako zalozit repro do dverý Icon_minitime4/4/2008, 17:49

Dakujem vam chlapi pomohli ste mi. A este jedna malickost ako vytiahnem kabliky s ISO connectora pretoze mi to vobec nejde ( uz som jeden kabel odtrhol ).
Návrat hore Goto down
marceloo
Pretekár
Pretekár
marceloo

Male
Vek : 42
Registrácia : 21.08.2007
Počet príspevkov : 480
Auto : VW Golf II 1,6TD s ic , Honda Civic 1,8VTi

OdoslaťPredmet: Re: Ako zalozit repro do dverý   Ako zalozit repro do dverý Icon_minitime4/4/2008, 20:21

kasli na vytahovanie, cvakni a pripajkuj naopak Smile
Návrat hore Goto down
http://www.soundcar.sk
Ludevide
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ako zalozit repro do dverý   Ako zalozit repro do dverý Icon_minitime5/4/2008, 09:50

to hadam nie ved sa to musi dat nejako vybrat ci nie?
Návrat hore Goto down
marceloo
Pretekár
Pretekár
marceloo

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ako zalozit repro do dverý   Ako zalozit repro do dverý Icon_minitime5/4/2008, 10:28

samozrejme ze da z prednej strany vtlacit malicky plochy srubovak medzy plast a kovovy pin , z jednej strany je taky maly jazycek a ten treba pritlacit ku konektorua tahat kabel zo zadu Smile

aa este ma napadlo, ake mas radio ? niektore radia maju na svojich kabloch spony ktore jednoducho prehodis, alebo prepojis.
Návrat hore Goto down
Ludevide
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ako zalozit repro do dverý   Ako zalozit repro do dverý Icon_minitime5/4/2008, 10:40

mám SENCOR SCD-3254
Návrat hore Goto down
marceloo
Pretekár
Pretekár
marceloo

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ako zalozit repro do dverý   Ako zalozit repro do dverý Icon_minitime5/4/2008, 11:34

aha, tak tam neviem, tieto radia ja nemusim, takze neviem ake su tam kable ,ale asi nebudu spojky na prehodenie kablov
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Ako zalozit repro do dverý   Ako zalozit repro do dverý Icon_minitime5/4/2008, 11:40

a nemas moznost prefotit manual? alebo skusim pozriet na nete
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Ako zalozit repro do dverý   Ako zalozit repro do dverý Icon_minitime5/4/2008, 11:46

nenasiel som :-( daj sem schemu zapojenia
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ako zalozit repro do dverý   Ako zalozit repro do dverý Icon_minitime5/4/2008, 12:02

Zober silnejsi spendlik a zatlac ho ako ti radi marceloo...spicku spendliku ktora je vsunuta medzi pinom a plastom konektora tlac smerom k pinu. Bude tam aj drazka takze hned uvidis kam spendlik vsunut. Ale ked ti to nepojde tak to cvakni ako pisal kolega. A hlavne dobre zaizoluj.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ako zalozit repro do dverý   Ako zalozit repro do dverý Icon_minitime5/4/2008, 12:04

vampir napísal:
aa k repraku sa dostanes tak ked odmontujes cele plastove oblozenie su tam tri skrutky aa potom plastove zacvaky je to jednoduche potom to potlacis hore aaa pekne to vyskoci aa tam uvidis reprakk aa vsetko okolo neho Very Happy
Ty odkedy kokokokooktas??? haaaa a a ??? Laughing Dufam ze len srandujes lebo ked koktas fakt tak sorry uz dopredu. Ale ze by niekto koktal aj na klavesnici sa mi nezda Suspect
Návrat hore Goto down
vampir
Autoškolák
Autoškolák
vampir

Vek : 35
Registrácia : 26.11.2007
Počet príspevkov : 83
Auto : golf TDi

OdoslaťPredmet: Re: Ako zalozit repro do dverý   Ako zalozit repro do dverý Icon_minitime5/4/2008, 22:58

ale nie to je blby zvik neviem ani kde som to vzal tak sorac ak to niekomu vadi uz nem budem koktat Very Happy
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Ako zalozit repro do dverý   Ako zalozit repro do dverý Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Ako zalozit repro do dverý
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Vytlmenie dvery
» cidlo prednych dvery
» pomoc zamky dvery
» ake repro do zadu?

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: