VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

GOLF IV TACHOMETER

Goto down 
+3
Blitzkrieg
Tyouko
hrac5552
7 posters
AutorSpráva
hrac5552
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 22.04.2010
Počet príspevkov : 5

GOLF IV TACHOMETER Empty
OdoslaťPredmet: GOLF IV TACHOMETER   GOLF IV TACHOMETER Icon_minitime30/4/2010, 17:01

DOBRY DEN. MAM UZ SPOMINANY GOLF IV A MAM PROBLEM S TACHOMETROM:
IDEM RYCHLOSTOU NAPRIKLAD 130 km/h A TACHOMETER UKAZUJE 100 km/h.
CIM TO MOZE BYT GOLF IV TACHOMETER Icon_question GOLF IV TACHOMETER Icon_question GOLF IV TACHOMETER Icon_question DAKUJEM ZA ODPOVEDE
Návrat hore Goto down
Tyouko
Vodič
Vodič
Tyouko

Male
Vek : 38
Registrácia : 12.01.2009
Počet príspevkov : 295
Auto : Golf IV TDI, ALH, Highline

GOLF IV TACHOMETER Empty
OdoslaťPredmet: Re: GOLF IV TACHOMETER   GOLF IV TACHOMETER Icon_minitime30/4/2010, 20:55

ak mas moznost ist na VAG tak sprav akcne cleny kde sa zastavy rucicka mala by na 100km/h dotycny kto ma vag by mal vediet ako sa to robi.... a este nemas velke kolesa??
Návrat hore Goto down
Blitzkrieg
Pilot
Pilot
Blitzkrieg

Male
Vek : 45
Registrácia : 07.12.2008
Počet príspevkov : 823
Auto : vW golf IV 1.9 TDI GTI 85kw

GOLF IV TACHOMETER Empty
OdoslaťPredmet: Re: GOLF IV TACHOMETER   GOLF IV TACHOMETER Icon_minitime26/5/2010, 09:09

ak by mal velke kolesa neukazovalo by opak? ze siel by 100 a na tachome3 by mu ukazovalo trebarz 120.Ale 30km/h pri stovke je dost velky rozdiel. VaG a este,akosi si prisiel nato ze ides 130 a ukazuje 100?
Návrat hore Goto down
Lubo26
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 06.07.2010
Počet príspevkov : 2
Auto : Golf 1.6SR AKL

GOLF IV TACHOMETER Empty
OdoslaťPredmet: Re: GOLF IV TACHOMETER   GOLF IV TACHOMETER Icon_minitime7/9/2010, 22:23

zdravim chlapi . mam problem s tachometrom rucicka si skace jako chce a niekedy mi neukazuje rychlost vobec . neviete co to moze byt ? .. neviem ci to moze byt tym ale vsimol som si ze mi to robi ked je vonku chladnejsie robilo mi to na jar potom cele leto nic a teraz ked sa ochladilo tak to zacalo znova . Dakujem
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

GOLF IV TACHOMETER Empty
OdoslaťPredmet: Re: GOLF IV TACHOMETER   GOLF IV TACHOMETER Icon_minitime6/11/2010, 05:18

hrac5552 napísal:
DOBRY DEN. MAM UZ SPOMINANY GOLF IV A MAM PROBLEM S TACHOMETROM:
IDEM RYCHLOSTOU NAPRIKLAD 130 km/h A TACHOMETER UKAZUJE 100 km/h.
CIM TO MOZE BYT GOLF IV TACHOMETER Icon_question GOLF IV TACHOMETER Icon_question GOLF IV TACHOMETER Icon_question DAKUJEM ZA ODPOVEDE
Alebo bude zle kodovanie v budikoch. Chce to VAG a niekoho kto to vie.
Návrat hore Goto down
Igor Gasper
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 09.02.2011

GOLF IV TACHOMETER Empty
OdoslaťPredmet: Re: GOLF IV TACHOMETER   GOLF IV TACHOMETER Icon_minitime10/2/2011, 14:03

Čaute!
Ja mám obdobný problém, mne zhasína podsvietenie, hlavne pri ukazovateli teploty vody, tam mi aj ručička padá, a displej, ktorý ukazuje hodiny, spotrebu. Rozobral som budíky led-ky nie sú vypálené, len keď pridávam intenzitu, niektoré ledky reagujú normálne, tie kde my to slabo svieti alebo už vôbec tam len veľmi málo...neviem čo môže byť problém, jeden známy mi povedal, že je problém s nejakou riadiacou jednotkou čo sa nachádza v budíku, takže neviem...ocenil by som Vaše rady a pomoc!
Rozmýšľal som aj o výmene budíka, aj som jeden zohnal /zatiaľ nekúpil/ lenže ja mám typ 1J0919 880 D ďalej tam je vpravo MMO, ak dobre viem je bez CAN (ročník 1998) a ponúkaný typ je 1J0 920 801 E (ročník 2000) bez MFA palubného počitača. Prosím poraďte mi či je ten budík kompatibilný a či by fungoval aj v mojom aute.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

GOLF IV TACHOMETER Empty
OdoslaťPredmet: Re: GOLF IV TACHOMETER   GOLF IV TACHOMETER Icon_minitime11/2/2011, 20:38

Igor Gasper napísal:
Čaute!
Ja mám obdobný problém, mne zhasína podsvietenie, hlavne pri ukazovateli teploty vody, tam mi aj ručička padá, a displej, ktorý ukazuje hodiny, spotrebu. Rozobral som budíky led-ky nie sú vypálené, len keď pridávam intenzitu, niektoré ledky reagujú normálne, tie kde my to slabo svieti alebo už vôbec tam len veľmi málo...neviem čo môže byť problém, jeden známy mi povedal, že je problém s nejakou riadiacou jednotkou čo sa nachádza v budíku, takže neviem...ocenil by som Vaše rady a pomoc!
Rozmýšľal som aj o výmene budíka, aj som jeden zohnal /zatiaľ nekúpil/ lenže ja mám typ 1J0919 880 D ďalej tam je vpravo MMO, ak dobre viem je bez CAN (ročník 1998) a ponúkaný typ je 1J0 920 801 E (ročník 2000) bez MFA palubného počitača. Prosím poraďte mi či je ten budík kompatibilný a či by fungoval aj v mojom aute.
Asi nebude...
Návrat hore Goto down
twisterpower
Začiatočník
Začiatočník
twisterpower

Male
Vek : 35
Registrácia : 29.05.2010
Počet príspevkov : 8
Auto : VW GOLF IV 1,9 sdi

GOLF IV TACHOMETER Empty
OdoslaťPredmet: Re: GOLF IV TACHOMETER   GOLF IV TACHOMETER Icon_minitime13/2/2011, 10:47

Dobry den. Mam problem s tachometrom. Pri rychlosti 50 km/h na tachometru idem podla gps cca 55 km/h no a pri 90km/h na tachometru gps ukazuje cca 102 km/h. Cim idem rychlejsie tym je väcsi rozdirl medzi tachometrom v aute a gps. V com moze byt problem a ako sa to da odstranit?
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

GOLF IV TACHOMETER Empty
OdoslaťPredmet: Re: GOLF IV TACHOMETER   GOLF IV TACHOMETER Icon_minitime13/2/2011, 22:11

twisterpower napísal:
Dobry den. Mam problem s tachometrom. Pri rychlosti 50 km/h na tachometru idem podla gps cca 55 km/h no a pri 90km/h na tachometru gps ukazuje cca 102 km/h. Cim idem rychlejsie tym je väcsi rozdirl medzi tachometrom v aute a gps. V com moze byt problem a ako sa to da odstranit?
Odkedy to zacalo robit? Islo to pred tym dobre? Boli budiky menene?
Návrat hore Goto down
twisterpower
Začiatočník
Začiatočník
twisterpower

Male

GOLF IV TACHOMETER Empty
OdoslaťPredmet: Re: GOLF IV TACHOMETER   GOLF IV TACHOMETER Icon_minitime14/2/2011, 18:54

baciluss napísal:
twisterpower napísal:
Odkedy to zacalo robit? Islo to pred tym dobre? Boli budiky menene?
Ci to islo pred tym dobre tazko povedat. Predchadzajuci majitel si to asi nevsimol. Budiky neboli menene co ja viem.
Návrat hore Goto down
twisterpower
Začiatočník
Začiatočník
twisterpower

Male

GOLF IV TACHOMETER Empty
OdoslaťPredmet: Re: GOLF IV TACHOMETER   GOLF IV TACHOMETER Icon_minitime17/2/2011, 19:13

Pomohla by vymena budikov?
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

GOLF IV TACHOMETER Empty
OdoslaťPredmet: Re: GOLF IV TACHOMETER   GOLF IV TACHOMETER Icon_minitime18/2/2011, 03:11

twisterpower napísal:
Myslim ze len staci spravne nakodovat ale mozno aj nie. Odkial si?
Návrat hore Goto down
twisterpower
Začiatočník
Začiatočník
twisterpower

Male

GOLF IV TACHOMETER Empty
OdoslaťPredmet: Re: GOLF IV TACHOMETER   GOLF IV TACHOMETER Icon_minitime19/2/2011, 09:02

baciluss napísal:
twisterpower napísal:
Z Michaloviec
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

GOLF IV TACHOMETER Empty
OdoslaťPredmet: Re: GOLF IV TACHOMETER   GOLF IV TACHOMETER Icon_minitime21/2/2011, 12:57

twisterpower napísal:
baciluss napísal:
twisterpower napísal:
Z Michaloviec
Tak niekoho si tam musis najst...ja som z opacneho konca.
Návrat hore Goto down
twisterpower
Začiatočník
Začiatočník
twisterpower

Male

GOLF IV TACHOMETER Empty
OdoslaťPredmet: Re: GOLF IV TACHOMETER   GOLF IV TACHOMETER Icon_minitime21/2/2011, 20:04

baciluss napísal:
twisterpower napísal:
baciluss napísal:
twisterpower napísal:
Z Michaloviec
Tak niekoho si tam musis najst...ja som z opacneho konca.
Mam niekoho no len neviem ze ci to zvladne. Skusim to nakonfigurovanie tych budikov.
Návrat hore Goto down
Igor Gasper
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 09.02.2011

GOLF IV TACHOMETER Empty
OdoslaťPredmet: Re: GOLF IV TACHOMETER   GOLF IV TACHOMETER Icon_minitime21/2/2011, 21:30

Chlapi, ak by niekto vedel budík bez CAN 1JO 919 880 D mám ja niečo podobné, tak by som to zobral.....díky vopred Smile
Návrat hore Goto down
Sponsored content

GOLF IV TACHOMETER Empty
OdoslaťPredmet: Re: GOLF IV TACHOMETER   GOLF IV TACHOMETER Icon_minitime

Návrat hore Goto down

GOLF IV TACHOMETER
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» TACHOMETER GOLF 4 SDI
» tachometer
» Tachometer ukazuje viac
» tachometer
» Tachometer ukazuje cca o 9 km/h viac

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: