VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

vymena zadneho silenbloku spodneho ramena

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
golfik82
Začiatočník
Začiatočník
golfik82

Male
Registrácia : 15.06.2008
Počet príspevkov : 44
Auto : vw golf MK2 1,3 i NZ

vymena zadneho  silenbloku spodneho ramena Empty
OdoslaťPredmet: vymena zadneho silenbloku spodneho ramena   vymena zadneho  silenbloku spodneho ramena Icon_minitime27/4/2010, 18:52

vymena zadneho  silenbloku spodneho ramena Icon_cheers tak uz som to urobil :Dinak minule som menil zadni silentblok lebo bol na maderru a kupil som za 3 ecka jeden ale hlinikovy a ktomu talianski ale znicil som ho lebo nesadol jak mal a meral som ta vnutorna diera ma 59 a daco a ten silentak ma cez 61 mm takze 2 mm vecsi taksom brusil as som presvihol a bola vola a vitlacilo mi ho vonkui jak som urobil asi 100 km ,a neska som kupil ini febi nemecky tak ten uz je ina kava je original plechovy ako bol ten stari akurat tiez vecsi kus tak som kus obrusil tiez a uz sadoil pasovnejsie jak tamten starsi talianski ,tak ja chcem len upozornit ked budete take nieco robit tak davajte pozor abi ste neobrusili dost vela lebo bud vam nepojde abo vam vileti von a mozete jeden cio dva silentaki dojebat kym sa trafite vymena zadneho  silenbloku spodneho ramena Affraid
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Vek : 45
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

OdoslaťPredmet: Re: vymena zadneho silenbloku spodneho ramena   vymena zadneho  silenbloku spodneho ramena Icon_minitime27/4/2010, 21:21

Som a pobavil vymena zadneho  silenbloku spodneho ramena Icon_biggrin
Návrat hore Goto down
jammie
Autoškolák
Autoškolák

Male
Registrácia : 12.12.2009
Počet príspevkov : 69
Auto : vw

OdoslaťPredmet: Re: vymena zadneho silenbloku spodneho ramena   vymena zadneho  silenbloku spodneho ramena Icon_minitime27/4/2010, 21:56

nic proti, pekne napisane ale trosku gramatiku by to chcelo opravit :-)
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: vymena zadneho silenbloku spodneho ramena   vymena zadneho  silenbloku spodneho ramena Icon_minitime28/4/2010, 15:34

MIRECC napísal:

..ja tiež Laughing ,treba uznať niektorí majú fantáziu,čo sa týka vyjadrovania sa...
Návrat hore Goto down
golfik82
Začiatočník
Začiatočník
golfik82

Male

OdoslaťPredmet: Re: vymena zadneho silenbloku spodneho ramena   vymena zadneho  silenbloku spodneho ramena Icon_minitime28/4/2010, 20:36

gabesz0102 napísal:
MIRECC napísal:

..ja tiež Laughing ,treba uznať niektorí majú fantáziu,čo sa týka vyjadrovania sa...
TAk to hej ale napisal som to narichlo ,je to drina menit tie silentbloky na ramenach vymena zadneho  silenbloku spodneho ramena 634340
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

OdoslaťPredmet: Re: vymena zadneho silenbloku spodneho ramena   vymena zadneho  silenbloku spodneho ramena Icon_minitime29/4/2010, 00:12

pohoda je to veeeelmi jednoduché oproti iným autám a za pár ečok
Návrat hore Goto down
golfik82
Začiatočník
Začiatočník
golfik82

Male

OdoslaťPredmet: Re: vymena zadneho silenbloku spodneho ramena   vymena zadneho  silenbloku spodneho ramena Icon_minitime29/4/2010, 21:50

TAK HEJ JEDNODUCHE JAK SA TO VEZME KED TI VNUTORNA DIERA JE MENSIA AKO KUPIS TEN SILENTBLOK A TO PRITOM FEBI NEMECKE ,LEN MUSIS POMALI BRUSIT :d vymena zadneho  silenbloku spodneho ramena 906725
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

OdoslaťPredmet: Re: vymena zadneho silenbloku spodneho ramena   vymena zadneho  silenbloku spodneho ramena Icon_minitime30/4/2010, 00:00

kupujem aj od feby,vymenil som ich cca cez 50 a ani jeden nebol vačší od toho ako má byt,aby to šlo nalisovat.
Návrat hore Goto down
RuleZZzzRK
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 04.08.2009
Počet príspevkov : 5

OdoslaťPredmet: Re: vymena zadneho silenbloku spodneho ramena   vymena zadneho  silenbloku spodneho ramena Icon_minitime5/5/2010, 14:13

zdravím, ja mám podobný problém na mojej Jette II 1,6TD 44kw, r.v. 1991 s týmito zadnými silentbokmi na ramene. Taktiež už sú vybité a treba ich vymeniť, avšak fušer si za to pýta 30€. Zdá sa mi to pomerne dosť, preto by som to chcel skúsiť vymeniť aj sám. Mám garáž bez jamy, mám len klasický zdvihák, zverák a golu. Mám sa do toho púšťať sám či kašlať na to? Lebo osobne ma to dosť baví, vŕtať sa v autách.
Ak by ste boli takí dobrí, mohli by ste mi napísať približný postup ako to vymeniť? Musí ísť dole komplet celé rameno, či nie?
Dik za odpovede!
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: vymena zadneho silenbloku spodneho ramena   vymena zadneho  silenbloku spodneho ramena Icon_minitime

Návrat hore Goto down

vymena zadneho silenbloku spodneho ramena
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Capy a ramena
» Hadicka do zadneho ostrekovaca
» Motorcek zadneho stieraca

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: