VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Vstrekovanie

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
juslik
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 22.04.2010
Počet príspevkov : 1

Vstrekovanie Empty
OdoslaťPredmet: Vstrekovanie   Vstrekovanie Icon_minitime22/4/2010, 17:22

prosim vas mam 100 konoveho golfa IV 4x4 diesel a chcel by som z neho spravit 150 konoveho..kamos mi povedal ze tam staci vymenit riadiacu jednotku a vstrekovanie..a chcel by som vedet ci to setko bude urcite pasovat

riadiacu jednotku uz mam kupenu a potreboval by som este vstrekovanie tak ak nahodou niekto ma nech sa ozve

dakujem
Návrat hore Goto down
Champion
Vodič
Vodič
Champion

Male
Vek : 48
Registrácia : 26.08.2009
Počet príspevkov : 228
Auto : VW GOLF IV

Vstrekovanie Empty
OdoslaťPredmet: Re: Vstrekovanie   Vstrekovanie Icon_minitime25/4/2010, 08:58

juslik napísal:
prosim vas mam 100 konoveho golfa IV 4x4 diesel a chcel by som z neho spravit 150 konoveho..kamos mi povedal ze tam staci vymenit riadiacu jednotku a vstrekovanie..a chcel by som vedet ci to setko bude urcite pasovat

riadiacu jednotku uz mam kupenu a potreboval by som este vstrekovanie tak ak nahodou niekto ma nech sa ozve

dakujem

dobra somarina kupovat RJ . V pravom rade treba dat Turbo zo 150ky velky IC a nakoniec poladit softom a budes mat 160-170Hp . Vstekovace az potom ked budes chiet ist este vysie.

Po takejto uprave sa priprav na novu spojku ta stara ti pravdepodobne klakne .

viac ohladom uprav TDI na http://tdi.dieselpower.cz/forum/index.php
Návrat hore Goto down
http://www.go4sound.sk

Vstrekovanie
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» KARBURATOR CI VSTREKOVANIE???

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: