VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

zda sa mi,ze nejako skoro sa vypaluju ziarovky.....

Goto down 
+3
Lucko
Tyouko
Buchly
7 posters
AutorSpráva
Buchly
Začiatočník
Začiatočník
Buchly

Male
Vek : 38
Registrácia : 03.02.2010
Počet príspevkov : 27
Auto : VW GOLF IV,1.9 Tdi,81 kw,r.v 1998,VW GOLF VI,2.0 Tdi,103 kwHighline plus dajake packety,r.v 2010

zda sa mi,ze nejako skoro sa vypaluju ziarovky..... Empty
OdoslaťPredmet: zda sa mi,ze nejako skoro sa vypaluju ziarovky.....   zda sa mi,ze nejako skoro sa vypaluju ziarovky..... Icon_minitime22/4/2010, 15:32

Cawte,zda sa mi,ze nejako skoro sa vypaluju ziarovky,je to asi 1 ziarovka za 2 mesiace,davam tam uplne obycajne,ktore kupujem na benzinke.Moze to byt tym?Za rady,vopred dakujem....
Návrat hore Goto down
http://Buchli69@azet.sk
Tyouko
Vodič
Vodič
Tyouko

Male
Vek : 38
Registrácia : 12.01.2009
Počet príspevkov : 295
Auto : Golf IV TDI, ALH, Highline

OdoslaťPredmet: Re: zda sa mi,ze nejako skoro sa vypaluju ziarovky.....   zda sa mi,ze nejako skoro sa vypaluju ziarovky..... Icon_minitime22/4/2010, 16:35

Buchly napísal:
Cawte,zda sa mi,ze nejako skoro sa vypaluju ziarovky,je to asi 1 ziarovka za 2 mesiace,davam tam uplne obycajne,ktore kupujem na benzinke.Moze to byt tym?Za rady,vopred dakujem....
zdar mne tiez horia ziarovky jedna radost.... asi kupujeme z rovnakej predajne zda sa mi,ze nejako skoro sa vypaluju ziarovky..... Icon_scratch abo co... zaujimave ze v dialkovych mam Night breaker uz mozno 2 roky a svietim s nimi dost a drzia.... klop klop klop klop
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: zda sa mi,ze nejako skoro sa vypaluju ziarovky.....   zda sa mi,ze nejako skoro sa vypaluju ziarovky..... Icon_minitime23/4/2010, 06:34

si kupte poriadne ziarovky nie tie kktiny po 4 eura
Návrat hore Goto down
adrii1
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 19.05.2009
Počet príspevkov : 42

OdoslaťPredmet: Re: zda sa mi,ze nejako skoro sa vypaluju ziarovky.....   zda sa mi,ze nejako skoro sa vypaluju ziarovky..... Icon_minitime23/4/2010, 07:44

tak tak, ked kupujete "pumpové" žiarovky, nie je sa čo čudovať
Návrat hore Goto down
SPIKEBOY
Profík
Profík
SPIKEBOY

Male
Registrácia : 01.10.2008
Počet príspevkov : 1064
Auto : PASSAT 3C

OdoslaťPredmet: Re: zda sa mi,ze nejako skoro sa vypaluju ziarovky.....   zda sa mi,ze nejako skoro sa vypaluju ziarovky..... Icon_minitime23/4/2010, 14:57

Ja som kúpil v NAYku OSRAM Cool Blue za nejakých 20eury a držia stále. Smile
Návrat hore Goto down
Nagasaki
Vodič
Vodič
Nagasaki

Male
Registrácia : 04.04.2009
Počet príspevkov : 157
Auto : VW Golf 5 Tdi

OdoslaťPredmet: Re: zda sa mi,ze nejako skoro sa vypaluju ziarovky.....   zda sa mi,ze nejako skoro sa vypaluju ziarovky..... Icon_minitime24/4/2010, 06:37

pripojim sa k teme: nesvietia mi parkovacky, ziarovky a poistky su ok
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

OdoslaťPredmet: Re: zda sa mi,ze nejako skoro sa vypaluju ziarovky.....   zda sa mi,ze nejako skoro sa vypaluju ziarovky..... Icon_minitime25/4/2010, 14:31

Nagasaki napísal:
pripojim sa k teme: nesvietia mi parkovacky, ziarovky a poistky su ok
aj si tie ziarovky menil alebo si sa len pozrel na vlakno a podla toho si dedukoval ze su OK? Lebo sa mi stalo aj to ze vlakno bolo pekne v celosti ale ziarovka nesla, tak som vymenil a vse bolo ok. Premeraj si ci ti ide do obymok napatie...
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

OdoslaťPredmet: Re: zda sa mi,ze nejako skoro sa vypaluju ziarovky.....   zda sa mi,ze nejako skoro sa vypaluju ziarovky..... Icon_minitime25/4/2010, 14:34

adrii1 napísal:
tak tak, ked kupujete "pumpové" žiarovky, nie je sa čo čudovať
no tak toto zasa co tu pisete ze tie lacne ziarovky su o ho*ne to nieje pravda, videl som X pripadov kde ta obycajna ziarovka daleko viac prezije taku OSRAMKU alebo PHILIPSKU, a to hovorim z osobnej skusenosti...! Nie z toho co sa pise a co sa cita (Jedna babka povedala...) take pozname.P.S: Nehovorim o farebnosti a svietivosti svetla...hovorim o zivotnosti, zasa je jasne ze pri drahsich je ta svietivost a farebnost svetla daleko ina, ale tym sa zasa skracuje aj zivotnost!
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: zda sa mi,ze nejako skoro sa vypaluju ziarovky.....   zda sa mi,ze nejako skoro sa vypaluju ziarovky..... Icon_minitime

Návrat hore Goto down

zda sa mi,ze nejako skoro sa vypaluju ziarovky.....
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» su motory nejako oznacene podla obsahu?
» ziarovky
» HOD ziarovky
» ziarovky
» vymena skoro celeho auta

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: