VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Strecha a strešné okno - zatekanie

Goto down 
+8
pozno
gabesz0102
Golf II
kisso147369
makaronik
marceloo
Lechy
Daniell
12 posters
AutorSpráva
Daniell
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 09.08.2007
Počet príspevkov : 18
Auto : GII 1,6 GTD

Strecha a strešné okno - zatekanie Empty
OdoslaťPredmet: Strecha a strešné okno - zatekanie   Strecha a strešné okno - zatekanie Icon_minitime15/8/2007, 15:25

Hojte!

Neviete mi poradit kadial mi zateka do auta alebo ako odstranit problem? Mam stresne okono original od vyroby. Zateka iba na strane sofera. Rurky som uz precistil, nasiel som iba predne, niekto mi tvrdil ze zadne ani nie su. A nie som si uplne isty ci to zateka prave cez to okno ci nemoze byt chyba inde.
dik D.
Návrat hore Goto down
Lechy
Administrátor
Lechy

Male
Vek : 38
Registrácia : 26.06.2007
Počet príspevkov : 399
Auto : VW Golf II 1,6 GTD (JR)

OdoslaťPredmet: Re: Strecha a strešné okno - zatekanie   Strecha a strešné okno - zatekanie Icon_minitime15/8/2007, 17:18

Strešné mám aj ja a zatiaľ to je bez problémov. No dosť často zvykne odísť tesnenie okolo okien na dverách.
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Strecha a strešné okno - zatekanie   Strecha a strešné okno - zatekanie Icon_minitime15/8/2007, 21:23

najskor to bude okolo tesnenia
Návrat hore Goto down
marceloo
Pretekár
Pretekár
marceloo

Male
Vek : 42
Registrácia : 21.08.2007
Počet príspevkov : 480
Auto : VW Golf II 1,6TD s ic , Honda Civic 1,8VTi

OdoslaťPredmet: Re: Strecha a strešné okno - zatekanie   Strecha a strešné okno - zatekanie Icon_minitime22/8/2007, 08:23

Mne zatiual nezateka, ale siber sa neda otvorit Sad zacne sa sklapat a potom uz nic, vyzera, ako keby bola jedna zadna strana neako nizsie ako zbytok okna. Nemal som to zatial rozobrate, tak neviem ako to tam je.
Návrat hore Goto down
http://www.soundcar.sk
makaronik
Začiatočník
Začiatočník

Počet príspevkov : 4
Auto : volvo v40

OdoslaťPredmet: Re: Strecha a strešné okno - zatekanie   Strecha a strešné okno - zatekanie Icon_minitime23/8/2007, 23:26

no ved si sadni do auta a nech ti niekto polieva vodou najlepsie tecucou z hadice strechu a pozeraj odkial tece ne...
Návrat hore Goto down
marceloo
Pretekár
Pretekár
marceloo

Male
Počet príspevkov : 480
Auto : VW Golf II 1,6TD s ic , Honda Civic 1,8VTi

OdoslaťPredmet: Re: Strecha a strešné okno - zatekanie   Strecha a strešné okno - zatekanie Icon_minitime24/8/2007, 01:29

netecie, mam za sebou statocnu burku a uz som aj zistil ako sa da otvarat, aj ked je jemne dobabrany, treba mu na zaciatku pomoct na jednej strane rukou a potom krasne
Návrat hore Goto down
http://www.soundcar.sk
kisso147369
Autoškolák
Autoškolák
kisso147369

Male
Vek : 35
Registrácia : 24.02.2008
Počet príspevkov : 85
Auto : vw golf 2-- 1.6 51kW

OdoslaťPredmet: Re: Strecha a strešné okno - zatekanie   Strecha a strešné okno - zatekanie Icon_minitime24/2/2008, 23:25

CHLAPCI nelamte si hlavu
mne donedávna zatekalo jak sa patri za predným sedadlom som mal kúpalisko.....a mimochodom nesiel ani otvorit nakolko mi zatekale medzy tesnenie pretoze soferova strana sa celkom nezaklopila a ostala tam skara asi 2 mm............dnes som ho mal komplet rozobraty a opryvil som to zaklapanie ale natrhol som tesnenie zozeniem este dakde????
Návrat hore Goto down
Golf II
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 06.03.2009
Počet príspevkov : 32
Auto : VW Golf II 1.6 GTD

OdoslaťPredmet: Re: Strecha a strešné okno - zatekanie   Strecha a strešné okno - zatekanie Icon_minitime9/3/2009, 17:21

prosim vas dalo by sa zrobyt to stresne okno na elektricke otvaranie ak ano kde by som nieco nato kupil?
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Strecha a strešné okno - zatekanie   Strecha a strešné okno - zatekanie Icon_minitime9/3/2009, 21:11

Golf II napísal:
prosim vas dalo by sa zrobyt to stresne okno na elektricke otvaranie ak ano kde by som nieco nato kupil?
...vrakovisko....
Návrat hore Goto down
Golf II
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Strecha a strešné okno - zatekanie   Strecha a strešné okno - zatekanie Icon_minitime10/3/2009, 16:22

ale da sa to zrobyt hej?
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Strecha a strešné okno - zatekanie   Strecha a strešné okno - zatekanie Icon_minitime10/3/2009, 16:28

Golf II napísal:
ale da sa to zrobyt hej?

ak zozenies k tomu vsetko,tak preco nie????ja by som sa s tym nebabral.....mechanicke ti nestaci???
Návrat hore Goto down
Golf II
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Strecha a strešné okno - zatekanie   Strecha a strešné okno - zatekanie Icon_minitime10/3/2009, 16:30

tak staci ale bolo by to lepsie Smile
Návrat hore Goto down
pozno
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 44
Registrácia : 10.12.2007
Počet príspevkov : 136
Auto : Golf 2 1,8 GTI 16V PL

OdoslaťPredmet: Re: Strecha a strešné okno - zatekanie   Strecha a strešné okno - zatekanie Icon_minitime29/4/2009, 20:04

sa mi zda ze tie zadne rurky idu cez zadne stlpiky, skus auto postavit hore kopcom a dolukopcom a lej to tych zlabou vodu a uvidis....
kadial si to tiect musi...
pozno
Návrat hore Goto down
Kaman Jozef
Začiatočník
Začiatočník
Kaman Jozef

Male
Registrácia : 03.11.2009
Počet príspevkov : 21
Auto : GOLF 2TD INTERCOOLER

OdoslaťPredmet: Re: Strecha a strešné okno - zatekanie   Strecha a strešné okno - zatekanie Icon_minitime14/11/2009, 13:55

V KAZDOM ROHU JE ODTOKOVA TRUBICKA.MUSIS DAT DOLU TAPACIR A POZRI CI NIEKTORA NENI PRASKNUTA.
Návrat hore Goto down
Anjarky
Začiatočník
Začiatočník
Anjarky

Male
Registrácia : 15.05.2011
Počet príspevkov : 22
Auto : Golf II 1,6TD - upgrade na GTD

OdoslaťPredmet: Re: Strecha a strešné okno - zatekanie   Strecha a strešné okno - zatekanie Icon_minitime5/7/2011, 12:04

Cawte. Mám podobný problém, no zateká mi iba na jednej, vodičovej strane.. Asi je upchatá tá odtoková hadička, no neviem sa k nej dostať, keďže je pod strechou. V Manuály som čítal, že to treba čistiť vraj odspodu..No neviem nájsť ten kanálik.. Robil to už niekot?
Návrat hore Goto down
moniro2000
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 47
Registrácia : 07.08.2011
Počet príspevkov : 1
Auto : VW Golf IV Variant 1,9TDi EDITION

OdoslaťPredmet: Re: Strecha a strešné okno - zatekanie   Strecha a strešné okno - zatekanie Icon_minitime7/8/2011, 22:30

ahojte všetci.
som tu nový, ale s podobným problémom ako vy.
pri intenzívnom lejaku mi dosť silno tečie do auta na spolujazcovej strane, okolo slnečnej clony.
má nietko dáku skúsenosť čo s tým presne robiť???
skúsim samozrejme prečistiť odtoky, ale také jednoduché to asi nebude.
dopredu ďakujem za všetky nápady
Miro
Návrat hore Goto down
Anjarky
Začiatočník
Začiatočník
Anjarky

Male
Registrácia : 15.05.2011
Počet príspevkov : 22
Auto : Golf II 1,6TD - upgrade na GTD

OdoslaťPredmet: Re: Strecha a strešné okno - zatekanie   Strecha a strešné okno - zatekanie Icon_minitime8/8/2011, 10:41

Ja som ten problém už vyriešil. Samozrejme, že treba prečistiť všetky 4 odtokové kanáliky, no najlepšie asi bude dať dole celý tapacír a jednoducho zatiahnuť strechu a liať vodu na strešné Very Happy Inak sa s hľadaním problému budeš hrať dlhšie.. JA som si myslel, že mám opchate kanáliky, no problém bol vo zvarovom spoji, ktorý spája strešné na bočný nosník dverí..
Návrat hore Goto down
hunterdk
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 47
Registrácia : 10.12.2008
Počet príspevkov : 61
Auto : Golf III 1.9 TD variant

OdoslaťPredmet: Re: Strecha a strešné okno - zatekanie   Strecha a strešné okno - zatekanie Icon_minitime11/6/2012, 12:32

Ako najlepšie prečistiť tie kanáliky? pozrel som ich ústia a je tam dosť hustý "maglajz", takže drôt na to asi nepostačí..
Návrat hore Goto down
pozno
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 44
Registrácia : 10.12.2007
Počet príspevkov : 136
Auto : Golf 2 1,8 GTI 16V PL

OdoslaťPredmet: Re: Strecha a strešné okno - zatekanie   Strecha a strešné okno - zatekanie Icon_minitime14/6/2012, 23:53

takze kedze ste nemali golfa rozobrateho na sroby alebo do srobika tak vam poviem ze zadne hadicky idu popod strechu cez zadne stlpiky a koncia pod zadnym naraznikom, takze ked das dolu, najdes z boku z vonku tesne za kolesom.
ale pre istotu ak zateka na spolujazcovej strane vacsinou to je zapchaty odtok pod kapotou a boda tecie dole cez motor vetrania Smile
inac poradim vyhodit sedacky a koberce a cely spodok a vysusit a oprat vsetko a zasa je to auto bez plesni a smradu
peknu zabavu robil som to na kazdom z mojich 5tich golfoch Smile
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Strecha a strešné okno - zatekanie   Strecha a strešné okno - zatekanie Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Strecha a strešné okno - zatekanie
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» strecha?
» Cabro strecha udrzba

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: