VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

zapisanie pneu do TP

Goto down 
+5
nikibad
Tommx
mcelroy
Polymorph
bobo713
9 posters
Choď na stránku : 1, 2  Next
AutorSpráva
bobo713
Začiatočník
Začiatočník
bobo713

Male
Vek : 36
Registrácia : 12.04.2010
Počet príspevkov : 30
Auto : Golf 1,6 SR

zapisanie pneu do TP Empty
OdoslaťPredmet: zapisanie pneu do TP   zapisanie pneu do TP Icon_minitime17/4/2010, 21:42

nazdar,ja viem ze je to mozno uz otrepane a pisali ste to tu viackrat,hladam niekoho,kto vie vybavit zapisanie pneu do TP,uz som z toho hotovy a neviem kde mam s tym ist,bol som uz aj vo VW,kde mi povedali,ze na 99rocnik golf sa nerobili 17ky,takze mi to nemoze zapisat,pri tom poznam par ludi,ktori maju aj v 99 ci v 98 golfe zapisane pneu...vela ludi hovori,ze dnes sa to uz da tazko spravit,ale bol by som rad,keby sa niekto nasiel a vedel nieco o tom,nechcel by som aby mi zelení davali pokotu kazdy tyzden,resp mi brali TP...diky za odpovede .
Návrat hore Goto down
Polymorph
Vodič
Vodič
Polymorph

Male
Vek : 37
Registrácia : 02.06.2009
Počet príspevkov : 236
Auto : Golf IV, 1.9TDI (66kw) chip na (115hp), r.v. 98, 3dv.

OdoslaťPredmet: Re: zapisanie pneu do TP   zapisanie pneu do TP Icon_minitime18/4/2010, 13:12

no mozes to riesit aj tak ze dojdes do nejakeho pneuservisu ktory ma opravnenie od MDPaT na vydavanie osvedceni.. šuchni asi cca 15-20€ predajcovi do vrecka a nech ti vyda certifikat .. Ja som to takto urobil a mam zapisane Wink r 98 Smile Dali by sa aj 18:)
Návrat hore Goto down
bobo713
Začiatočník
Začiatočník
bobo713

Male

OdoslaťPredmet: Re: zapisanie pneu do TP   zapisanie pneu do TP Icon_minitime18/4/2010, 13:16

dik za radu,ale vcera sa mi podarilo nieokoho najst,kto to spravi,ze bez problemov,sice za viac ako 20e ale tak bude to hotove aspon... zapisanie pneu do TP Icon_surprised
Návrat hore Goto down
mcelroy
Autoškolák
Autoškolák
mcelroy

Male
Vek : 39
Registrácia : 16.04.2009
Počet príspevkov : 75
Auto : VW Golf 1,9TDI 74KW, 101PS, AXR

OdoslaťPredmet: Re: zapisanie pneu do TP   zapisanie pneu do TP Icon_minitime19/4/2010, 07:22

caute Smile neviete niekto, kde sa da ten certifikat zohnat v BA za nejaku primeranu cenu?... lebo tiez jazdim uz mesiac na 17", tak by sa to asi aj patrilo zlegalizovat... Smile mozte aj PM napisat Smile
Návrat hore Goto down
Tommx
Začiatočník
Začiatočník
Tommx

Male
Registrácia : 07.01.2010
Počet príspevkov : 5
Auto : VW Golf 4 1.6 SR

OdoslaťPredmet: Re: zapisanie pneu do TP   zapisanie pneu do TP Icon_minitime20/4/2010, 22:50

Presne tak ako Polymorph pise zapisanie pneu do TP Icon_smile Inak je drahsie. Platil som 50e za certifikat. Dovozca, teda Porsche Slovakia s.r.o. ti daju taku potvrdenku, ze ake rozmery pneumatikov a rafikov mozu zapísat do TP. To zavisly aj od rok vyroby, objem motora, atd... Napr. na 1.6ku mozes davat max. 16ky
Návrat hore Goto down
bobo713
Začiatočník
Začiatočník
bobo713

Male

OdoslaťPredmet: Re: zapisanie pneu do TP   zapisanie pneu do TP Icon_minitime21/4/2010, 00:09

no sak ano,mne nechceli dat na 1,6 17ky...az od r.v 2001 Sad
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: zapisanie pneu do TP   zapisanie pneu do TP Icon_minitime28/4/2010, 22:06

mam od vyroby zapisane 17 na 1,6 16V 2003 model zapisanie pneu do TP Icon_biggrin
Návrat hore Goto down
bobo713
Začiatočník
Začiatočník
bobo713

Male

OdoslaťPredmet: Re: zapisanie pneu do TP   zapisanie pneu do TP Icon_minitime28/4/2010, 22:20

no sak ale ty mas 2003 Very Happy takze tebe bez problemov ...
Návrat hore Goto down
mcelroy
Autoškolák
Autoškolák
mcelroy

Male

OdoslaťPredmet: Re: zapisanie pneu do TP   zapisanie pneu do TP Icon_minitime17/5/2010, 09:46

Tak som aj ja dnes riesil kolesa cez importera, mam 17", ale bohuzial smola... stanovisko je take, ze max na moje auto je 16"... tak teraz neviem... kolesa su uz na aute... keby dakto vedel zohnat certifikat alebo to rovno zapisat do TP, tak mi poslite PM...
A ohladne sankcii za toto porusenie... ktory paragraf ktoreho zakona to je? vie ho sem niekto hodit? nech viem co ma moze postihnut... diky...
Návrat hore Goto down
Polymorph
Vodič
Vodič
Polymorph

Male
Registrácia : 02.06.2009
Počet príspevkov : 236
Auto : Golf IV, 1.9TDI (66kw) chip na (115hp), r.v. 98, 3dv.

OdoslaťPredmet: Re: zapisanie pneu do TP   zapisanie pneu do TP Icon_minitime17/5/2010, 10:02

aCH jaj ... proste chod do predajne kolies kt. ma opravnenie vydavat certifikaty, supni 20 € do vrecka predajcovi a on ti vyda certifikat. ja mam 98 r 1,9TDI a mam 17" zapisane a dalo by sa aj 18". Pohoda Wink
Návrat hore Goto down
mcelroy
Autoškolák
Autoškolák
mcelroy

Male

OdoslaťPredmet: Re: zapisanie pneu do TP   zapisanie pneu do TP Icon_minitime17/5/2010, 10:08

OK, skusim to teda, vie niekto podarit daku predajnu, kde certifikaty vydavaju? v BA, resp v niekde na Liptove? Celkom by mi to pomohlo Smile
Návrat hore Goto down
mark959
Začiatočník
Začiatočník
mark959

Male
Registrácia : 05.05.2010
Počet príspevkov : 27
Auto : golf V 2,0 TDI 140PS

OdoslaťPredmet: Re: zapisanie pneu do TP   zapisanie pneu do TP Icon_minitime17/5/2010, 11:35

nazdar.... origoš pneuservis MATADOR má oprávnenie vydávať tento certifikát. Problémik je len v tom, že certifikát na zapísanie do TP by Ti mali vydať len vtedy ak si u nich kúpiš kolá značiek DOTZ, ENZO, AEZ, DEZENT. a ten Ti zapíšu aj do TP. Ale ako spomínal Bobo713 tak sa dá dohodnúť. zapisanie pneu do TP Icon_smile
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male
Registrácia : 28.01.2009
Počet príspevkov : 791
Auto : VW Golf IV TDI 81 KW

OdoslaťPredmet: Re: zapisanie pneu do TP   zapisanie pneu do TP Icon_minitime17/5/2010, 22:41

tak tak.. staci najst nejakeho predajcu co ma opravnenie vydat takyto certifikat.... a potom uz iba na obvodnom urade vypisat ziadost... pockat kym schvalia... a ist k policajtom dat zaevidovat novy tp.... a je to.... Wink
Návrat hore Goto down
s3ho
Vodič
Vodič
s3ho

Male
Vek : 34
Registrácia : 06.01.2010
Počet príspevkov : 196

OdoslaťPredmet: Re: zapisanie pneu do TP   zapisanie pneu do TP Icon_minitime18/5/2010, 00:59

mark959 napísal:
nazdar.... origoš pneuservis MATADOR má oprávnenie vydávať tento certifikát. Problémik je len v tom, že certifikát na zapísanie do TP by Ti mali vydať len vtedy ak si u nich kúpiš kolá značiek DOTZ, ENZO, AEZ, DEZENT. a ten Ti zapíšu aj do TP. Ale ako spomínal Bobo713 tak sa dá dohodnúť. zapisanie pneu do TP Icon_smile
a co ked to nekupim od nich ale kupim to ja neviem napr. z Ceska ale znacka bude DOTZ, ENZO, AEZ, DEZENT vydaju mi certifikat ???? 
Návrat hore Goto down
mcelroy
Autoškolák
Autoškolák
mcelroy

Male

OdoslaťPredmet: Re: zapisanie pneu do TP   zapisanie pneu do TP Icon_minitime18/5/2010, 07:25

Ja mám značky Oxigin... Čiže na certifikát z Matadoru môžem zabudnúť? zapisanie pneu do TP Icon_eek
Návrat hore Goto down
mark959
Začiatočník
Začiatočník
mark959

Male

OdoslaťPredmet: Re: zapisanie pneu do TP   zapisanie pneu do TP Icon_minitime18/5/2010, 10:05

s3ho napísal:
mark959 napísal:
a co ked to nekupim od nich ale kupim to ja neviem napr. z Ceska ale znacka bude DOTZ, ENZO, AEZ, DEZENT vydaju mi certifikat ????

možno za neaký poplatok áno....... to neviem treba skúsiť zapisanie pneu do TP Icon_smile ............. to je najmenej zavolaťdo MATADORKY a spýtať sa
Návrat hore Goto down
mark959
Začiatočník
Začiatočník
mark959

Male

OdoslaťPredmet: Re: zapisanie pneu do TP   zapisanie pneu do TP Icon_minitime18/5/2010, 10:13

mcelroy napísal:
Ja mám značky Oxigin... Čiže na certifikát z Matadoru môžem zabudnúť? zapisanie pneu do TP Icon_eek

tak to asi možeš zabudnúť lebo do techničáku Ti zapíšu presne výrobcu disku... Jeden chalan to u nás tak riešil a videl som techničák že to tam má zapísané... ten zapisoval 18" na oktáviu a má to tam.....
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male
Registrácia : 28.01.2009
Počet príspevkov : 791
Auto : VW Golf IV TDI 81 KW

OdoslaťPredmet: Re: zapisanie pneu do TP   zapisanie pneu do TP Icon_minitime18/5/2010, 15:48

chalani znacky ani nerieste.... ja som kupil jazdene elektrony od jedneho klubaka.... a v technickom mam aez aristo... Very Happy ak si dobre pamatam... len proste chodte niekde kde predavaju elektrony... a pytajte si certifikat.... myslim ze ked komukolvek ponuknete napr. 20e... tak vam ho da... a to nekontroluje nikto ake kola su na certifikate a ake mate v skutocnosti... ak chcete mozem dat aj foto ako to vypada v tp, ked je to tam uz zapisane....
Návrat hore Goto down
mark959
Začiatočník
Začiatočník
mark959

Male

OdoslaťPredmet: Re: zapisanie pneu do TP   zapisanie pneu do TP Icon_minitime18/5/2010, 18:52

Matko11 napísal:
chalani znacky ani nerieste.... ja som kupil jazdene elektrony od jedneho klubaka.... a v technickom mam aez aristo... Very Happy ak si dobre pamatam... len proste chodte niekde kde predavaju elektrony... a pytajte si certifikat.... myslim ze ked komukolvek ponuknete napr. 20e... tak vam ho da... a to nekontroluje nikto ake kola su na certifikate a ake mate v skutocnosti... ak chcete mozem dat aj foto ako to vypada v tp, ked je to tam uz zapisane....
ked natrafíš na d....a tak to kontrolovať bude....   
Návrat hore Goto down
mcelroy
Autoškolák
Autoškolák
mcelroy

Male

OdoslaťPredmet: Re: zapisanie pneu do TP   zapisanie pneu do TP Icon_minitime19/5/2010, 07:27

Akurát mi včera vravel kamoš dopravák, že im prišiel prípis, že sa nemajú zameriavať na kolesá, ale na podstatné veci... Čiže to nemajú riešiť... Ale ako píšeš, keď natrafíš na k..., tak skontroluje aj svetlo v kufri Smile))
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: zapisanie pneu do TP   zapisanie pneu do TP Icon_minitime

Návrat hore Goto down

zapisanie pneu do TP
Návrat hore 
Strana 1 z 2Choď na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» pneu
» ake pneu?????????????
» ake pneu?
» Rozmer pneu

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: