VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Problem s vnutornym ventilatorom

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
mitsu
Začiatočník
Začiatočník
mitsu

Male
Vek : 36
Registrácia : 15.10.2008
Počet príspevkov : 41
Auto : VW GOLF3 GTI

Problem s vnutornym ventilatorom Empty
OdoslaťPredmet: Problem s vnutornym ventilatorom   Problem s vnutornym ventilatorom Icon_minitime15/4/2010, 09:54

Nazdar! Uz par tyzdnov mam problem s ventilatorom co vhana teply/studeny vzduch do kabiny,
na 1.,2. a 3. stupni mi vobec nejde, zapne sa az na najvyssom teda stvrtom, snazil som sa nieco najst na nete, ale marne Sad.. ak ste sa uz stretli s takymto niecim, tak mi poradte prosim, co treba spravit aby mi to islo ako predtym...
Na tom stvrtom stupni funguje kurenie aj chladenie uplne normalne, len tie prve tri...
Dakujem.
Návrat hore Goto down
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 588
Auto : VeeDub in da house

Problem s vnutornym ventilatorom Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem s vnutornym ventilatorom   Problem s vnutornym ventilatorom Icon_minitime12/5/2010, 17:38

odpor na ventilatore, najdes ho pred spolujazdcom, ide donho taky velky konektor

musis dat dole ten spodny kastlik a tam to najdes...ak si sikovny, tak nemusis zhanat po vrakacoch druhy odpor, ale staci vymenit tu diodu, co je na spici toho celeho
Návrat hore Goto down

Problem s vnutornym ventilatorom
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» klesanie otacok
» problem..
» problem s ABS
» problem s ABS

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: