VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Autopotahy MAD

Goto down 
5 posters
Choď na stránku : 1, 2  Next
AutorSpráva
ciiita
Pretekár
Pretekár
ciiita

Male
Vek : 37
Registrácia : 15.05.2008
Počet príspevkov : 371
Auto : W Golf V 1.9 Tdi Sportline

Autopotahy MAD Empty
OdoslaťPredmet: Autopotahy MAD   Autopotahy MAD Icon_minitime10/4/2010, 18:00

cavko golfaci co vravite na znacku MAD a myslim originalne potahy od nich ale nie koza ale normal kombinovana latka ma niekto hm ake mate skusenosti je to peknee a kvalitne diik
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

Autopotahy MAD Empty
OdoslaťPredmet: Re: Autopotahy MAD   Autopotahy MAD Icon_minitime10/4/2010, 18:11

je to vymakana firma na potahy,kamarat ich ma v oktavii 2,ako roigo,ma kombinaciu koza,alcantara,latka,aj vynikajuca cena
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

Autopotahy MAD Empty
OdoslaťPredmet: Re: Autopotahy MAD   Autopotahy MAD Icon_minitime10/4/2010, 18:12

www.autopotahy.sk
Návrat hore Goto down
Pit-Bull
Pretekár
Pretekár

Male
Registrácia : 25.03.2009
Počet príspevkov : 397
Auto : VW GOLF VI / Yamaha R6

Autopotahy MAD Empty
OdoslaťPredmet: Re: Autopotahy MAD   Autopotahy MAD Icon_minitime10/4/2010, 18:23

ja mam tie potahy uz na 5 aute a MAXIMALNA SPOKOJNOST! su sice cenovo na inej urovni ako nejake saplave z vypredaja, ale kvalita pracnost a vsetko s tym spojene... Pride clovek, pofoti, pomera a o tyzden, dva mas potahy presne na mieru. Ak mam dobre infromacie tak predajna cena je okolo 280€.
Návrat hore Goto down
ciiita
Pretekár
Pretekár
ciiita

Male

Autopotahy MAD Empty
OdoslaťPredmet: Re: Autopotahy MAD   Autopotahy MAD Icon_minitime10/4/2010, 18:46

tak to som spokojny tak si to objednam a ja nechcem kozu chcem len kombinaciu latka+latka na okraji cierna a vo vnutri nieco sive a cena no u nas v predajni co ma znami je cena 105 sa tie co chcem ale dufam ze mi nieco povoli tak uvidim co to bude:D a este sa chcem opytat neviem ako je to robene myslim zadne sedacky pretoze nechcem aby som mal v zadu v kufri viditelne tie snurky hombajuce viete co myslim
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

Autopotahy MAD Empty
OdoslaťPredmet: Re: Autopotahy MAD   Autopotahy MAD Icon_minitime10/4/2010, 18:59

neviem ci netreba vyhodit tie sedadla z auta a treba dat dole aj vsetky plasty,bude to ako origo
Návrat hore Goto down
ciiita
Pretekár
Pretekár
ciiita

Male

Autopotahy MAD Empty
OdoslaťPredmet: Re: Autopotahy MAD   Autopotahy MAD Icon_minitime10/4/2010, 19:07

no to nieje problem ale vies ja mam trojdverak zadne vyhodim v poho,ale v predu mam bocne arbaigy a viem ako sa demontuje sedacka ale co s arbaigmi tusim ze tam je len taky konektor na odpojenie ale mozem to len tak odpojit a vybrat vonku nestane sa nic s vankusmi hm Autopotahy MAD Icon_idea
Návrat hore Goto down
Pit-Bull
Pretekár
Pretekár

Male

Autopotahy MAD Empty
OdoslaťPredmet: Re: Autopotahy MAD   Autopotahy MAD Icon_minitime10/4/2010, 21:46

davaj si pozor lebo mas viacero druhov, su RS a potom take saplavejsie co su len natahovacie a tie su len seriovo vyrabane za tych 100€. Tie RSove ti pride pomerat a nafotit auto su krajsie, lepsie prilnu a podla mojho nazoru aj viac vydrzia...
Návrat hore Goto down
ciiita
Pretekár
Pretekár
ciiita

Male

Autopotahy MAD Empty
OdoslaťPredmet: Re: Autopotahy MAD   Autopotahy MAD Icon_minitime10/4/2010, 22:28

takze tie lacnejsie asi niesu dobre hm a co s timy sedackami prednimy a tie bocne arbaigi mozem to potom dat vonku hm
Návrat hore Goto down
Pit-Bull
Pretekár
Pretekár

Male

Autopotahy MAD Empty
OdoslaťPredmet: Re: Autopotahy MAD   Autopotahy MAD Icon_minitime10/4/2010, 22:59

no to som nepovedal, ze nie su dobre len su saplavejsie ako tak vysia na sedadlach nie su tak pekne pripnute ako tie RS co su na mieru... MAD robi celkovo dobre potahy oni siju v podstate pre original znacky cize tak... s aribagmi nemusis nic robit lebo ak na nich natiahnes potahy ono si musis vybrat potahy ak tie lacnejsie tak na sedadla s bocnimi airbagmi kde su zoslabene svi. ono ten airbag sam o sebe ma neskutocnu silu vo vystrele cize ne nadarmo sa hovori, ze airbag ta moze zabit...
Návrat hore Goto down
ciiita
Pretekár
Pretekár
ciiita

Male

Autopotahy MAD Empty
OdoslaťPredmet: Re: Autopotahy MAD   Autopotahy MAD Icon_minitime11/4/2010, 09:09

ja viem ale pytal som sa ci mozem vybrat predne sedacky vonku lebo by sm to chcem montovat vonku a nie v aute ale je tam arbaig pripojeny elektronikov a chcem vediet ci to mozem odpojit normalne ze odpojim konektor vyberem sedacku vonku natiahnem potah a potom spet vlozim pospajam vsetko ako bolo a ci sa nestane nic s vankusom ked ho na nejaky cas odpojim.
Návrat hore Goto down
Pit-Bull
Pretekár
Pretekár

Male

Autopotahy MAD Empty
OdoslaťPredmet: Re: Autopotahy MAD   Autopotahy MAD Icon_minitime11/4/2010, 09:40

ako nie som technik, ale aj CD co som dostal k potahom su 2 moznosti jedna je, ze v aute natiahnes potahy alebo, ze vyberies sedacky von. Osobne si myslim, ze ked odpojis baterku pre vsetky pripady a tak odpojis airbag nic by sa stat nemalo no podla mojho nazoru tie potahy pekne navlecies aj v aute, ja som to tes v aute natahoval a v pohode, sice sa kus pobabres s tym, ale vzdy lepsie ako nieco rozmontovavat...
Návrat hore Goto down
Jojo sdi
Pretekár
Pretekár
Jojo sdi

Male
Vek : 50
Registrácia : 13.02.2009
Počet príspevkov : 490
Auto : GOLF 4 2001 1,9SDI AQM Uspávač hadov

Autopotahy MAD Empty
OdoslaťPredmet: Re: Autopotahy MAD   Autopotahy MAD Icon_minitime11/4/2010, 09:41

Môžeš ich v pohode vybrať a odpojiť konektor,len ked bude odpojený,nesmieš zapnúť klúčik.
Ostala by svietiť kontrolka bagu Autopotahy MAD Icon_rolleyes
Návrat hore Goto down
ciiita
Pretekár
Pretekár
ciiita

Male

Autopotahy MAD Empty
OdoslaťPredmet: Re: Autopotahy MAD   Autopotahy MAD Icon_minitime11/4/2010, 10:15

no dobre tak uvidim len teraz vaham ci kupit alebo nie lebo ze kozene su pecka ale ja chcem len tie obycajne latkove a ze tieto niesu az tak kuulll tak neviem no a neviete ako je to riesene zadne sedacky myslim ked otvorim kufor tak budem vidiet tie snurocky so sponami alebo tie potahy maju cele prekrytie.
Návrat hore Goto down
pablo1
Pretekár
Pretekár
pablo1

Male
Registrácia : 02.06.2009
Počet príspevkov : 432
Auto : Golf IV 1,9 tdi 66kw,AGR,hybrid 1749-35,FB PP764+soft Bhmotor 108kw,334nm

Autopotahy MAD Empty
OdoslaťPredmet: Re: Autopotahy MAD   Autopotahy MAD Icon_minitime11/4/2010, 19:09

myslim ze aj zozadu bude latka aspon na ich stranke je to vo videu.Ja osobne som si bol u nich kupit trochu kozenky na laktovu opierku a videl som ze maju super robotu.Aj ja planujem tento rok ist k nim a dat si usit potahy
Návrat hore Goto down
ciiita
Pretekár
Pretekár
ciiita

Male

Autopotahy MAD Empty
OdoslaťPredmet: Re: Autopotahy MAD   Autopotahy MAD Icon_minitime11/4/2010, 20:27

ale chces dat kozu alebo len latku hm lebo ja chcem len kombinaciu latka+latka
Návrat hore Goto down
Pit-Bull
Pretekár
Pretekár

Male

Autopotahy MAD Empty
OdoslaťPredmet: Re: Autopotahy MAD   Autopotahy MAD Icon_minitime11/4/2010, 22:49

kamarat z ke mal v strede latka taka v podstate ako uz vsetkych a po krajoch mal kozu a ta mu asi po tristvrte roku zacala praskat lebo sa o nu nestaral, znami mu to sice reklamoval no ide o to, ze ked som sa s nim vlete vozil tak je to dost neprijemne ked je horuco koza je 2 krat horucejsia ked je na slnku a potom na to sadnes zacnes sa potit no proste sadni si s kratasami do kozenej gaucovky a budes mat pocit ako keby si sedel na gume co ty postupne depiluje stehna... Autopotahy MAD Icon_biggrin kombinacia kvalitnej latky je zaruka spokojnosti a dobreho efetku, jedina jedna alternativa koze je brusena koza, ale tu v ponuke som u nich nevidel, res. ju robia na zakazku ale je preukrutne draha urcite nie za 300€ Autopotahy MAD Icon_smile
Návrat hore Goto down
pablo1
Pretekár
Pretekár
pablo1

Male
Registrácia : 02.06.2009
Počet príspevkov : 432
Auto : Golf IV 1,9 tdi 66kw,AGR,hybrid 1749-35,FB PP764+soft Bhmotor 108kw,334nm

Autopotahy MAD Empty
OdoslaťPredmet: Re: Autopotahy MAD   Autopotahy MAD Icon_minitime12/4/2010, 05:57

ciiita napísal:
ale chces dat kozu alebo len latku hm lebo ja chcem len kombinaciu latka+latka
To som sa este nerozhodol ale skor to bude len latka lebo koza to nieje origo ale je to len imitacia podlepena molitanom aspon co som tam videl
Návrat hore Goto down
ciiita
Pretekár
Pretekár
ciiita

Male

Autopotahy MAD Empty
OdoslaťPredmet: Re: Autopotahy MAD   Autopotahy MAD Icon_minitime12/4/2010, 14:21

no dobre idem to prave objednat ale latka a latka tak som zvedavi co to bude
Návrat hore Goto down
Jojo sdi
Pretekár
Pretekár
Jojo sdi

Male
Vek : 50
Registrácia : 13.02.2009
Počet príspevkov : 490
Auto : GOLF 4 2001 1,9SDI AQM Uspávač hadov

Autopotahy MAD Empty
OdoslaťPredmet: Re: Autopotahy MAD   Autopotahy MAD Icon_minitime12/4/2010, 14:29

Daj potom vedieť čo a ako Smile
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Autopotahy MAD Empty
OdoslaťPredmet: Re: Autopotahy MAD   Autopotahy MAD Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Autopotahy MAD
Návrat hore 
Strana 1 z 2Choď na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» OT: Autopotahy

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: