| blika climatronic - vyriesene - ZAMRZA POTRUBIE KLIMI stretli ste sa niekto s tym????? | |
|
|
|
Autor | Správa |
---|
Matko11 Pilot
Vek : 37 Registrácia : 28.01.2009 Počet príspevkov : 791 Auto : VW Golf IV TDI 81 KW Bydlisko : okres DETVA
| Predmet: blika climatronic - vyriesene - ZAMRZA POTRUBIE KLIMI stretli ste sa niekto s tym????? 8/4/2010, 20:49 | |
| takze mam taky problem... nieco ale neviem co, sa stalo mojmu climatronicu... len tak z nicoho nic jedneho pekneho dna si zacal blikat... cize ked vypnem klucik a zapnem, tak cca 10 sek. na climatronicu blikaju vsetky symboly... a potom to prestane a funguje normalne....cize ked bol predtym vypnuty, tak je vypnuty.... alebo ked bol nastaveny na ECON 22°C... tak sa tak zapne..... co to moze byt??? co mam s tym urobit???? nerad by som aby mi odisiel uplne.... skusim pridat aj video....
Naposledy upravil Matko11 dňa 20/7/2010, 11:25, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Lucko Agent
Vek : 40 Registrácia : 31.03.2008 Počet príspevkov : 1822 Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN Bydlisko : Trnava
| Predmet: Re: blika climatronic - vyriesene - ZAMRZA POTRUBIE KLIMI stretli ste sa niekto s tym????? 9/4/2010, 06:42 | |
| je tam nejaka chyba v pamati climatroniku ked takto blika, napoj to na VAG, mne to tiez robilo ako tebe, po napojeni na VAG budes mudrejsi. | |
|
| |
Matko11 Pilot
Vek : 37 Registrácia : 28.01.2009 Počet príspevkov : 791 Auto : VW Golf IV TDI 81 KW Bydlisko : okres DETVA
| Predmet: Re: blika climatronic - vyriesene - ZAMRZA POTRUBIE KLIMI stretli ste sa niekto s tym????? 9/4/2010, 18:01 | |
| aha... noo skusim... a ako si to potom opravil???? bolo treba nieco vymenit ci len nastavit??? | |
|
| |
Lucko Agent
Vek : 40 Registrácia : 31.03.2008 Počet príspevkov : 1822 Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN Bydlisko : Trnava
| Predmet: Re: blika climatronic - vyriesene - ZAMRZA POTRUBIE KLIMI stretli ste sa niekto s tym????? 10/4/2010, 11:33 | |
| ja som mal len nejaku sporadicku chybu ventilatora, potom uz sa mi neobjavila. | |
|
| |
Lucko Agent
| Predmet: Re: blika climatronic - vyriesene - ZAMRZA POTRUBIE KLIMI stretli ste sa niekto s tym????? 10/4/2010, 11:35 | |
| ja som mal len nejaku sporadicku chybu ventilatora, potom uz sa mi neobjavila. | |
|
| |
Matko11 Pilot
| Predmet: Re: blika climatronic - vyriesene - ZAMRZA POTRUBIE KLIMI stretli ste sa niekto s tym????? 10/4/2010, 16:48 | |
| aha..... a ukazalo by mi to aj cez tu diagnostiku co sa da urobit cez climatronik???? | |
|
| |
Lucko Agent
| Predmet: Re: blika climatronic - vyriesene - ZAMRZA POTRUBIE KLIMI stretli ste sa niekto s tym????? 11/4/2010, 09:20 | |
| to neviem, tak som to neskusal | |
|
| |
chupko Začiatočník
Vek : 38 Registrácia : 27.06.2009 Počet príspevkov : 38 Auto : VW GOLF V 2,0 TDi PD; GOLF IV 1,9 TDi PD Bydlisko : Trenčín
| Predmet: Re: blika climatronic - vyriesene - ZAMRZA POTRUBIE KLIMI stretli ste sa niekto s tym????? 11/4/2010, 17:07 | |
| - Matko11 napísal:
- takze mam taky problem... nieco ale neviem co, sa stalo mojmu climatronicu... len tak z nicoho nic jedneho pekneho dna si zacal blikat... cize ked vypnem klucik a zapnem, tak cca 10 sek. na climatronicu blikaju vsetky symboly... a potom to prestane a funguje normalne....cize ked bol predtym vypnuty, tak je vypnuty.... alebo ked bol nastaveny na ECON 22°C... tak sa tak zapne..... co to moze byt??? co mam s tym urobit???? nerad by som aby mi odisiel uplne.... skusim pridat aj video....
kludne môže byť vyfučaná klimatizácia. Mne sa to tiež stalo, začal blikať displej na klimatronicu a hotovo, na novo som musel klímu nafúknuť. Ale ak ti chladí tak potom problém niekde inde. | |
|
| |
Matko11 Pilot
| Predmet: Re: blika climatronic - vyriesene - ZAMRZA POTRUBIE KLIMI stretli ste sa niekto s tym????? 11/4/2010, 18:46 | |
| aha.... diky za radu.... vyskusam ze ci chladi.... ale teraz asi nie, ked je vonku 5°C... | |
|
| |
chupko Začiatočník
Vek : 38 Registrácia : 27.06.2009 Počet príspevkov : 38 Auto : VW GOLF V 2,0 TDi PD; GOLF IV 1,9 TDi PD Bydlisko : Trenčín
| |
| |
Matko11 Pilot
| Predmet: Re: blika climatronic - vyriesene - ZAMRZA POTRUBIE KLIMI stretli ste sa niekto s tym????? 11/4/2010, 19:43 | |
| nooo mne mechanik hovoril, ze ked je viac ako -4 tak aj ked zapnem klimu, tak sa climakompresor nezopne... ze to je tak nejako urobene.... dovod neviem... ale tak mi to povedal.... a zasa ked je vonku chladno, tak nevies ci ti chladi klima, alebo len fuka studene vzduch z vonku... alebo ano???? | |
|
| |
chupko Začiatočník
| Predmet: Re: blika climatronic - vyriesene - ZAMRZA POTRUBIE KLIMI stretli ste sa niekto s tym????? 11/4/2010, 19:53 | |
| - Matko11 napísal:
- nooo mne mechanik hovoril, ze ked je viac ako -4 tak aj ked zapnem klimu, tak sa climakompresor nezopne... ze to je tak nejako urobene.... dovod neviem... ale tak mi to povedal.... a zasa ked je vonku chladno, tak nevies ci ti chladi klima, alebo len fuka studene vzduch z vonku... alebo ano????
ked mas klimatizaciu tak ti nezalezi na vzduchu aky je vonku, lebo si fuka vzduch ktory si climatronic sam vyrobi.Ale urcite ti to pojde, nastartuj a pockaj chvilu a uvidis ci ti chladi alebo nie a ked ju mas pustenu tak necitis taky horsi vzduch v aute? | |
|
| |
Matko11 Pilot
| Predmet: Re: blika climatronic - vyriesene - ZAMRZA POTRUBIE KLIMI stretli ste sa niekto s tym????? 11/4/2010, 21:09 | |
| nooo naposledy som ju mal pustenu v lete... ale vzdy som mal taky cudny vzduch v aute..... som sa ju chystal dat aj vycistit teraz na jar... a moze byt ze je prazdna.. lebo auto mam rok... a este som ju ani nedoplnal ani nic... a ked mam zly vzduch to znamena ze je prazdna???? | |
|
| |
chupko Začiatočník
| Predmet: Re: blika climatronic - vyriesene - ZAMRZA POTRUBIE KLIMI stretli ste sa niekto s tym????? 11/4/2010, 21:16 | |
| ona môže vydržať aj celu zivotnost auta, mozno bolo burane a bola zle spravena klimatizacia, no ale ak citis zly vzduch tak je to jasne je prazdna. Naplnenie stoji asi 30E ale treba ju pozriet ci je dobre zatesnena a preco vyfucala. | |
|
| |
Matko11 Pilot
| Predmet: Re: blika climatronic - vyriesene - ZAMRZA POTRUBIE KLIMI stretli ste sa niekto s tym????? 12/4/2010, 19:18 | |
| nooo ok.... tak ju skusim dat nalnit.... a uvidim co to povie..... | |
|
| |
boraTDI Profík
Vek : 44 Registrácia : 09.04.2008 Počet príspevkov : 1091 Auto : GIV TDI GTI Bydlisko : SC
| Predmet: Re: blika climatronic - vyriesene - ZAMRZA POTRUBIE KLIMI stretli ste sa niekto s tym????? 13/4/2010, 10:06 | |
| -ked ti bliká je prázdna . -pred plnením ti natlačí čistý vzduch a nechá ho tam aspoň 20min aby videl či nemáš únik alebo nejaký iný problém . -ked budeš plniť tak im povedz aby ti pridali do naplne ja farbivo (niekto to dáva automaticky niekto chce príplatok) pod UV lampou zistíš či ti niečo netesní.(mikrotrhliny) - ked máš zlý vzduch v aute neznamená to že je prázdna !! tým že zapínaš a vypínaš sa vnútri hadíc a celom systéme vytvárajú plesne , ktoré keď sa nevyčistia tak začnú páchnuť . Sú na to dve metódy: Lacnejšia - kúpiš si spray za 5€ a vystriekaš tým všetky rúry Drahšia (účinnejšia)- čistia to ultrazvukom cca 20€ a viac ako kde . | |
|
| |
Matko11 Pilot
| Predmet: Re: blika climatronic - vyriesene - ZAMRZA POTRUBIE KLIMI stretli ste sa niekto s tym????? 9/5/2010, 13:49 | |
| nooo chalani.... bol som na vag... a vypisalo chybu: 792...... mal by byt zly tlakovy spinac klimi f129...... takze ho treba asi vymenit.... len nemam sajnu kde je ten ventil... vedeli by ste mi to chalani niekto odfotit a supnut sem???? aby som vedel ze kde je ten ventil.... dakujem... | |
|
| |
Matko11 Pilot
| Predmet: Re: blika climatronic - vyriesene - ZAMRZA POTRUBIE KLIMI stretli ste sa niekto s tym????? 10/5/2010, 22:18 | |
| hmmm nikto nic chalani??? neviete mi povedat kde je ten spinac??? | |
|
| |
IV Golf Začiatočník
Vek : 41 Registrácia : 08.01.2010 Počet príspevkov : 44 Auto : IV. Golf; 1,6SR; AKL; r.v. 98; 5dv; tm. modrá perleť Bydlisko : Topoľčany
| Predmet: Re: blika climatronic - vyriesene - ZAMRZA POTRUBIE KLIMI stretli ste sa niekto s tym????? 12/5/2010, 09:58 | |
| Pozri toto. tretia odpoveď
http://www.vw-club.sk/viewtopic.php?f=111&t=16362 | |
|
| |
Matko11 Pilot
| Predmet: Re: blika climatronic - vyriesene - ZAMRZA POTRUBIE KLIMI stretli ste sa niekto s tym????? 12/5/2010, 21:24 | |
| dakujem... kuknem to... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: blika climatronic - vyriesene - ZAMRZA POTRUBIE KLIMI stretli ste sa niekto s tym????? | |
| |
|
| |
| blika climatronic - vyriesene - ZAMRZA POTRUBIE KLIMI stretli ste sa niekto s tym????? | |
|