Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf |
|
| Vynechavanie Golf2 1,8GT | |
| | Autor | Správa |
---|
ripa Začiatočník
Vek : 34 Registrácia : 25.10.2009 Počet príspevkov : 20 Auto : VW Golf II 1.8GT 66kW Bydlisko : Čadca
| Predmet: Vynechavanie Golf2 1,8GT 7/4/2010, 16:49 | |
| zdravim potrebujem poradit mam Golf 2 1,8GT pocas jazde po meste obcas pozorujem ze otacky motora jemne kolisu a posupne sa to zhorsuje a klesaju astupaju coraz viac az napokon motor zdochne.Taktiez ked idem pomlsie po meste a pridam motor akoby sa pridusil a prestane tahat po pridami plynu akoby sa spametal a skubne s nim a potom auto ide riesim to tak ze zoslapnem spojku parkat pridam a potom to chvilku ide ok ale zachvilku sa to opakuje prosim poadte v com by mohol byt problem vymienal som uz sviecky kable palivovy a vzduchovy filter a podlozku pod karburatorom pretoze ta bola rozleptana a rozpadla sa teraz uz si neviem dat rady prosim pomozte vopred dakujem | |
| | | Baty Pretekár
Vek : 39 Registrácia : 26.08.2007 Počet príspevkov : 481 Auto : vw golf 2 1,8i Bydlisko : Vranov nad Toplou
| Predmet: Re: Vynechavanie Golf2 1,8GT 11/4/2010, 13:25 | |
| další chalan čo ma podobny problem ako ja, tiež to neviem vyriešiť ja som menil aj sondu, filtre, sviečky takisto, hlavu rozdelovača, palec, , hadice, ........ že nejake podtlaky, len netusim ktore a ake hadice tam treba vymeniť....... | |
| | | gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: Vynechavanie Golf2 1,8GT 11/4/2010, 14:30 | |
| ..mne tiez vynechavalo,3 valce a pod..kym som nevymenil tesnenie pod hlavou.tiez som predtym vsetko povymienal od kablov,sviecok,rozdelovaca,palca...u mna to bol problem (tesnenie) | |
| | | ripa Začiatočník
Vek : 34 Registrácia : 25.10.2009 Počet príspevkov : 20 Auto : VW Golf II 1.8GT 66kW Bydlisko : Čadca
| Predmet: Re: Vynechavanie Golf2 1,8GT 12/4/2010, 12:21 | |
| - gabesz0102 napísal:
- ..mne tiez vynechavalo,3 valce a pod..kym som nevymenil tesnenie pod hlavou.tiez som predtym vsetko povymienal od kablov,sviecok,rozdelovaca,palca...u mna to bol problem (tesnenie)
ale auto sa neprehrieva pekne drzi akurat vzdy ked sa rozbieham auto akoby stratilo vykon musim rychlu stlacit spojku a parkrat pridat potom to ako tak ide a ked pridam plyn tak auto akoby sa dusilo potom s nim skubne a ide zachvilku sa to opakuje uz som zufaly v posdnej dobe je to coraz horsie ak sa nastvem hodim tam striekacku z GTi ktoru mam doma a snad to pomoze | |
| | | ripa Začiatočník
| Predmet: Re: Vynechavanie Golf2 1,8GT 12/4/2010, 12:27 | |
| - gabesz0102 napísal:
- ..mne tiez vynechavalo,3 valce a pod..kym som nevymenil tesnenie pod hlavou.tiez som predtym vsetko povymienal od kablov,sviecok,rozdelovaca,palca...u mna to bol problem (tesnenie)
v podstate vsetky hadice co su v motore a nejde cez ne voda :)budem to musiet spravit aj ja ale neviem ci v tom bude problem.na ceskom fore som nasiel par rad ale vsetko som uz skusil jedine co som neskusal je vymenit riadiacu jednotku:( pasovala by z golfa 1,3? so 4bod vstrekom?? | |
| | | gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| | | | Sponsored content
| Predmet: Re: Vynechavanie Golf2 1,8GT | |
| |
| | | | Vynechavanie Golf2 1,8GT | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |
|