VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Ako mám najlepšie a najlacnejšie zniziť auto pls pomoc..

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
Buro_11
Začiatočník
Začiatočník
Buro_11

Male
Vek : 34
Registrácia : 01.03.2010
Počet príspevkov : 19
Auto : VW Golf III

Ako mám najlepšie a najlacnejšie zniziť auto pls pomoc.. Empty
OdoslaťPredmet: Ako mám najlepšie a najlacnejšie zniziť auto pls pomoc..   Ako mám najlepšie a najlacnejšie zniziť auto pls pomoc.. Icon_minitime27/3/2010, 14:44

Čaute chlapi ako by som mohol najlepšie a najlacnejšie zniziť auto, dakujem za každú radu Smile
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Ako mám najlepšie a najlacnejšie zniziť auto pls pomoc..   Ako mám najlepšie a najlacnejšie zniziť auto pls pomoc.. Icon_minitime27/3/2010, 20:26

karbobruskou,je to najlacnejsie riesienie a myslim aj bezpecnejsie ako pouzit nejaky shit stelovak do 230 € :-)
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
Buro_11
Začiatočník
Začiatočník
Buro_11

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ako mám najlepšie a najlacnejšie zniziť auto pls pomoc..   Ako mám najlepšie a najlacnejšie zniziť auto pls pomoc.. Icon_minitime28/3/2010, 09:32

mato88 napísal:
karbobruskou,je to najlacnejsie riesienie a myslim aj bezpecnejsie ako pouzit nejaky shit stelovak do 230 € :-)

keby som vymenil tlmiče a pruziny? nebolo by to lepšie?
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Ako mám najlepšie a najlacnejšie zniziť auto pls pomoc..   Ako mám najlepšie a najlacnejšie zniziť auto pls pomoc.. Icon_minitime28/3/2010, 14:14

urcite hej,treba kupit celu sadu pevneho podvozku a mas to vyriesene,ak mas dobre tlmice,staci ti vymenit len struny
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
Buro_11
Začiatočník
Začiatočník
Buro_11

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ako mám najlepšie a najlacnejšie zniziť auto pls pomoc..   Ako mám najlepšie a najlacnejšie zniziť auto pls pomoc.. Icon_minitime28/3/2010, 18:42

mato88 napísal:
urcite hej,treba kupit celu sadu pevneho podvozku a mas to vyriesene,ak mas dobre tlmice,staci ti vymenit len struny

by si mi niečo odporučil??? alebo vybral Smile bol by som rad Smile
Návrat hore Goto down
Hugino
Autoškolák
Autoškolák
Hugino

Male
Vek : 33
Registrácia : 03.10.2009
Počet príspevkov : 109
Auto : VW Golf III 1.6

OdoslaťPredmet: Re: Ako mám najlepšie a najlacnejšie zniziť auto pls pomoc..   Ako mám najlepšie a najlacnejšie zniziť auto pls pomoc.. Icon_minitime28/3/2010, 22:30

mato už pre mňa vyberal podvozok... pevny (40/40) okolo 350E a štelovak okolo 430E...ale podvozok bude aktualna tema pre mňa až tak o rok Sad
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Ako mám najlepšie a najlacnejšie zniziť auto pls pomoc..   Ako mám najlepšie a najlacnejšie zniziť auto pls pomoc.. Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Ako mám najlepšie a najlacnejšie zniziť auto pls pomoc..
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» pomoc s rcd 310
» nejaky "servisak" v BA?

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: